Opublikowano 21 marca 20196 l po banie, mam zakaz pisania w shoucie. nie wiem, czy to wina apdejta forum, czy inny błąd
Opublikowano 22 marca 20196 l Ja oficjalnie żadnego zakazu nie mam, ale ostatni wpis wyświetla mi się sprzed 2 dni i po napisaniu czegokolwiek wpis po prostu się nie pojawia bez żadnego komunikatu.
Opublikowano 25 marca 20196 l Znowu sypie błędy. Cytat An error occurred (500 Error) We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. Try again
Opublikowano 25 marca 20196 l Autor Error pincet powinien zniknąć, po południu był fix. YT w statusach - nie wiem za bardzo, na tyle co widzę na forum IPB to już ten błąd ktoś zgłaszał, bo to raczej nie po naszej stronie.
Opublikowano 25 marca 20196 l W Statusach poprzez zawartość wyświetla normalnie jakby co. Na razie możecie wrzucać jako link, będzie przejrzyściej.
Opublikowano 27 marca 20196 l Autor Wczoraj ok. 23 admin zrobil jakies magiczne przepiecia, DNS-y i inne cuda. Prosze dac znac, czy dzisiaj dalej sa bledy.
Opublikowano 27 marca 20196 l Jak próbuje wejść na stronę główna forumka to (pipi) mnie na ppe. Mogę sobie wejść do działu, ale do strony głównej już nie. (pipi)ane acta2
Opublikowano 27 marca 20196 l Autor Admin przepinał DNS-y, stąd może być problem. Ktoś jeszcze ma problem z takim przekierowaniem?
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Coś nie tak z forum, po próbie odznaczenia działu jak przeczytany wywala błąd i dalej jest jako nieprzeczytany. Non stop wyskakuje 500 error. Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez adasiulko
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Autor Hmm... z ktorego przycisku korzystacie? Przyvtej opcji Oznacz jako przeczytane nie ma juz przeladowania strony. W innych miejscach to 500 wyskakuje tez?