Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Od jakichś dwóch miesięcy. Ale mam tak na różnych łączach i kompach. Na telefonie tak samo. To nie jest jakiś problem z moim profilem (kontem)?

Edytowane przez [InSaNe]

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 314,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Error 500 to błąd po stronie serwera, więc jakby coś z forumkiem się yebało konkretnie przy Twoim koncie, gdy odpytujesz serwer o zawartość działu.

Jeśli Ci się chce bawić to wbij w przeglądarce F12 (dev tools), wejdź do problemowego działu i zobacz co zwraca (zapewne Status Code 500), może adminom to pomoże w dochodzeniu. U mnie wszystko dobrze, tj. odpowiedź "200" (poprawna). Dodatkowo każdy taki error myślę, że generuje logi dostępne dla zarządców forum, więc można by sprawdzić dlaczego tak się dzieje w kontekście Twojego usera. 

image.thumb.png.0ec8332b604c36fa874556c1768cc309.png

Opublikowano

Podczas uploadu zdjęć coś forumek wariuje:
{"error":"SERVER_CONFIGURATION","extra":"7","sub":"Prosz\u0119 skontaktowa\u0107 si\u0119 z pomoc\u0105 techniczn\u0105"}

Wyszukiwarka też świruje.

Opublikowano

Z powodów nazwijmy to "logistycznych" dodawanie załączników zostało wyłączone na czas nieokreślony. Za utrudnienia przepraszamy.

Opublikowano

No nie da się dodawać zdjęć np z dysku, na smartfonie próbowałem coś dać do korkowej i "wrzuć screena" i się nie da bo brakuje jednej z wcześniej dostępnych opcji.

Opublikowano

@Square Dlaczego nie mogę dodawać zdjęć/zrzutów poprzez kopiuj wklej? 

Wydaje mi się ,że mam pełną sekcję swój załącznik ale nie wiem jak to wyczyścić :reggie:

Opublikowano

Napisano wyżej, wyłączono na forum dodawanie obrazków, a to sie tyczy też wklejania (wklejanie = dodanie do posta).

Opublikowano

Na motywie jasny Novus cos sie rozjechal pasek z cytowaniem postu i plusikiem. Te dwie ikony byly chyba z samej lewej, teraz jest spory margines.

Opublikowano

Tak, po dzisiejszej aktualizacji, ale nie widziałem nowej wersji motywu, więc chyba trzeba poczekać.

Opublikowano

A teraz jest juz normalnie.

Opublikowano

Polecam prosty serwis do wrzucania obrazków: imgbb.com

Opublikowano
8 godzin temu, Rozi napisał:

Polecam prosty serwis do wrzucania obrazków: imgbb.com

A jak to później osadzić na forumku, żeby się wyświetlało? Bo u mnie wciąż sam link tylko widać.

Opublikowano

Sam bezpośredni link wystarczy aby w jego miejscu pojawił się obrazek. W każdym razie u mnie tak to działa i nie ma z tym problemu. I tak, hosting Imgbb działa znakomicie!

Opublikowano

Szkoda max tej szybkiej opcji wstaw zdjęcie. Bez tego nie będę wrzucał nic, bo nie chce mi się hostować. 
Tak już bym dał z 2-3 zdjęcia ze świąt i choinki przystrojonej Linkiem i Zeldą.

Opublikowano

Właśnie, tszemu adminy wzięły i ściągły to fajne było.

Opublikowano

No ja wrzuciłem dzisiaj zdjęcie w zakupach growych, ale widzę po prostu link. Więc u mnie nie działa tak jak piszecie, że widać zdjęcie :frog:

Chyba nie będę nic wrzucał dopóki nie wróci możliwość dodawania załączników. 

Edytowane przez Paolo1986

Opublikowano

Bo to trzeba bezpośredni link do zdjęcia wrzucić, a nie do strony ze zdjęciem.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo1986 napisał:

No ja wrzuciłem dzisiaj zdjęcie w zakupach growych, ale widzę po prostu link. Więc u mnie nie działa tak jak piszecie, że widać zdjęcie :frog:

Chyba nie będę nic wrzucał dopóki nie wróci możliwość dodawania załączników. 

Jest 27 dzień grudnia roku 2022 i spotkać kogoś, kto nie umie w przekopiowanie adresu zdjęcia na forumek to jest absolutnie NIEZWYKŁE wydarzenie! :Coolface: