Opublikowano 27 września 20213 l W dniu 23.09.2021 o 20:15, Bzduras napisał: Lubię myśleć, że to nie bug, a ekskluzywny dla mnie ficzer. Czy ów ficzer dalej występuje?
Opublikowano 27 września 20213 l 22 minuty temu, Square napisał: Czy ów ficzer dalej występuje? Cały czas, bez zmian.
Opublikowano 6 października 20213 l Jak to tam wygląda po wczorajszym? Jest poprawa czy dalej musisz czekać?
Opublikowano 6 października 20213 l Tak jak było tak jest, jeśli coś się zmieni to dam Ci tutaj mention. Na razie bez zmian, ale zaciskam zęby, bo co to za życie bez foruma?
Opublikowano 6 października 20213 l Ok, bo kolejna aktualizacja silnika już czeka, więc może się uda jeszcze w tym tygodniu puścić.
Opublikowano 6 października 20213 l Będę informować jak coś się zmieni. Ewentualnie wezmę pomysł od tych typów z fejsbuka, założę jakiś fanpej pod tytułem "czy nowa zawartość wczytuje się już normalnie?" i codziennie będę pisać "jeszcze nie", ale muszę się zastanowić czy mi się chce
Opublikowano 8 października 20213 l Z problemami, ale forumek zaktualizowany do najnowszej wersji. Gdyby coś komuś nie działało to proszę zgłaszać.
Opublikowano 8 października 20213 l Zawsze miałem na telefonie w zakładkach, zakładkę do nieprzeczytanej zawartości i było elegancko. Teraz jak wchodzę jak zwykle z poziomu zakładek w nieprzeczytaną zawartość, to pojawia się, ale nie w wersji mobilnej tylko desktopowej. Ale jak wejdę w menu, i tam kliknę przeglądaj forum to pojawia się w formie mobilnej. Co zrobić, żeby nieprzeczytana zawartość też była w formie mobilnej? Jak wchodzę już w jakiś temat konkretny, to też jest w formie mobilnej, tylko nieprzeczytana zawartość jest nieprzystosowana i mnie to wkurza xD Edytowane 8 października 20213 l przez Wooyek
Opublikowano 8 października 20213 l W sensie bez szczegółów chcesz? Przy filtrach masz Widok Kompaktowy/Rozszerzony.
Opublikowano 8 października 20213 l Nie o to chodzi. Po prostu nieprzeczytaną zawartość na telefonie mam w wersji desktopowej, nie jest przystosowana do małego ekranu, żeby wejść do menu, muszę w bok przesuwać.
Opublikowano 8 października 20213 l Żeby zobaczyć co tam jest napisane bo w niektórych jest ucięte, muszę przesunąć w bok. Ale jak już wejdę w zakładkę przeglądaj forum to jest wersja mobilna na mały ekran. Edytowane 8 października 20213 l przez Wooyek
Opublikowano 8 października 20213 l Dziwne. A w czym to odpalasz, bo to nie jest żaden z naszych skinów.
Opublikowano 8 października 20213 l W samsungowej przeglądarce. Dobra, zmieniłem motyw na jasno-ciemny 4.4 i jest okej, wcześniej miałem ciemny 4.4 i było chujowo. Teraz jest malina Edytowane 8 października 20213 l przez Wooyek
Opublikowano 8 października 20213 l No te skiny 4.4 to są stare i na nich może się coś rozjeżdżać. Najlepiej się przełączyć na któryś z pozostałych, bo te prędzej czy później pójdą do kasacji.
Opublikowano 9 października 20213 l Nie bardzo. Napisałem rano posta i mimo, że jest w temacie, to na liście, temat się nie odświeżył i widać jako ostatni post poprzednika. Widzę, też że są duble innym temacie, więc inni mogli mieć to samo. Poza tym rano główna strona nie działała i trzeba było wchodzić przez konkretne działy. Sprawdzałem inne motywy, a używam Novus jasny.