Figuś 21 141 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Teraz, Bzduras napisał: Statusów nie wolno ruszyć O statystyki danego tematu im chodzi, dokładnie to o tą belkę po pierwszym poście na każdej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 379 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 A, to róbta co chceta, na razie służy to głównie do CW i pokazania "o, paczcie, hehe, ten to nie ma życia". Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 571 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Czy napewno wszystko jest ok z wyświetlaniem grafik w postach? Jak wrzuciłem ostatnio screena do topiku z Division2 to wyswietlił się jako odnośnik do strony a nie obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 3 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 14 minut temu, SebaSan1981 napisał: Czy napewno wszystko jest ok z wyświetlaniem grafik w postach? Jak wrzuciłem ostatnio screena do topiku z Division2 to wyswietlił się jako odnośnik do strony a nie obraz. A co dokładnie wkleiłeś? Już fixnąłem i jak wrzuciłem sam link to od razu na fotkę zmieniło. A U Ciebie było jakieś [url] i potem jeszcze [img]. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 571 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Najpierw wrzucilem fotę z img w ramkach, link skopiowany z uploadera grafik. Jak wyświetlił się odnośnik zamiast screena to dodałem url ale to nic nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 3 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Nie trzeba żadnych [img] czy innych [url]. Masz gotowy link jako https:// i tylko to wklejasz i od razu link zmieni się na fotkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 W mobilnej wersji (chrome dla android) novusa pasek z napisem "reklama" wyjeżdża poza granice strony i rozwala układ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 (edytowane) Awatary przy odpowiedzi w statusach sa na 1/4 kwadratu. Edytowane 3 września 2020 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 3 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Z tym może być trudniej, bo te odpowiedzi w statusach idą przez osobną wtyczkę (standardowo statusy w ogóle nie mają rozwijanych odpowiedzi) i pewnie coś się gryzie na linii skin - wtyczka (bo np. w domyślnej jasnej jest OK). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Polecam zapisać sobie osobny kanał aktywności na Statusy zamiast korzystać z głównej. Wygodniej i przejrzyście. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Siedzę na novusie, może Square podasz jakieś fajne ustawienia? żebym widział te staty z najciekawszymi postami - teraz tego nie widzę, lub żeby w ogóle jak najlepiej dopasować w customizerze PS. Shout do wywalenia, nic tam nie ma, są statusy. Po co dwie podobne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Jakie ustawienia masz na myśli? Staty są pod pierwszym postem dopóki Perez nie zdecyduje się ich wyłączyć. W customizerze ja mam ustawiony przyklejony nagłówek, płynną szerokość i większą czcionkę. Możesz sobie jeszcze na głównej wrzucić boczny pasek (Statusy itp.) na prawą stronę. W sumie można dograć jakieś tła do wyboru, może nawiązujące do konsol na górny panel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 września 2020 Czy tylko ja tak mam czy to jest jakiś błąd silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 6 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2020 8 godzin temu, Voytec napisał: Czy tylko ja tak mam czy to jest jakiś błąd silnika? A to na czym? Czasem nie na PS4? Zgodnie z zapowiedziami dzisiaj wyłączyłem shouta i ukryłem te statsy, które pojawiły się po aktualizacji forum (chyba już wszystkie działy zdążyliście skomentować :)). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 września 2020 9 godzin temu, Voytec napisał: Czy tylko ja tak mam czy to jest jakiś błąd silnika? Moze koronawirus? W dniu 2.09.2020 o 14:37, kanabis napisał: Da rade jakos wylaczyc shouta na mobilce? Wczesniej mialem tak fajnie statusy na cala szerokosc a teraz podzielone z shoutem ktory nikogo teraz jest tak No przyznam nie tego sie spodziewalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 września 2020 1 godzinę temu, Perez napisał: A to na czym? Czasem nie na PS4? Zgodnie z zapowiedziami dzisiaj wyłączyłem shouta i ukryłem te statsy, które pojawiły się po aktualizacji forum (chyba już wszystkie działy zdążyliście skomentować :)). Nie, na komputerze w Safari. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 września 2020 W dniu 6.09.2020 o 10:02, Voytec napisał: Czy tylko ja tak mam czy to jest jakiś błąd silnika? nie zapłaciłeś za premium, to masz taką wersję Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) Jest jakiś dedykowany widok dla statusów? Bo teraz jak chcę zobaczyć w powiększeniu jakiś obrazek to muszę wchodzić na profil danego użytkownika. Wcześniej była jeszcze możliwość zmniejszenia przeglądarki (przez co statusy się rozciągały na dole na całą szerokość okna), ale teraz to nic nie pomaga: Spoiler Edytowane 9 września 2020 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Ustaw sobie osobny kanał na Statusy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 Na novusie jak klikniesz w obrazek to się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 windows xp... oldschool Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 września 2020 win 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 13 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 W ustawieniach forumka zmieniłem sposób ładowania zdjęć na lazy load (zdjęcia dogrywają się przy przewijaniu) plus skórki zapisują się w pamięci podręcznej. Obie zmiany mają na celu przyspieszenie działania forum, ale gdyby coś nie banglało, to oczywiście informujcie. PS Z racji przebudowywania bazy forum czasami sypie błędem 502, ale to niebawem zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Czy opcja "oznacz jako przeczytane" zniknęła czy jestem ślepy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi