Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tutaj. Mój post sprzed godziny jest ostatni, widać na liście tematów wpis ogóra sprzed 11h.

Tu z kolei dubel Krupka też sprzed godziny, bo pewnie tak jak ja, widział że temat "nie odświeżony" i napisał raz jeszcze albo forumek się zadławił, bo mi wyskoczyło przy tamtym wpisie na czerwono, że nie mogę tak szybko postów po sobie wrzucać.

Główna już chodzi ok u mnie.

Edytowane przez Luqat
Opublikowano

Jakie gównoposty:notsure: To jest bardzo merytoryczna i alternatywna wypowiedź. Po prostu jej nie rozumiesz :reggie:

No i skoro tak, to dwulinijkowce, muszą być bardzo poważane, bo się aż dublują:philosoraptor:

Opublikowano

Aktualnie działa czy dalej masz ten błąd? Jak działa to o której dokładnie godzinie nie trybiło, ok 8:00?

Ogólnie to widzę, że pojawiają się jakieś problemy z odświeżaniem niektórych tematów, będziemy monitorować sprawę.

Opublikowano

Ok zgłoszę. Możliwe, że godzina automatycznej kopii się zmieniła, bo normalnie była ok 2-3 w nocy. To jak jeszcze byście mogli sprawdzić czy jutro ok 8 też będzie problem.

Opublikowano
6 godzin temu, Shankor napisał:

Główna strona forum wywala błąd. Reszta działa normalnie. 

Chrome android i tak samo win 10.

Nie mogę dodać załącznika z dysku.

spacer.png

Wczoraj rano miałem to samo, o czym pisałem wyżej.

Opublikowano
10 godzin temu, Square napisał:

A ten feature włączyłem już wcześniej, w celach bezpieczeństwa.

To spoko, ale nie działa. Tzn działa, ale źle. Podobnie jak @Plugawy dostaję po kilka powiadomień mailowych, wystarczy że odpalę Tapatalk, nawet na forum nie muszę wchodzić.

• Lubię! 1
Opublikowano
To spoko, ale nie działa. Tzn działa, ale źle. Podobnie jak [mention=14673]Plugawy[/mention] dostaję po kilka powiadomień mailowych, wystarczy że odpalę Tapatalk, nawet na forum nie muszę wchodzić.
Też to potwierdzam. Ten ficzur związany z bezpieczeństwem tylko spamuje skrzynkę. Wylączcie to proszę fpisdu.
Opublikowano

Zgłaszam problem z motywem "jasno-ciemnym 4.4" :dunno: Po zmianie nie otwierają sie tematy, tylko działy. Po zmianie na jakikolwiek inny wszystko znów wraca do normy  :banana:

Problem występuje na win 10 jak i androidzie :lapka:

Opublikowano
W dniu 8.10.2021 o 16:20, Square napisał:

No te skiny 4.4 to są stare i na nich może się coś rozjeżdżać. Najlepiej się przełączyć na któryś z pozostałych, bo te prędzej czy później pójdą do kasacji.

Opublikowano

@Square ponowię swoje pytanie o forumek w wersji mobilnej. W oknie edytora wciąż nie ma możliwości jakiegoś normalnego usunięcia elementów typu okienko cytatów. Jedyne wyjście to odświeżyć stronę i potem wyczyścic okno edytora. Nie wiem jak innych, mnie to doprowadza do szału, da sie coś zrobić?

• Plusik 2
Opublikowano

No jasno-ciemnego 4.4 szkoda, bo był elegancki. Ale przestał działać po aktualizacji (najpierw rozwijanie odpowiedzi do statusów przenosiło na profil autora), a obecnie to w ogóle nie wchodzi główna. Zmieniłem na domyślną i niby ok na tę chwilę. Tylko te okrągłe avatary jakieś gejowe.

I potwierdzam to, co pisze dee. Treść cytatu da się skasować, ale samego okienka już nie. Podobnie z mentionami - raz wprowadzonych nie da się usunąć w oknie edytora. Na mobilkach.

Opublikowano

Taa wiem, że na mobilce nie da się usunąć cytatu jak na kompie klikając na niego, tylko, że to jest tak od lat w standardzie. Poszukam rozwiązania, jeżeli jest jakieś w ogóle. W międzyczasie oprócz odświeżenia możecie też kliknąć "źródło dokumentu" i wtedy usunąć cytat. Może tak będzie dla was łatwiej niż odświeżać.

Opublikowano

Też od piątku czy tam soboty myślałem, że forumek nie działa, bo domyślnie miałem ustawiony motyw jasno-ciemny i mi wywalało na głównej:

2021-10-12_14h00_12.thumb.png.db3f611f9085d3659e5a97a11d7b541b.png

Ale dzisiaj postanowiłem pogrzebać i się szybko okazało, że to nie była prawda, a tylko pechowy skin i mam co nadrabiać :potter:

Opublikowano

Wyłączyłem ten skin jasno-ciemny 4.4 bo widzę, że dalej sporo osób ma go ustawiony i forum im "nie działa". To tak gdyby ktoś się zastanawiał gdzie się podział.