Opublikowano 4 lipca 20195 l U mnie odwrotnie bylo i pomoglo wlaczenie/wylaczenie telefonu. Na andku Ci nie powiem bo nie mam, ale na srayfoniku zrobilem jeszcze reset ustawien sieciowych (ogolne->reset). Przy problemie z wifi mozesz w swojej sieci wifi recznie ustawic guglowskie dnsy (8.8.8.8 i 8.8.4.4) @Mejm Edytowane 4 lipca 20195 l przez Grabek
Opublikowano 4 lipca 20195 l Do dnsoe sie nie dobiore bo nie znam hasla sieci (nie moja). Pokombinuje z twardym resetem.
Opublikowano 4 lipca 20195 l 26 minut temu, Mejm napisał: Do dnsoe sie nie dobiore bo nie znam hasla sieci (nie moja). Pokombinuje z twardym resetem. Ale to w srajfoniku mozna, jak klykniesz siec z ktora sie polaczyles to mozna recznie dnsy wpisac. Nie mam jak skrina zrobic bo na stoczni siedze
Opublikowano 4 lipca 20195 l Nie moge bo opcja zapisz mi sie wyszarza jak tylko cos zrobie w ustawieniach zaawansowanych. Pewnie po podaniu hasla mozna dopiero zapisac.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Masz to co ja. No ladnie nam sie zaprezentowal nowy wydawca tak przed milionami forumowiczow.
Opublikowano 4 lipca 20195 l Ale to troche niepowazne zeby dostosowywac ustawienia routera do jednej strony. Nie moga ci szpece z home.pl zrobic tej domeny w jakis sposob ogolnej jak inne wirtualne polski czy reszta dzialajacych stron? #nieplacewymagam Edytowane 4 lipca 20195 l przez Mejm
Opublikowano 5 lipca 20195 l Na miłość boską, nie wiem co zrobiliście z forumkiem po przeprośinach, ale niech ktoś to odrobi. Na Safari w iOS to już w ogóle nie ładuje strony główniej.
Opublikowano 5 lipca 20195 l Przed chwila nie dzialalo ani na wifi ani na lte. Po restarcie chroma ruszylo lte. Ogolnie to spoko ta nowa domena, taka nie za stabilna.
Opublikowano 5 lipca 20195 l Na lte juz loteria. Wywala po chwili przegladania forum. Zreszta po liczbie zalogowanych widac, ze cos jest mocno nie tak. 10 zarejestrowanych, 18 gosci... Troche przypal jak sam Perez i nowy admin nie moga sie tu zalogowac.
Opublikowano 6 lipca 20195 l Ja teraz po wifi siedzę i w końcu działa. no ale 3 dni nie działało. ja (pipi)e... zdałem sobie sprawę jak bardzo jestem uzależniony Ale nie przypominam sobie, by po przejściu pisma przez Advertigo, były wcześniej takie problemy... no i tak długo nie działało, to mogliście chociaż na waszym fejsie napisać, że są problemy. A tak wciskałem F5, wchodziłem co 5 minut nieźle się wkurzając i klnąc pod wąsem.
Opublikowano 6 lipca 20195 l 7 minut temu, grzybiarz napisał: no i tak długo nie działało, to mogliście chociaż na waszym fejsie napisać, że są problemy Wczoraj był post.
Opublikowano 6 lipca 20195 l No był wczoraj, jak od dwóch dni nie działa. Napisałem na forum PPE i Roger wrzucił, może przypadek że tam zajrzał, ale trochę nie najlepiej wyszło
Opublikowano 6 lipca 20195 l JJak forumek nie dzialal to nawet nie chcialo mi sie grac w gry, co za zycie