Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Generalnie tak jakby wtyczka na głównej czasami miała zwidy. Dałem "Haha" statusowi Shena i po odświeżeniu na głównej nie było go. Dałem ponownie i po odświeżeniu znów nie było. Ale na osobnej stronie, którą podrzuciłeś już jest widoczny,

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 312 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Boomer mode ON: widzę statusy, ale nigdzie na swoim profilu nie widzę możliwości dodania własnego.

Albo jestem ślepy albo tej opcji po prostu nie ma?

Opublikowano

Bo masz je wyłączone w profilu. Włączyłem, ale sam też powinieneś mieć taką opcję w Edycji Profilu.

Opublikowano

Nie dość, że boomer, to jeszcze ślepy :reggie: Dzięki wielkie za pomoc!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę umieścić posta w jednym z topiców. Przy próbie kliknięcie "Dodaj odpowiedź" pojawia się komunikat na czerwono: 

"Wpisana wartość zawiera niedozwolony znak, np. Emoji"

WTF?! Nigdy wcześniej nic mi się takiego nie przytrafiło.

Opublikowano
40 minut temu, Figuś napisał:

Bo pewnie z telefonu piszesz a systemowe emotki z telefonów nie przechodzą

Nieprawda, piszę z kompa.

Poza tym post który chciałem umieścić jest pozbawiony emotek.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak.

Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp.

Opublikowano

Nie mogę osadzić filmiku z youtube w temacie o Rocksmith. WTF?!

Opublikowano

Czy któryś ogarnięty mod mógłby "poodpinać" stare i nikomu niepotrzebne tematy w działach Rockstar, MGS, Mass Effect. Wiszą stare strupy, niektóre nieaktywne od... 12 lat.

Opublikowano

Coś tam poczyściłem. Zawsze możesz użyć opcji Zgłoś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypadek jak u Czezare wyżej.

Nie mogłem osadzić filmiku z YT.

Tzn. mogłem, ale nie puszczało publikacji.

Dopiero jako odnośnik poszło.

2088339168_Beznazwy.thumb.png.913667f7a87838d3790809a0b37e676f.png

Chrome, Win11.

Temat o gówniakach.

Opublikowano

Tam jest napisane o niedozwolonym emoji, a w tytule filmu są emotki. Wtedy może skrypt głupieje.

Opublikowano
W dniu 13.09.2022 o 23:01, Square napisał:

Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak.

Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp.

Wspaniała robota @Square i nikt Ci tego nie powie tylko ja. :cool:

Opublikowano

To teraz zapytaj Square'a, skąd wziął te emoty (poza tymi z DB).

Opublikowano

A Przenajświętszą Panienkę Aloy to od kogo masz? Plus coś tam więcej jeszcze poza DB.

Dostęp do nich był od dawna, bo Discord nie istnieje od miesiąca przecież.

Opublikowano

Wiadomo, ale to była synergia - trochę ja Tobie, trochę Ty mi :Cell: Zresztą najważniejsze, że są i można ich używać.

Opublikowano

Panie władzo ale ten brak rozwijania odpowiedzi statusu tylko automatyczne przekierowanie na profil statusiarza to troche przypał :/

Opublikowano

Resetowałem, trzeba czekać. Może też być tak, że nie jest kompatybilna i trzeba poczekać na nową wersję.

Opublikowano

Rip statusy do tego czasu :notlikethis:

Opublikowano

Na malej rozdzielczosci dodatkowo tresc statusu jest ucieta.