Shen 9 616 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 No to wyciaganie cw w statusy i ciagle pierdolenie o nintendo, co moglo pojsc nie tak. Szkoda strzepic ryja nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 (edytowane) 10 minut temu, WisnieR napisał: A może tak po prostu.... Wszystko co napiszesz jest nielubiane? Rozważaleś taką opcję? To czemu się powstrzymujesz z dawaniem minusów? 6 minut temu, Shen napisał: No to wyciaganie cw w statusy i ciagle pierdolenie o nintendo, co moglo pojsc nie tak. Szkoda strzepic ryja nawet. No tak. Pisanie o firmie produkującej gry na forum o grach. Co mogło pójść nie tak. Zapomniałem, że to forum kulinarne A nie czekaj. Już wiem. Ciągłe pyerdolenie o bajkach anime i komiksach byłoby już okey. Edytowane 7 stycznia 2022 przez GearsUp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 GearsUp powiedz lepiej czyim jestes alterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 7 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2022 Przecież to aphromo, czy adolfo czy jak on tam miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2022 jaki jest teraz limit na plusy, minusy itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2022 senior ma chyba 15 reakcji do rozdania Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2022 Jest tu na forum funkcja notatek o użytkowniku? Np pamietam stare ksywy, a są tez nowe osoby no i ci mi się trochę zlewają Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 26 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2022 Migracja na nowy serwer poszła sprawnie, ale jakby coś nie działało albo coś się zgubiło po drodze to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 26 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2022 Czyli mogę stracić resztki nadziei na szybkie wczytywanie nieprzeczytanej zawartości A czekałem bardziej niż na pacza do cyberfanka Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2022 Szybko poszlo. BRAWO ADMINISTRACJA Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 703 Opublikowano 26 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2022 Tapatalk chodzi wolniej od czasu migracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 W dniu 26.01.2022 o 08:45, Bzduras napisał: Czyli mogę stracić resztki nadziei na szybkie wczytywanie nieprzeczytanej zawartości A czekałem bardziej niż na pacza do cyberfanka Czy w ostatnich dniach odczułeś poprawę działania czy dalej tak samo jak kiedyś co wrzucałeś filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Spoiler: nic się nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Czyli jakaś poprawa jest, bo poprzednio to było kilkanaście sekund z tego co pamiętam. Pytam, bo niby widzę poprawę u siebie, ale dalej są takie momenty, że potrafi przymulić, ale ogólnie wydaje mi się, że częściej w ciągu dnia jest np. tak jak teraz wrzuciłeś niż tak jak kiedyś, że kilkanaście sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Nie zgodzę się - nawet na filmiku z dzisiaj jest to widoczne. Klikam w 13 sekundzie na Nieprzeczytaną Zawartość, dopiero w 28 wyświetla się lista nowych postów, czyli nadal siedzimy na około 15 sekundach wczytywania. Później jest powtórka w 0:34, powrót z czytanego tematu do listy nowej zawartości, która wyświetla się w 0:49. Na koniec zostawiłem wisienkę, czyli pokaz, jak szybko wczytuje się Cała Aktywność, by następnie znów poczekać sobie plus-minus piętnaście sekund na wczytanie Nieprzeczytanej. W sumie to przez tyle czasu już się do tego przyzwyczaiłem, szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 Cała aktywność ma łatwiej, bo to po prostu ostatnie rzeczy. Zgłaszałem i mieli sprawdzać ponownie, nie dostałem potwierdzenia, ale widzę ogólną poprawę u siebie stąd też było pytanie. I cały dzień działa tak tak samo u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 13 minut temu, Square napisał: I cały dzień działa tak tak samo u ciebie? Tak, nie ma różnicy. Standardowo również, na różnych sprzętach (telefon/pc/czasami konsola), na różnych sieciach (mobilna 5G/LTE/domowe WiFi/sieć w pracy po kablu), na różnych przeglądarkach (Brave/Edge/Opera/Vivaldi) - zrób dowolną kombinację powyższych, a będzie tak samo jak trzy posty wyżej. Tak jak pisałem, zdążyłem przystosować swoje nawyki forumkowe do tej niedogodności, więc luz, nie pali mi się z rozwiązaniem tego problemu (wręcz nastawiłem się, że tak już po prostu będzie). Może co najwyżej daj mi możliwość kasowania postów w ramach wyrównania za "foruming w trudnych warunkach" Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 A nie za to masz ten tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 363 Opublikowano 4 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2022 No weź, nie bądź taki, no Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Tak z ciekawowosci, monetyzujecie jakoś ruch forumowy @Roger? Patrząc po aktywności w ostatnich dniach, to temat wojenny mógłby chyba sfinansować podwyżki cen papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 057 Opublikowano 28 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2022 14 godzin temu, LeifErikson napisał: Tak z ciekawowosci, monetyzujecie jakoś ruch forumowy @Roger? Patrząc po aktywności w ostatnich dniach, to temat wojenny mógłby chyba sfinansować podwyżki cen papieru. Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy Robert coś robi w tym temacie. za czasów gdy PPE było razem z PSX i były jakieś pakiety to niestety forum nie było zbyt popularne jeśli chodzi o reklamy. Zazwyczaj padały argumenty że to hermetyczna grupa, stare "media" i nie wchodzą tu potencjalni klienci. I że na forach to ludzie i tak już wiedza o wydawanych grach więc szkoda przepalać pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 5 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2022 Statusy mulą po staremu i można czekać wieczność, a i tak komentarze tam ciągle się "zapisują" - trzeba wyjść na chama i dopiero wtedy okazuje się, że jest zapisane (Chrome). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2022 Można prosić o dodanie tej emotki do puli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 512 Opublikowano 19 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2022 Masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2022 Nie da rady zrobić, żeby nie bylo widac statusow ignorowanych uzytkownikow? Jeden baran wrzuca filmy z reddita w statusy ktore sie odpalaja z automatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi