Boomcio 4 026 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 10 minut temu, Perez napisał: Filtr jest wyłączony dla wszystkich poza Gośćmi i grupą Nowy użytkownik. Potwierdzam kurwa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 49 minut temu, Patricko napisał: Ok testujemy, można usunąć potem post (pipi)a (pipi) (pipi)any (pipi)ony cedep. No jak widać cenzura w najlepsze. Dziwne. Jesteś w grupie, która powinna omijać filtr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 To ja też w ramach testu: dupa, kurwa, chuj, cdprojekt Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 5 minut temu, aux napisał: To ja też w ramach testu: dupa, kurwa, chuj, (pipi) Co tam było na końcu? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Darude sandstorm albo rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 11 godzin temu, Perez napisał: Widzę dalej rzeźbicie z omijaniem filtra słów, który jest... wyłączony. Doceniam, ale te wulgaryzmy bez znaków specjalnych wyglądają jakiś tak... surowo i brzmią ostro. To omijanie (już nieistniejącej) cenzury to nawyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 394 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) 10 godzin temu, Perez napisał: Dziwne. Jesteś w grupie, która powinna omijać filtr. No niestety mnie cenzura nadal dosięga Kurwa jego mać.... EDIT: O działa, chuj chuj Edytowane 15 grudnia 2020 przez Patricko Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Ooooo (pipi)a!! Moje marzenie się właśnie spełniło. Ja (pipi)e, za(pipi)iście w (pipi)! EDIT : Jednak nie. Yebac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 @Perez Serio nie da się nic zrobić z tym niewyświetlaniem się emotek w statusach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Czekaj, bo coś było... Przypomnij plis - jakie emotki, gdzie, na czym forumka lukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Komputer + Firefox najnowszy. Emotki nie wyświetlają się w odpowiedziach do statusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 1 godzinę temu, krzysiekp392 napisał: Komputer + Firefox najnowszy. Emotki nie wyświetlają się w odpowiedziach do statusów. Poka screen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, Perez napisał: Poka screen. ten sam status u mnie na profilu i na stronie głównej. dodam tylko, że emotki w samych statusach się wyświetlają - nie w odpowiedziach na nie Edytowane 15 grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 O tak, mam to samo więc chyba problem szerszy. Z fotkami w odpowiedziach ma statusy tez jest problem, żeby je widziec trzeba wejśc w profil danej osoby, odpowiedzi wyświetalne na stronie glownej nie wyswietlaja obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 521 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Z tego co pamiętam to ten problem jest od bardzo dawna, więc tutaj sama wtyczka może być winna. Osobiście polecam sobie ustawić kanał aktywności na Statusy gdzie wszystko działa. Przegląda się to o niebo lepiej niż na głównej, szczególnie na mobilce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Testujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Dzięki mistrzu, działa. Dobrze, że jest tu ktoś taki, bo ze Squarem to ciężko nawet nazwę działu wynegocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 5 minut temu, krzysiekp392 napisał: Dzięki mistrzu, działa. Dobrze, że jest tu ktoś taki, bo ze Squarem to ciężko nawet nazwę działu wynegocjować. Nie szalejmy :). Nazwa to nazwa, warto temat przemyśleć. A to akurat był jakiś babol - wrzuciłem aktualkę wtyczki, jedno ustawienie zmienione i niby ma być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 No na razie to wygląda tak, że Square dostaje argumenty od użytkowników, myśli, myśli i nic z tego nie wynika, bo uparł się przy swoim. W dodatku pomieszał miejscami działy poszczególnych konsol i też nie wiadomo jaki w tym sens, nikt o to nie prosił. OK, skoro konsole Sony też są od najnowszej do najstarszej, to widać, co chciał zrobić, ale jednak wygodniej się klika dział bliżej środka ekranu niż przy jego krawędzi, a nowe Xboksy i PS5 to obecnie najczęściej kilkane działy spośród całej grupy konsol (albo jest to tendencja stale rosnąca, nie mam statystyk), a teraz nie jest ani wygodniej, ani chronologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 697 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 I widzisz, już uprzedzenia, od razu wina Square'a :). Akurat Square jest za starą opcją, więc jak zechce to sobie zmieni za jakiś czas :). Konsole poprzestawiałem ja. Jakoś dzisiaj akceptowałem nowy post dla PS5, wbiłem do działu, zaczynam go szukać i widzę PS5 gdzieś zakopane w środku między PS4 i bodaj PSP. Nie wiem, może wcześniej nie zwróciłem uwagi na to, no ale jaki to ma sens? Wszędzie gdzie masz najpopularniejsze rzeczy to wyrzuca się je na górę: nowe newsy na stronach, promowane oferty w sklepach/serwisach aukcyjnych. No nikt nie daje nowego newsa w środku strony. To samo na głównej - też nie zwróciłem uwagi, ale masz pokazane subfora i przy takim PlayStation miałeś od początku PSone, PS2, PS3... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 (edytowane) a to w takim razie przepraszam @Square , jakoś tak automatycznie połączyłem dyskusję o nazwach z przetasowaniem działów co do działów z konsolami, to ja miałem na myśli to, jak jest teraz na głównej, bo po wejściu w dział "Sony" faktycznie jest lepiej tylko nie wiem, czy większość w ogóle klika dział "Sony", a nie od razu konkretną konsolę 28 minut temu, Perez napisał: To samo na głównej - też nie zwróciłem uwagi, ale masz pokazane subfora i przy takim PlayStation miałeś od początku PSone, PS2, PS3... tak, i wtedy ps5 nie było skrajnie na lewej stronie ekranu i wygodniej/intuicyjniej się to klikało. przynajmniej na pc. pisząc o square'ze, głównie miałem na myśli nazwę działu najnowszych xboksów, czyli obecnie po prostu "Xbox", zamiast naturalnego "Xbox Series S|X", co bezskutecznie sugerują mu użytkownicy i tak naprawdę nie ma tutaj żadnego ISTOTNEGO argumentu, żeby dodatkowo mieszać Edytowane 16 grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 521 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 Może na przyszłość nie zakładaj z góry. Ale wiesz, że zmieniłem to na samo Xbox, bo użytkownicy tak chcieli, a nie pod swoje widzimisię? Poszła zmiana na próbę, są narzekania więc zmienimy ponownie na dłuższą nazwę. Pierwotnie było Xbox Series bez żadnych modeli, bo tak wydało mi się lepiej/naturalniej, a czy tam będzie na końcu dopisek X|S to nie ma dla mnie większego znaczenia. Ogólnie jak ktoś widzi w nazwie Xbox Series to wiadomo, że chodzi o najnowsze wersje konsol, a czy w ich skład będzie wchodzić tylko X i S, czy też Y i Z to już nie ma znaczenia. BTW. Jakby ktoś szukał gier z serii Killzone, to znajdują się w odpowiednich konsolach Sony, a samo podforum poszło do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 10 minut temu, Square napisał: Pierwotnie było Xbox Series bez żadnych modeli, bo tak wydało mi się lepiej/naturalniej, a czy tam będzie na końcu dopisek X|S to nie ma dla mnie większego znaczenia. Ogólnie jak ktoś widzi w nazwie Xbox Series to wiadomo, że chodzi o najnowsze wersje konsol, a czy w ich skład będzie wchodzić tylko X i S, czy też Y i Z to już nie ma znaczenia. No to zmień już tę nazwę na Xbox Series S|X i niech się ta telenowela skończy, bo ta dyskusja jest niepotrzebna, a nie wyobrażam sobie narzekań i jakichkolwiek "ale" na taką formę. Dla każdego poza Tobą jest to oczywista opcja i już dawno temat byłby zamknięty, ale Ty "nie widzisz potrzeby wymieniania modeli, więc nie" i stąd całe zamieszanie i zbędne gównoburze. Samo "Xbox Series" jest jak najbardziej czytelne, ale to nie jest nazwa żadnej z konsol i samo w sobie jako nazwa jest niepoprawne. Estetyczny niuansik i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 21 hours ago, Paolo de Vesir said: Doceniam, ale te wulgaryzmy bez znaków specjalnych wyglądają jakiś tak... surowo i brzmią ostro. To omijanie (już nieistniejącej) cenzury to nawyk. no i tak powinny brzmieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 przydałoby się w ramach porządków Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi