Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta komuna to po to, żeby się nowi nie bali, czy o co chodzi?
Przecież tu praktycznie nikt nowy nie zagląda, bo formuła forum jest nowym pokoleniom obca - większość nowych nicków wpadła tu max dwa razy, zadać jakieś facebookowe gówno-pytanie, które normalni ludzie olali i już więcej się nie udzielała.
Tu nikt nowy się nie zadomowi, a większość z tych niby aktywnych "rookies" to jakieś altery, więc nie wiem, po co jednym posunięciem wchodzić w dupę ludziom, których i tak tu nic nie przyciągnie, jednocześnie wkurwiając starych użytkowników, którzy utrzymują to forum przy życiu :dunno:

Opublikowano

Ułomny licznik jeszcze mogę przetrawić, brak reputacji z bólem przełknę (żeby nie wyjść na zbyt wielkiego atencjusza), ale "Tytuł: Twój stary gra na PS3 czy cokolwiek innego" to już razi mój zmysł estetyki.

Opublikowano
14 minut temu, Ludwes napisał:

ale przeciez nadal jak się wejdzie w swój profil, to widać dokładna ilość postów i plusikow

A kto ma na to czas młody  :/

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Kmiot napisał:

Twój stary gra na PS3

Dobrze, ze nie mam dzieci bo bysmy musieli sobie porozmawiac jak cosplayerka z naczelnym.

Opublikowano

No no, przepraszam, nikogo nie chciałem urazić, czasem traktuję Was jak kolegów i zapędzam się w żartach, które były ok w latach 90. ale teraz to już sztryms.

A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można. Niektórych pewnie to motywuje, a skoro taka motywacja skutkuje postami i zawartością, czyli zyskiem dla wszystkich na forum, to jaki jest sens to usuwać?

Nawet ten zaokrąglony licznik jest jakiś bez wyrazu.

Wciąż myślę, że to niezamierzony efekt i jak tylko pojawi się taka możliwość, to wróci poprzednia estetyka.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
22 minuty temu, Kmiot napisał:

A może to nasza NATURA GRACZA się odzywa i lubimy widzieć "progres" nawet na forum? Bossów do pokonania tutaj nie ma, ale chociaż popatrzeć jak EXP rośnie można.

Dokładnie to :drinks:

Opublikowano

Dodałbym jakieś znajdźki na forum, za odkopanie bekowych postów sprzed 10 lat, nie dość że wpadnie trophy na profil to jeszcze całe forum się pośmieje i powspomina czasy gdy  FORUM BYŁO LEPSZE NIE TO CO TERAZ. Proszę przemyśleć mój super innowacyjny pomysł 

Opublikowano

Ja bym pomyślał nad ponownym wprowadzeniem trybu battle. Gildie, zdobywanie kasy, kaucja za zbanowanych, składki na zbanowanie Frostiego i michała.

Opublikowano

O, jakaś gierka typu klikanka zabijanka gdzie po wyklikaniu danego wyniku przez całe forum frosti dostaje bana? Piękne ficzery A w najnowszym paczu pewnie nie dostaniemy nawet tych plusików  :(

Opublikowano
54 minuty temu, kanabis napisał:

A proponowalbym wyjebac liczbe postow bo troche zaczynam sie wstydzic. 

Na niektórych forach w profilu był licznik spędzonego czasu. To dopiero potężne narzędzie kompromitacji :notbad:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 3
Opublikowano

Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji.
Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!!

Opublikowano
W dniu 5.07.2021 o 13:01, Soban napisał:

Statusy też by można naprawić, bo odpowiedzi sie dubluja. No ogólnie jest bajzel straszny po tej aktualizacji.
Chyba jacyś spadochroniarze z cdp red maczali w tym palce, bo śmierdzi ich kunsztem developerskim. BADOSKI ODBIERDOL SIE OD FORUMKA!!!

:this:

Mógłby ktoś te statusy naprawić, dublowanie i tak jak pisałem wcześniej, jak chce napisać nowy status to wrzuca mi rzeczy z poprzednich. 

Opublikowano

Czyli co, upośledzone dane profilowe zostają?

A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko.

Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy.

Ale serio - upośledzone staty zostają?

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 20.07.2021 o 22:00, Kmiot napisał:

A tak naprawdę to chciałem zapytać @Perez co tam u Ciebie Mordeczko.

Czym się tam teraz zajmujesz i kiedy wracasz do PE i do nas, bo tęsknimy.

Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. 

A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu! 

• Dzięki 1
Opublikowano
6 godzin temu, Perez napisał:

Klikam sobie po Waszym ulubionym PPE i tak czas mija :D. 

A PE jak widzisz działa prężnie, więc po co generować koszty w tych trudnych czasach kapitalizmu! 

Zapowiedział wam facet zamknięcie forumka, a wy się cieszycie jak murzyn blaszką.

Opublikowano

Perez nigdy by na to nie pozwolił.

2 godziny temu, Wredny napisał:

A co z tymi statami? Wrócą do poprzedniej prezentacji kiedyś?

Admini gdy pytasz o dawny wygląd profilu:

comment_1625413721bBgRxV3TK8qlxfmGgsteLm

Opublikowano

To nie jest tak, że nagle stwierdziliśmy, że od teraz się będzie wyświetlać chujowo, tylko sporo rzeczy się pozmieniało w najnowszej wersji.

W międzyczasie wywaliłem to brzydkie "Tytuł" przy tytułach.

• Dzięki 1