Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie odwrotnie bylo i pomoglo wlaczenie/wylaczenie telefonu. 

Na andku Ci nie powiem bo nie mam, ale na srayfoniku zrobilem jeszcze reset ustawien sieciowych (ogolne->reset). Przy problemie z wifi mozesz w swojej sieci wifi recznie ustawic guglowskie dnsy (8.8.8.8 i 8.8.4.4)

@Mejm

Edytowane przez Grabek
  • Plusik 1
Opublikowano
26 minut temu, Mejm napisał:

Do dnsoe sie nie dobiore bo nie znam hasla sieci (nie moja). Pokombinuje z twardym resetem.

Ale to w srajfoniku mozna, jak klykniesz siec z ktora sie polaczyles to mozna recznie dnsy wpisac. Nie mam jak skrina zrobic bo na stoczni siedze 

Opublikowano

Nie moge bo opcja zapisz mi sie wyszarza jak tylko cos zrobie w ustawieniach zaawansowanych. Pewnie po podaniu hasla mozna dopiero zapisac.

Gość Rozi
Opublikowano

Na Orange światłowodzie mi nie działa, na mobilnym Netii działa XD

Opublikowano (edytowane)

Ale to troche niepowazne zeby dostosowywac ustawienia routera do jednej strony. Nie moga ci szpece z home.pl zrobic tej domeny w jakis sposob ogolnej jak inne wirtualne polski czy reszta dzialajacych stron?

#nieplacewymagam

Edytowane przez Mejm
Opublikowano

Przed chwila nie dzialalo ani na wifi ani na lte. Po restarcie chroma ruszylo lte.

Ogolnie to spoko ta nowa domena, taka nie za stabilna.

Opublikowano

Na lte juz loteria. Wywala po chwili przegladania forum.

Zreszta po liczbie zalogowanych widac, ze cos jest mocno nie tak. 10 zarejestrowanych, 18 gosci...

Troche przypal jak sam Perez i nowy admin nie moga sie tu zalogowac.

Opublikowano

Ja teraz po wifi siedzę i w końcu działa. no ale 3 dni nie działało. ja (pipi)e... zdałem sobie sprawę jak bardzo jestem uzależniony :/

Ale nie przypominam sobie, by po przejściu pisma przez Advertigo, były wcześniej takie problemy... no i tak długo nie działało, to mogliście chociaż na waszym fejsie napisać, że są problemy. A tak wciskałem F5, wchodziłem co 5 minut nieźle się wkurzając i klnąc pod wąsem.