Opublikowano 8 lipca 20195 l Tzn, że będzie trzeba znowu więcej w gierki pograć. Ciężki los forumowicza bez forumka
Opublikowano 8 lipca 20195 l Fiu, fiu, sprawnie im poszło. Nawet nie zauważyłem dzisiaj kiedy ta przerwa była.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Autor Ba, ja nawet nie zauważyłem telefonu, który pan specjalista miał wykonać, a który był zapowiadany gdzieś od 12.00 po mojej rozmowie i "jeszcze prosimy o chwilę cierpliwości".
Opublikowano 8 lipca 20195 l Jak mówią, że ZA CHWILĘ zrobią, to zrobią. Nie musisz im codziennie przypominać. W sumie może lepiej niech nic nie robią, bo amatorzy jeszcze nam forumek zepsują.
Opublikowano 8 lipca 20195 l @Perez jak coś to powołaj się na mnie. Powiedz, że płacę u was abonament Premium i żądam rezultatów natychmiast. Mam nadzieję, że pomogłem, nie ma za co.
Opublikowano 9 lipca 20195 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął przeniesienie bez odpinania DNS-ów - chyba sami nie wiedza, co mogą. W każdym razie temat (tfu, tfu, odpukać) zamknięty. Forumek fizycznie (pliki) i wirtualnie (domena) jest już w całości przeniesiony.
Opublikowano 9 lipca 20195 l Brawo Wy bo z tym przerwami była lipa, ważne, że wszystko zrobione i hula
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Autor Postaramy się ekspresowo fixnąc problem z pisaniem - efekt niekompletnej aktualizacji. I w zasadzie już powinno być OK - forum zaktualizowane do wersji 4.4.5.
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l a shoutbox bedzie dzialal, czy tylko u mnie lipa? moze zostawic same statusy?
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Autor Porobione aktualizacje: - Tapatalk - shout (u mnie śmiga, normalnie dodaje wpis) - statusy (kwestia rozwijania odpowiedzi) Jedyny obecnie problem, który widzę, to przy wtyczce statusów nie chce się ładować edytor.
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Na głównej w Statusach nie działa edytor, jedynie poprzez przycisk Dodaj na górze strony. Możesz dodać Status poprzez profil albo zawartość https://www.psxextreme.info/discover/31/
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l Autor Jak zniknie jakiś box czy np. logo z topu to kontrolowane :). Sami nie znaleźliśmy problemu ze statusami i teraz support IPB też klika po forum, próbując włączać/wyłączać niestandardowe wtyczki czy aplikacje.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l To możesz im jeszcze przekazać, że to nie jest tylko problem ze Statusami, a ogólnie z edytorem na głównej stronie. Jak np będziesz chciał wysłać komuś PW z poziomu strony głównej, to też nie można wpisać tekstu.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Autor Cały czas czekamy na support. Znaczy działają, podrzucili różne opcje, ale finalnie: We reviewed this issue and, unfortunately, it is going to require further investigation by upper-tier support. Gdzieś coś się gryzie, jakaś wtyczka, albo po jednej z aktualizacji jest jakiś problem na linii serwer - skrypt, że m.in. statusy nie działają. Czekam na info.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l spoko, po prostu wczoraj dałem smutną minkę, bo mi w ogóle nie dział forumek.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Taka dygresja - jakby to forum miało związek z jakimś bankiem to sprawa była by rozwiązana na pniu Ostatnio się o tym przekonałem u siebie w pracy.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 21 minut temu, oFi napisał: Ostatnio się o tym przekonałem u siebie w pracy. Na forum od banku nie działały Statusy i naprawili w kilka minut?
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Square napisał: Na forum od banku nie działały Statusy i naprawili w kilka minut? Oczywiscie Powiedzmy ze statusy
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l nie można zmienić zdjęcia w tle, a nie avka, nie chce wyskakiwać okienko z wyborem pliku
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 21 minut temu, Square napisał: U mnie działa. Z tego co widzę to zmieniałeś 14 i 7 minut temu. Przez link Zaraz jeszcze się pobawię. EDIT: Nie działa @Square, próbowałem na trzech przeglądarkach, Safari, Chrome i Mozilla, i na Macu i na iPhonie Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l forum takie martwe że już nawet silnik nie wyrabia xd statusy nie działają, avatary zepsute, co dalej? zabierzecie nam naszą wolność?