Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Autor Zaktualizowałem skrypt, ale dalej sypie. Poszło zgłoszenie do admina.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Ten error 500 to jakaś masakra. Problemy zaczęły się odkąd forum dostało aktualizację, przed tym było gituwa.
Opublikowano 3 kwietnia 20196 l Cytat Przepraszamy, ale wystąpił mały problem. Coś poszło nie tak, jak powinno. Proszę spróbować ponownie. Kod błędu: EX144 Przy próbie wejścia w nieprzeczytaną zawartość.
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Od rana forumek nie wpuszcza mnie z wifi, dziala za to jak wchodze na LTE. Czemu zbanowaliscie router teścia oho na pakiecie mobilnym tez sie trafia Ta witryna jest nieosiągalna Serwer www.psxextreme.info odrzucił połączenie. Wypróbuj te rozwiązania: Sprawdź połączenie ERR_CONNECTION_REFUSED Edytowane 22 kwietnia 20195 l przez _Red_
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Już myślałem że zamknęli po rozłamie z ppe bo portal działał. Dotychczas przeważnie jak padło to wszędzie...
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Wczoraj wyglądało to u mnie tak: wejście na forumek -> Nieprzeczytana zawartość -> temat, który mnie interesuje. Do tego momentu spoko, cofka do nieprzeczytanych skutkowała "błędem z odnalezieniem serwera" - odświeżenie strony w tym miejscu już ładnie wyświetlało nowe posty, i tak za każdym razem. Otworzyłem milion zakładek, przeczytałem to co chciałem i luz, dzisiaj już działa normalnie.
Opublikowano 22 kwietnia 20195 l Na play loteria, raz smiga jak trza a innym razem ten sam blad co u reszty
Opublikowano 23 kwietnia 20195 l Autor Ta loteria to wynik problemow z DNS-ami, ktore nie mialy kiedy sie pojawic tylko w swieta... Wybaczcie utrudnienia, admin juz poodswiezal co trzeba i do godziny problemy powinny zniknac.
Opublikowano 7 maja 20195 l Dodawanie statusów nie bangla przez stronę główną, musze wejść na swój profil, napisać, zatwierdzić, by sie pojawił. Pojawia się Ładowanie... w nieskonczonosc. Problem wstepnie na androidzie i ios