Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ba, ja nawet nie zauważyłem telefonu, który pan specjalista miał wykonać, a który był zapowiadany gdzieś od 12.00 po mojej rozmowie i "jeszcze prosimy o chwilę cierpliwości". 

Opublikowano

Jak mówią, że ZA CHWILĘ zrobią, to zrobią. Nie musisz im codziennie przypominać.

W sumie może lepiej niech nic nie robią, bo amatorzy jeszcze nam forumek zepsują.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Postaramy się ekspresowo fixnąc problem z pisaniem - efekt niekompletnej aktualizacji. 

I w zasadzie już powinno być OK - forum zaktualizowane do wersji 4.4.5.

Opublikowano

Porobione aktualizacje:

- Tapatalk

- shout (u mnie śmiga, normalnie dodaje wpis)

- statusy (kwestia rozwijania odpowiedzi)

Jedyny obecnie problem, który widzę, to przy wtyczce statusów nie chce się ładować edytor. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zniknie jakiś box czy np. logo z topu to kontrolowane :). Sami nie znaleźliśmy problemu ze statusami i teraz support IPB też klika po forum, próbując włączać/wyłączać niestandardowe wtyczki czy aplikacje. 

Opublikowano

To możesz im jeszcze przekazać, że to nie jest tylko problem ze Statusami, a ogólnie z edytorem na głównej stronie. Jak np będziesz chciał wysłać komuś PW z poziomu strony głównej, to też nie można wpisać tekstu.

Opublikowano

Cały czas czekamy na support. Znaczy działają, podrzucili różne opcje, ale finalnie: 

We reviewed this issue and, unfortunately, it is going to require further investigation by upper-tier support.

Gdzieś coś się gryzie, jakaś wtyczka, albo po jednej z aktualizacji jest jakiś problem na linii serwer - skrypt, że m.in. statusy nie działają. Czekam na info. 

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Square napisał:

U mnie działa. Z tego co widzę to zmieniałeś 14 i 7 minut temu.

Przez link :potter: Zaraz jeszcze się pobawię.

EDIT: Nie działa @Square, próbowałem na trzech przeglądarkach, Safari, Chrome i Mozilla, i na Macu i na iPhonie :(

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

forum takie martwe że już nawet silnik nie wyrabia xd

statusy nie działają, avatary zepsute, co dalej? zabierzecie nam naszą wolność?