Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

po banie, mam zakaz pisania w shoucie. nie wiem, czy to wina apdejta forum, czy inny błąd :)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 321,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Ja oficjalnie żadnego zakazu nie mam, ale ostatni wpis wyświetla mi się sprzed 2 dni i po napisaniu czegokolwiek wpis po prostu się nie pojawia bez żadnego komunikatu.

Opublikowano

Znowu sypie błędy.

Cytat

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. 

You can try again by clicking the button below, or try again later. 

Try again

Opublikowano

Nie widać miniaturek filmów z YouTube'a w statusach.

Opublikowano
  • Autor

Error pincet powinien zniknąć, po południu był fix. 

YT w statusach - nie wiem za bardzo, na tyle co widzę na forum IPB to już ten błąd ktoś zgłaszał, bo to raczej nie po naszej stronie. 

Opublikowano

W Statusach poprzez zawartość wyświetla normalnie jakby co. Na razie możecie wrzucać jako link, będzie przejrzyściej.

Opublikowano

Forum sypie pięćsetkami niczym Jarosław ze świtą.

Opublikowano
  • Autor

Admin walczy. Dam znać, jak będzie sprawa zamknięta. 

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj ok. 23 admin zrobil jakies magiczne przepiecia, DNS-y i inne cuda. Prosze dac znac, czy dzisiaj dalej sa bledy.

Opublikowano

Jak próbuje wejść na stronę główna forumka to (pipi) mnie na ppe. Mogę sobie wejść do działu, ale do strony głównej już nie. 

(pipi)ane acta2

Opublikowano
  • Autor

Admin przepinał DNS-y, stąd może być problem. Ktoś jeszcze ma problem z takim przekierowaniem?

Opublikowano

Coś nie tak z forum, po próbie odznaczenia działu jak przeczytany wywala błąd i dalej jest jako nieprzeczytany.

Non stop wyskakuje 500 error.

Edytowane przez adasiulko

Opublikowano
  • Autor

Hmm... z ktorego przycisku korzystacie? Przyvtej opcji Oznacz jako przeczytane nie ma juz przeladowania strony. W innych miejscach to 500 wyskakuje tez?

Opublikowano

Tak, akurat dobrze się złożyło, że zaczęło pięćsetkami sypać :kaz:

Opublikowano

Co chwile pięćsetki lecą, bardzo to przeszkadza :/