messer88 6 434 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 Ja też tak mam, randomowo raz na jakiś czas się tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2021 10 godzin temu, Square napisał: @Okie from Muskogee a masz ustawione, że ma przenosić do ostatniego czytanego? W profilu się to zmienia. No mam, że przenieś mnie do ostatniego czytanego posta, czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2021 Na discordzie dość popularna ikonka na wielu kanałach. Myślę, że na forumku by się wpasowała: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 widze, że nie da sie nic z tym zrobic, ze mnie wpierdala do pierwszego posta na stronie zamiast do ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Może usuń ciastka i zresetuj te ustawienia. Od strony forum nic się nie da zrobić, a sam też nie miałem tego ani razu (ostatnio chyba jakieś kilka temu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 24 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2021 Zmieniałem ustawienia, bo nie miałem niby tego, zeby skoczyc do nieprzeczytanych postow, ale nic to nie dało. No i z tego co widac,to nie jestem jedyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 @Square da się zrobić tak żeby filmiki z końcówką mp4 z automatu ładowały się w postach/statusach żeby nie kombinować ze streamable czy konwerterami na gify? W sensie wrzucam taki link https://thumbs.gfycat.com/AcceptableChubbyEquestrian-mobile.mp4 i podgląd żeby silnik forum ogarnął? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2021 Jeżeli by się dało to trzeba ręcznie zmienić w kodzie, bo automatyczne osadzanie jest od dawna włączone. Poszukam, ale nastaw się na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 528 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Czy te statusy będą w końcu naprawione? Widzisz status, w którym jest 18 komentarzy i myślisz sobie: "no afera w toku". Otwierasz, a tu 5 wiadomości x 3 . Czy to silnik forum jest skopany i bez ingerencji "Invision Community" nic się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 372 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 To fakt, że w podglądzie dubluje niemiłosiernie. Jak chcesz przeczytać pełną dyskusję to musisz wejść w profil użytkownika albo czytać z poziomu Nieprzeczytanej Zawartości ustawiając filtr na Aktualizacje statusu. Nieintuicyjne i zdecydowanie do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 38 minut temu, Shago napisał: Czy to silnik forum jest skopany i bez ingerencji "Invision Community" nic się nie da? To wina wtyczki Statusów na główną, a nie forumka. 36 minut temu, Bzduras napisał: albo czytać z poziomu Nieprzeczytanej Zawartości ustawiając filtr na Aktualizacje statusu. Nieintuicyjne i zdecydowanie do poprawki. Polecam zapisać sobie taki filtr jako osobny kanał aktywność, dużo lepiej przeglądać Statusy tam niż na głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 2 godziny temu, Shago napisał: Widzisz status, w którym jest 18 komentarzy i myślisz sobie: "no afera w toku". Otwierasz, a tu 5 wiadomości x 3 . Coś ściemniasz kolego - 5x3 to 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 528 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 5 jest obok 6, zły klawisz wcisnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 To ja dodam tylko, że ilość odpowiedzi jest poprawna, jedynie na głównej te ukryte są zamienione na te nowsze z tego co widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 Wiemy, meczymy sie z tym od updateu. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 (edytowane) Jak zrobić żeby sygnatura była odnośnikiem? Mi się pojawiają obrazki ale nie da sie kliknąć? Edytowane 26 sierpnia 2021 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 372 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 33 minuty temu, czapa napisał: Jak zrobić żeby sygnatura była odnośnikiem? Mi się pojawiają obrazki ale nie da sie kliknąć? Ustawienia konta -> Sygnatura -> klikasz na obrazek, żeby go zaznaczyć -> klikasz przycisk Odnośnik -> wklejasz link, gdzie obrazek ma prowadzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 26 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2021 2 godziny temu, Bzduras napisał: Ustawienia konta -> Sygnatura -> klikasz na obrazek, żeby go zaznaczyć -> klikasz przycisk Odnośnik -> wklejasz link, gdzie obrazek ma prowadzić. dzięki nigdy bym na to nie wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 604 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Nie ma Pereza to nie ma komu naprawić tych podwójnych odpowiedzi w statusach? Już na zawsze tak zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Chyba tak, jak chcesz widzieć normalnie, to musisz wejść w profil publikującego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 619 Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Ja już straciłem nadzieje, że ogarną to, że mnie wrzuca do pierwszego posta na stronie zamiast do ostatniego nieprzeczytanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 września 2021 Na telefonie wrzuca do ostatniego w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 514 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 Odnośnie Statusów zobaczymy co da się zrobić po aktualizacji. 11 godzin temu, Shen napisał: Ja już straciłem nadzieje, że ogarną to, że mnie wrzuca do pierwszego posta na stronie zamiast do ostatniego nieprzeczytanego. No nie wiem co mam Ci powiedzieć, bo odkąd napisałeś, że masz z tym problem to ani razu nie udało mi się tego odtworzyć, bo zawsze wrzuca do ostatniego czytanego posta. Czy to temat w którym się pisało, czy taki do którego ostatnio się zaglądało dawno temu. Usuwałeś ciastka/sprawdzałeś inną przeglądarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 września 2021 12 godzin temu, Rozi napisał: Chyba tak, jak chcesz widzieć normalnie, to musisz wejść w profil publikującego. Lub: Aktywnosc -> Nieprzeczytana zawartosc -> Typ zawartosci -> Aktualizacje statusu Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 15 września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 września 2021 Nie da się kasować statusów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi