Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Nom i wcale te kolory nie kojarza sie z ps5 :)

Yakubu na mobilce tych statsow nie ma.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 321,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

O tak btw @Square poproszę o możliwość wstawiania statusów bo nadal mi się ta opcja nie odblokowała

Opublikowano

W IPS4 Dark nie mam komunikatu, że nie moge już dac reakcji jak próbuję ocenić status na stronie głównej.

Jednak juz mam komunikat lol.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

Sprawdź teraz.

Dzięki 749669234929565767.png?v=1

Opublikowano

W starej wersji na Elegant belka z dzwonkiem powiadomień, kopertą itd. nie chowała się przy scrollowaniu w dół.

Opublikowano

Dalej się nie chowa. W tych nowych skinach można to samemu zmienić.

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał:

Dalej się nie chowa. W tych nowych skinach można to samemu zmienić.

W którym miejscu? :dafuq:

Opublikowano

W tych płatnych, których jeszcze nie ma :D

Opublikowano

Co się stało z forumkiem? Cały mi się rozjechał na telefonie.

Na kompie też. I nie mogę edytować poprzedniego posta. 

Opublikowano

Kiedyś, na innym forum, shoutbox to było centrum rozrywki i życia całej stronki, więc nie wyobrażałem sobie, że może być inaczej, ale tu od zawsze był on niepotrzebny, więc również głosuję za jego wyłączeniem, jeśli to w jakiś sposób polepszy działanie całości.

Opublikowano
  • Autor

Wpływ na całość ma marginalny. Bardziej po prostu kwestia tego, czy jest sens trzymać widżet, z którego korzysta garstka osób, a który na desktopie jest dość eksponowany. 

Opublikowano

Da rade ogarnąć jakoś kolor belki przy cytowaniu na ciemnym 4.5? Strasznie z dupy wali po gałach ten biały

No i serio dajcie możliwość wklejać fotki z snipping toola bezpośrednio tak jak na fejsie, bo to mega wygodne, a sranie się z hostingami w 2020 to już lipton mega.

A ta belka z podsumowaniem teamtu to też tak z dupska jest po 1 poście na każdej stronie? Nie da rady tego wywalić całkowicie? Jest to zabawa na jakiś max tydzień, by powypominać kto jest najgorszym betonem w CW i tyle.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A było pisane o tych marginesach w Ciemny 4.5? Ogólnie to bym z niego korzystał, ale te czarne pasy po bokach wszystko psują, wiec jestem na IPS4 Dark który ma oczo(pipi)ne niebieskie belki.

Opublikowano

Ja to wam powiem ze tego shouta to bym usunal

Opublikowano
  • Autor

Osobiście po weekendzie bym wyłączył shouta i te statsy. Z shouta korzystacie od święta, a statsy to ciekawostka na kilka dni. Jednak większość z nich dotyczy już zamierzchłych czasów, więc można pośmieszkować raz, ale potem z nich pożytek niewielki. 

Opublikowano

Staty można zawsze włączyć na tydzień, ludzie posprawdzają kto gdzie prowadzi i się znowu wyłączy.

Shouta od razu można wywalić.

Opublikowano

Statusów nie wolno ruszyć, bo pojawiają się w szmatławcu