Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwość ustawienia blokady na statusy z filmikami, które mają autoodtwarzanie z dźwiękiem? Gdzie można zaczać dyskusję o zamianach w regulaminie statusów? Jeżeli tylko mnie to wkurza to wiadomo, że mój problem, ale może więcej ludzi nie chce słyszeć milion razy tego samego podczas przechodzenia na główną.

Opublikowano
3 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Spytam się drugi raz, bo pierwszy raz zostałem olany. Mam jednego śmiecia w ignorowanych, ale widzę jego frajerskie statusy. Dlaczego?

Ten sam problem.

Opublikowano

Przycisk "Oznacz jako przeczytane" przez dłuższy czas wystarczyło raz kliknąć i już, a od dziś znowu okienko CZY ABY NAPEWNO ??

Da się to jakoś wyłączyć by nie pytał?

• Plusik 1
Opublikowano
26 minut temu, Perez napisał:

Jeśli się coś zmieniło to pewnie po ostatniej aktualce skryptu. Tym samym średnio da się coś zrobić, bo to po prostu odgórna zmiana od autorów. 

Tak założyłem właśnie że coś aktualizowaliście, ale wcześniej tego nie było już tego potwierdzenia bardzoooo długi czas. Czy nie jest to opcja typu "Potwierdzenie ON/OFF" ?

ja tego przycisku przyznam codziennie używam i sądzę że nie tylko ja :)

Pozdro

Opublikowano

Czy możemy spodziewać się kiedyś ignorowania także statusów?

A co do linków z Insta i FB, też mi to nie działa.

Opublikowano (edytowane)

Mam mały problem od godziny. Nie mogę dodawać odpowiedzi na forum przez www. Nie ma żadnej reakcji jak się kilka w pasek odpowiedzi. Przez telefon można pisać ale na kompie nie. To silnik forum czy coś u mnie? Na innych forach zero problemów.

edit: już działa a nic nie zrobiłem:philosoraptor:

Edytowane przez LiŚciu
Opublikowano

Niby jest nowa wersja, ale to w czym Novus niedomaga, bo tak na pierwszy rzut oka one bardzo podobne. 

BTW, właśnie zaktualizowałem Novusa, ciemną i oba Dimensiony. 

Opublikowano

Np. awatary odpowiadajacych w statusach sa zle wyswietlane, edycja posta ukryta w menu, oznaczanie przeczytanych tematow bez okienka potwierdzajacego. I ogolnie wolalem Eleganta, ten jest troche obly.

Jak juz paczowales 4 skorki to jedna wiecej chyba by nie zaszkodzila? Chyba ze te podbicia sa platne.

Opublikowano

Wspomniane Avatary są chyba skopane w każdym skinie poza domyślnym.

Dodatkowe opcje to nie kwestia skina, a po prostu zmiana w silniku.

Oznaczenie jako przeczytanie chyba wszędzie działa tak samo.

Może sprawdź skin Dimension jeżeli ogólna estetyka Novusa ci nie pasuje.