Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Na mobilce, bo nie wiem jak na PC, nie ma tej szarej strzałki co była w prawym dolnym rogu po której naciśnięciu strona przewijała się sama do góry. 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 312,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Statusy działają po staremu na głównej, ale przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.

Opublikowano

Na jednym czy dwóch skinach były okrągłe tylko, zmieniłem aby była zgodność z resztą.

Opublikowano

Na tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło?

4530554fc1d379957f67d2594a16786e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Na tapatalk nie chce się odświeżyć strona główna z informacja jak poniżej. Coś padło?

4530554fc1d379957f67d2594a16786e.jpg

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Można by sprawdzić czy Novus nie ma jakiejś aktualizacji, bo ucina na nim w statusach osadzone twitty

tak jest na domyślnym motywie

image.png.026f58bfd6be9e77e0dcad0fde6c4a4a.png

a tak na novusie

image.png.a4659be7e940ffbc00af0c5472b88a89.png

Opublikowano

Jest aktualne. Na Domyślnym też ci ucina.

Opublikowano

Zniknąła strzałka, w prawym dolnym rogu, która pomaga wrócić na górę strony podczas przeglądania wersji przez tel. Da radę ją przywrócić? 

Opublikowano

A tak przewiń stronę trochę do góry.

Opublikowano
18 minut temu, Square napisał:

A tak przewiń stronę trochę do góry.

Tak było poprzednio, teraz w ogóle właśnie jej nie mam w każdym momencie przeglądania (sprawdzałem nawet na każdym motywie) 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Przewiń do góry w sensie

W dniu 7.10.2022 o 09:55, Square napisał:

Statusy działają po staremu na głównej, ale przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.

Opublikowano
16 minut temu, Square napisał:

Przewiń do góry w sensie

To się dogadalim:leo:

Dzięki :lapka:

Opublikowano

Od jakiegoś czasu wyskakuje mi http error 500 na telefonie i laptopie przeglądając niektóre działy i tematy. Wylogowanie się i czyszczenie cookies nic nie daje. Jak temu zaradzić?

Opublikowano

Nie mogę wejść we wszystkie działy. 
Wchodze normalnie w dział curent i np Xbox, ale chce wejść w graczpospolita i nic się nie dzieje. 
Nie ma znaczenia czy na telefonie czy na przeglądarce w kompie. 

51A1B014-FE46-44E2-AC51-6DE8CAB99FA0.png

Opublikowano

Mi ten error wyskakuje, jak wejdę np. od razu do hyde parku. Ale jak wchodzę w dany temat to się otworzy. W graczpospolitą też nie mogę wejść. I to zarówno na laptopie, jak i telefonie. Cookies czyszczone, twarde resety i dalej tak samo :yano:

Opublikowano

Przydałaby się strzałeczka, która przenosi na gore strony w wersji mobilnej

Opublikowano
W dniu 7.10.2022 o 09:55, Square napisał:

przycisk powrotu na górę nie jest kompatybilny. Tak więc na chwilę obecną trzeba żyć bez tego.

Opublikowano

A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ

Opublikowano
43 minuty temu, Anal Wake napisał:

A jest w ogóle opcja na przejście na silnik a’la NeoGAF/ResetEra (ha tfu)? Foremek nigdy nie był wielki, ale teraz jest już kameralny i chyba lepiej byłoby podzielić go na 3 subfora w stylu Gry, Off-topic, nie wiem Pchli Targ

Czy kolega Anal Wake mógłby się przestać wozić jak alfons po całym forum?

Opublikowano

Czy dublowanie się odpowiedzi do statusów to wina silnika forum? Wkurwia to niemiłosiernie, bo nie da się tego dubla usunąć :pechowiec:

Opublikowano

Skoro nie można przywrócić strzałki odsyłającej do góry strony to zamiast tego dać jakiś odnośnik "w górę strony" czy go to top? 

Opublikowano

Doszly nowe reakcje? Nie za duzo?