Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nie mówię o edytowaniu postów, ale jest jakiś powód, dla którego nie działa mi od jakiegoś czasu embedowanie wideo (link YouTube itp.) ani tweetów? Trochę dziwne.

Opublikowano
15 minut temu, ogqozo napisał:

Już nie mówię o edytowaniu postów, ale jest jakiś powód, dla którego nie działa mi od jakiegoś czasu embedowanie wideo (link YouTube itp.) ani tweetów? Trochę dziwne.

Jak skopiujesz link bezpośrednio z wyszukiwarki to wygląda to tak:

HADES SONG: Beyond These Walls by Miracle Of Sound - YouTube

Natomiast gdy skopiujesz link przez Udostępnij (znajduje się pod filmem na PC i jako osobna opcja na telefonie/tablecie) to wtedy elegancko się osadza:

Opublikowano
20 minut temu, messer88 napisał:

Z instagrama też czasami nie chce osadzać linków na forum. 

Może być jak z tymi z Twittera, że trzeba usunąć formatowanie i dopiero wtedy się osadzi. Wspominałem o tym kiedyś:

W dniu 16.10.2020 o 07:36, Bzduras napisał:

Jakby co to po wklejeniu linka skorzystaj z opcji "Usuń formatowanie", powinna pojawić się na dole edytora posta.

Pokaż ukrytą zawartość

image.png.17edbcf94e61173c6c058f97d9821e24.png

Tak to wygląda u mnie po wklejeniu linku i po wciśnięciu guziczka magicznie pojawia się okienko z tłitem:

Opublikowano

A widzisz, a u mnie wygląda tak (+ oczywiście dodane http://www. - w celach prezentacji musiałem wywalić początek, bo nie wklejało zwykłego tekstu, a właśnie konwertowało na tę linijkę z hiperłączem):

youtube.com/watch?v=SjVE2N6Ra04&ab_channel=miracleofsound

Od którejś aktualizacji silnika forum tak mam właśnie. Osadzają się tylko sznurki skopiowane z udostępniajki. Swego czasu wywołało to u mnie solidne wtf, ale udało się obejść system.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Nie trzeba. A masz ustawioną przecież.

Źle się wyraziłem chyba. Chodzi mi o grafikę z odnośnikiem URL co przekieruje na daną stronę. Chyba, że ja coś źle wrzucam.

Opublikowano

Jeżu jak mnie to vvkurwia, jak wrzucam nowy obrazek do statusu to ładują mi się też obrazki z poprzednik statusów. Moz a wyłączyć to zapamiętywanie? 

Nawet jak klikam wyczyść edytor to to samo się odjaniepawla. 

Opublikowano

Ja bym prosił  w wersji mobilnej o możliwość usunięcia w polu tekstu elementów typu "cytat" czy "spoiler". W przypadku missclicka cholerstwa nie da się usunąć, trzeba odświeżać strone i wyczyścić całe pole.

• Plusik 3
Opublikowano

Oddawac moje miliony plusow . Co to kurwa za plusikshaming?

Po co mi one jak nikt nie widzi i nie moge swiecic na salonach. Odchodze.

• Haha 2
Opublikowano

Skończyła się dyskryminacja rasowa/punktowa nowoprzybyłych żółtodziobów.

Teraz jeszcze usunąć możliwość sprawdzenia historii zmiany nicków i forumek wejdzie na kolejny szczebel ewolucji. :isee:

• Haha 1