Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie tak jakby wtyczka na głównej czasami miała zwidy. Dałem "Haha" statusowi Shena i po odświeżeniu na głównej nie było go. Dałem ponownie i po odświeżeniu znów nie było. Ale na osobnej stronie, którą podrzuciłeś już jest widoczny,

Opublikowano

Boomer mode ON: widzę statusy, ale nigdzie na swoim profilu nie widzę możliwości dodania własnego.

Albo jestem ślepy albo tej opcji po prostu nie ma?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mogę umieścić posta w jednym z topiców. Przy próbie kliknięcie "Dodaj odpowiedź" pojawia się komunikat na czerwono: 

"Wpisana wartość zawiera niedozwolony znak, np. Emoji"

WTF?! Nigdy wcześniej nic mi się takiego nie przytrafiło.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Figuś napisał:

Bo pewnie z telefonu piszesz a systemowe emotki z telefonów nie przechodzą

Nieprawda, piszę z kompa.

Poza tym post który chciałem umieścić jest pozbawiony emotek.

Edytowane przez Czezare
Opublikowano

Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak.

Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp.

• Plusik 2
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przypadek jak u Czezare wyżej.

Nie mogłem osadzić filmiku z YT.

Tzn. mogłem, ale nie puszczało publikacji.

Dopiero jako odnośnik poszło.

2088339168_Beznazwy.thumb.png.913667f7a87838d3790809a0b37e676f.png

Chrome, Win11.

Temat o gówniakach.

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 13.09.2022 o 23:01, Square napisał:

Forum zostało zaktualizowane o nowe emotki, a i też porządki zrobione i Opcjonalne są teraz alfabetycznie, a nie pomieszane bez ładu. Testujcie i dawajcie znać jakby coś było nie tak.

Można też podsyłać nowe propozycje, ale pamiętajcie aby nadawały się one do publikacji tj. odpowiednio przycięte, bez tła itp.

Wspaniała robota @Square i nikt Ci tego nie powie tylko ja. :cool:

Opublikowano

A Przenajświętszą Panienkę Aloy to od kogo masz? Plus coś tam więcej jeszcze poza DB.

Dostęp do nich był od dawna, bo Discord nie istnieje od miesiąca przecież.