Opublikowano 8 października 20204 l Czy da się (ewentualnie jak) dodać cały wątek do ignorowanych? Nie potrafię zlokalizować takiej funkcjonalności --> chciałbym aby nie pojawiał się w ogóle na osi czasu. Dziękuję
Opublikowano 11 października 20204 l Opcja przenoszenia pod ostatni przeczytany do tej pory w wątku post się chyba popsuła, przynajmniej u mnie. Po wprowadzonych zmianach na forumie zauważyłem, że wchodząc do topiku jestem co prawda odsyłany do strony z ostatnim wpisem, którego nie czytałem, ale jeśli chodzi o wyświetlany post, to jest to kwestia losowa: czasem pokazuje mi się ostatni przed nieprzeczytanym, czasem po prostu pierwszy w temacie, czasem jeszcze inaczej.
Opublikowano 14 października 20204 l No to ustaw aby się nie czyściły i sprawdź? Jak się tak stanie to może napiszcie w którym temacie, skoro nie jest to regułą.
Opublikowano 14 października 20204 l Nie zamykałem przeglądarki, wiec ciasteczka zostały i przeniosło mnie do ostatniego nie czytanego posta w Covidzie. Nie wiem jeszcze jak na telefonie, bo tam ciastek nie czyszczę a nie przenosiło, sprawdze i dam znać.
Opublikowano 14 października 20204 l Nie czyszczę ciasteczek. A jakbym czyścił, to by mnie nie odesłało do losowego posta, tylko do pierwszego. Ciężko mi powiedzieć, w których tematach, musiałbym notować za każdym razem xd. Jak nie zapomnę, to napiszę później. O już mam, pierwszy z brzegu przykład: Playstation 5 - komentarze. Spider-Man w dziale PS4 też.
Opublikowano 14 października 20204 l O właśnie, a czemu odsyłanie do najstarszego nieodczytanego posta nie działa na telefonie? Zawsze pokazuje najnowszy.
Opublikowano 15 października 20204 l Jak coś byli twórcy opery stworzyli przeglądarkę Vivaldi. Korzystam już z dwa lata i jestem zadowolony. Jedyne co nie działa to HBO GO xd
Opublikowano 15 października 20204 l Pany, co się stało, że linki do tweetów kiedyś legancko wchodziły na forum jako okienko Twittera, a teraz jako zwykły nielegancki link?
Opublikowano 15 października 20204 l A poczekałeś zanim się załaduje przed dodaniem posta? Albo nie anulowałeś osadzenia np? Test.
Opublikowano 15 października 20204 l No właśnie wydaje mi się, że działa to jakby losowo. Chyba, że faktycznie trzeba czekać nie wiem ile. No OK, nie jest to coś co bardzo ważnego, po prostu myślałem że coś źle robię
Opublikowano 16 października 20204 l Jakby co to po wklejeniu linka skorzystaj z opcji "Usuń formatowanie", powinna pojawić się na dole edytora posta. Spoiler Tak to wygląda u mnie po wklejeniu linku i po wciśnięciu guziczka magicznie pojawia się okienko z tłitem: