Opublikowano 6 października 20222 l Na mobilce, bo nie wiem jak na PC, nie ma tej szarej strzałki co była w prawym dolnym rogu po której naciśnięciu strona przewijała się sama do góry.
Opublikowano 7 października 20222 l Statusy działają po staremu na głównej, ale przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.
Opublikowano 10 października 20222 l Na jednym czy dwóch skinach były okrągłe tylko, zmieniłem aby była zgodność z resztą.
Opublikowano 10 października 20222 l Na tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło? Wysłane z iPad za pomocą TapatalkNa tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 października 20222 l Można by sprawdzić czy Novus nie ma jakiejś aktualizacji, bo ucina na nim w statusach osadzone twitty tak jest na domyślnym motywie a tak na novusie
Opublikowano 11 października 20222 l Zniknąła strzałka, w prawym dolnym rogu, która pomaga wrócić na górę strony podczas przeglądania wersji przez tel. Da radę ją przywrócić?
Opublikowano 11 października 20222 l 18 minut temu, Square napisał: A tak przewiń stronę trochę do góry. Tak było poprzednio, teraz w ogóle właśnie jej nie mam w każdym momencie przeglądania (sprawdzałem nawet na każdym motywie) Edytowane 11 października 20222 l przez oFi
Opublikowano 11 października 20222 l Przewiń do góry w sensie W dniu 7.10.2022 o 09:55, Square napisał: Statusy działają po staremu na głównej, ale przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.
Opublikowano 11 października 20222 l 16 minut temu, Square napisał: Przewiń do góry w sensie To się dogadalim Dzięki
Opublikowano 12 października 20222 l Od jakiegoś czasu wyskakuje mi http error 500 na telefonie i laptopie przeglądając niektóre działy i tematy. Wylogowanie się i czyszczenie cookies nic nie daje. Jak temu zaradzić?
Opublikowano 14 października 20222 l Nie mogę wejść we wszystkie działy. Wchodze normalnie w dział curent i np Xbox, ale chce wejść w graczpospolita i nic się nie dzieje. Nie ma znaczenia czy na telefonie czy na przeglądarce w kompie.
Opublikowano 14 października 20222 l Mi ten error wyskakuje, jak wejdę np. od razu do hyde parku. Ale jak wchodzę w dany temat to się otworzy. W graczpospolitą też nie mogę wejść. I to zarówno na laptopie, jak i telefonie. Cookies czyszczone, twarde resety i dalej tak samo
Opublikowano 14 października 20222 l Przydałaby się strzałeczka, która przenosi na gore strony w wersji mobilnej
Opublikowano 14 października 20222 l W dniu 7.10.2022 o 09:55, Square napisał: przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.
Opublikowano 14 października 20222 l A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ
Opublikowano 14 października 20222 l 43 minuty temu, Anal Wake napisał: A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ Czy kolega Anal Wake mógłby się przestać wozić jak alfons po całym forum?
Opublikowano 21 października 20222 l Czy dublowanie się odpowiedzi do statusów to wina silnika forum? Wkurwia to niemiłosiernie, bo nie da się tego dubla usunąć
Opublikowano 24 października 20222 l Skoro nie można przywrócić strzałki odsyłającej do góry strony to zamiast tego dać jakiś odnośnik "w górę strony" czy go to top?