Opublikowano 29 października 20222 l Ojej straszne, jakbym nie wiedział, ze na discordzie obrabiacie dupy berlinczycy v2
Opublikowano 8 listopada 20222 l Nie wiem czy to wina opery ale na mobilce zamula dodawanie odpowiedzi w statusie. Czasami zamuli też przy poscie a potem potem okazuje się że odpowiedź dodana. Edit. Pokazuje się "zapisywanie" i tyle.
Opublikowano 8 listopada 20222 l 11 minut temu, Plugawy napisał: Nie wiem czy to wina opery ale na mobilce zamula dodawanie odpowiedzi w statusie. Czasami zamuli też przy poscie a potem potem okazuje się że odpowiedź dodana. Edit. Pokazuje się "zapisywanie" i tyle. Mam to samo na chrome, wiec raczej nie przegladarka. Zapisuje pare dobrych sekund ale mozna odswiezyc i pewnie post bedzie juz dodany.
Opublikowano 8 listopada 20222 l Nie sądzicie, że przy obecnej kondycji czasopisma utyskiwanie na błędy silnika forum jest co najmniej nie na miejscu? Proponowałbym optymalizację kosztów i powrót do skryptu phpBB by Przemo.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Tak, nic się nie zmieniło. Mam wrażenie, że jest trochę szybciej, ale nadal nie jest tak jak kiedyś. Przyzwyczaiłem się, zmieniłem nawyki przeglądania nieprzeczytanych postów i daję radę. Jak coś się zmieni na lepsze lub gorsze to nie omieszkam poinformować tutaj.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Pytam, bo po ostatnich zmianach u mnie działa natychmiast. Miałem nadzieję, że i u Ciebie tak będzie.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Zaczęła się pojawiać informacja o edycji posta. Wyłączono już ninja edity dla s e ñ o r ó w? Wale tyle literówek na androidowej korekcie, że czasem 3 razy poprawiam:f edit test edit 2 jednak nie, to chyba musiałem coś kliknąć, że w innym temacie była wzmianka o zmianach
Opublikowano 17 listopada 20222 l Ja zawsze widzę, ale możesz sprawdzić czy przy edycji nie masz tam opcji aby było widoczne.
Opublikowano 17 listopada 20222 l IP twórcy posta to kiedyś widziałeś nawet mając moderację działu. Teraz chyba tylko admini mogą w takie hakierskie sztuczki.
Opublikowano 17 listopada 20222 l 3 godziny temu, _Red_ napisał: Yebaniutki IP oraz historię edycji ma. Poczułem się rozebrany Nie wiem jak inni, ale ja nie mam czasu ani chęci sprawdzać ile razy edytowałeś i co zmieniłeś, także spokojnie
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Na glownej mam ciekawy blad. Aleks odpowiedzial w temacie typerka (ostatni post dodany do kacika sportowego) ale na glownej pokazuje, ze zrobil to w temacie NBA gdzie jego postu nie ma.
Opublikowano 4 grudnia 20222 l Ja miałem właśnie inny błąd. W statusach zamiast filmiku z Ace ventura yetiego był filmik z gundamem suavka. Lol. Wyglądało tak jakby Yeti wrzucil to samo nie widząc statusu suavka
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Potrzebuje pomocy, po ostatniej zmianie nie mogę wejść do Hyde Parku i Graczpospolita. Kiedy klikam na nie pojawia się tylko biały ekran, do tematu mogę wejść tylko jedynie kiedy jest na głównej stronie, np teraz do zakupu growe i klocki Lego. Korzystam z iPada, na iPhonie działa dobrze, ale to pewnie dlatego że to wersja mobilna forum. Przeglądarka na iPadzie wiadomo, Safari, zmiana motywu na inny nie pomogła.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Ja mam to samo już od dłuższego czasu. iPad, Mac, iPhone nie ma znaczenia. Mega wkurwiające.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l A u mnie na szajsungu z androidem 5 wszystko git Czasem dobrze byc biednym.