Opublikowano 16 sierpnia 20222 l Generalnie tak jakby wtyczka na głównej czasami miała zwidy. Dałem "Haha" statusowi Shena i po odświeżeniu na głównej nie było go. Dałem ponownie i po odświeżeniu znów nie było. Ale na osobnej stronie, którą podrzuciłeś już jest widoczny,
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Boomer mode ON: widzę statusy, ale nigdzie na swoim profilu nie widzę możliwości dodania własnego. Albo jestem ślepy albo tej opcji po prostu nie ma?
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Bo masz je wyłączone w profilu. Włączyłem, ale sam też powinieneś mieć taką opcję w Edycji Profilu.
Opublikowano 6 września 20222 l Nie mogę umieścić posta w jednym z topiców. Przy próbie kliknięcie "Dodaj odpowiedź" pojawia się komunikat na czerwono: "Wpisana wartość zawiera niedozwolony znak, np. Emoji" WTF?! Nigdy wcześniej nic mi się takiego nie przytrafiło.
Opublikowano 6 września 20222 l Bo pewnie z telefonu piszesz a systemowe emotki z telefonów nie przechodzą
Opublikowano 6 września 20222 l 40 minut temu, Figuś napisał: Bo pewnie z telefonu piszesz a systemowe emotki z telefonów nie przechodzą Nieprawda, piszę z kompa. Poza tym post który chciałem umieścić jest pozbawiony emotek. Edytowane 6 września 20222 l przez Czezare
Opublikowano 13 września 20222 l Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak. Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp.
Opublikowano 14 września 20222 l Po dzisiejszym wysypie powstał dział dla gier z serii Yakuza. https://www.psxextreme.info/forum/260-yakuza/
Opublikowano 21 września 20222 l Czy któryś ogarnięty mod mógłby "poodpinać" stare i nikomu niepotrzebne tematy w działach Rockstar, MGS, Mass Effect. Wiszą stare strupy, niektóre nieaktywne od... 12 lat.
Opublikowano 30 września 20222 l Przypadek jak u Czezare wyżej. Nie mogłem osadzić filmiku z YT. Tzn. mogłem, ale nie puszczało publikacji. Dopiero jako odnośnik poszło. Chrome, Win11. Temat o gówniakach.
Opublikowano 30 września 20222 l Tam jest napisane o niedozwolonym emoji, a w tytule filmu są emotki. Wtedy może skrypt głupieje.
Opublikowano 30 września 20222 l W dniu 13.09.2022 o 23:01, Square napisał: Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak. Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp. Wspaniała robota @Square i nikt Ci tego nie powie tylko ja.
Opublikowano 30 września 20222 l A Przenajświętszą Panienkę Aloy to od kogo masz? Plus coś tam więcej jeszcze poza DB. Dostęp do nich był od dawna, bo Discord nie istnieje od miesiąca przecież.
Opublikowano 1 października 20222 l Wiadomo, ale to była synergia - trochę ja Tobie, trochę Ty mi Zresztą najważniejsze, że są i można ich używać.
Opublikowano 6 października 20222 l Panie władzo ale ten brak rozwijania odpowiedzi statusu tylko automatyczne przekierowanie na profil statusiarza to troche przypał
Opublikowano 6 października 20222 l Resetowałem, trzeba czekać. Może też być tak, że nie jest kompatybilna i trzeba poczekać na nową wersję.
Opublikowano 6 października 20222 l 47 minut temu, Pupcio napisał: Rip statusy do tego czasu https://www.psxextreme.info/discover/31/