Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś umiałem, używałem tych fotosików itp, ba - kiedyś na innym forum to już w ogóle znałem te wszystkie tajemne zaklęcia w BB code, ale od pewnego czasu forumek mnie tak rozleniwił, że autentycznie pozapominałem wszystkiego :sweat:
To powodowało jakieś techniczne problemy, że wyłączono? Bo nie ukrywam, że też mi się odechciało wrzucać, jak mam się bawić w jakieś hostingi.

• Plusik 1
  • Dzięki 1
  • beka z typa 1
Opublikowano

Technicznych problemów nie powinno wywoływać bo (znów odniosę się do tego samego przykładu ale w innym kontekście niż osadzenie reakcji userów) na forum astropolis jadącym na tym samym silniku co Nasz forumek - żadnych problemów z uploadowaniem fotek z dysku nie ma. Ba, tam wrzucają ich znacznie więcej niż tu a zdjęcia ważą czasem po kilknaście/kilkadziesiąt MB!

Opublikowano

Czy możliwośc wklejania linków do stron została zablokowana? Chciałem wkleić link do Steama do jednej gierki w temacie "własnie zacząłem" i nie mogę. Tutaj też mi to nie działa.

Opublikowano (edytowane)

Nie, po prostu nie dziala "wklej" zarówno ze skrótu lub z menu kontekstowego myszki. Moze to przeglądarka jest do dupy bo Edge (lapek firmowy)?

E: dziala jak uzywam "paste as plain text". Mam nadzieje ze to jednak tylko gówniana przeglądarka.

Edytowane przez pawelgr5
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy opcja usuwania wlasnych statusow wroci, albo chociaz zeby tylko jeden status sie wyswietlal? Obecnie z 7 satusow 3 sa moje bo nie mozna usunac starego/silnik wyswietla wszystkie zamiast tylko ten najnowszy 

Opublikowano
Just now, Square said:

A to kiedy można było? Bo chyba od zawsze ta funkcja nie jest dostępna ogólnie. A jak się wstydzisz to trzeba uważać co się pisze publicznie :)

na bank kiedys sie wyswietlal tylko jeden status. Wydawalo mi sie, ze mozna bylo tez usuwac ale moze to juz demencja :( 

Opublikowano

Na głównej wyświetlają się ostatnie statusy, nieważne kto je napisał. Nie kojarzę aby starsze od tego samego użytkownika znikały, a jak już to było to dawno temu.

Opublikowano
1 hour ago, grzybiarz said:

Chyba się kasowało bo pamietam ze kiedyś pokasowalem wszystkie statusy

tez mi sie tak wydaje, ze byla opcja pare lat temu 

Opublikowano (edytowane)

Czy tylko u mnie, reakcje w statusach czasem sie wyswietlaja a czasem nie?

image.png.5547347bc9d716da5c5f3d094910afc9.png

Na glownej moj status nie ma reakcji 

Ale jak klikne w status to sa 

image.png.15faa1c44214bd583eb2d01f4ae0ef9f.png

edit:

Sprawdzilem na wszelki wypadek czy problem jest tez na polskiej wersji forum i jest. Nie jest to problem adblock bo sprawdzilem tez 

Edytowane przez Ryuk
Opublikowano
29 minutes ago, Square said:

Dostałeś plus i minus to się zeruje :D A na poważnie to przy własnych statusach chyba się nie wyświetla na głównej, nie wiem.

listen here you little shit. Wyswietla sie, bo wczesniej widzialem. Jak dostalem minusa to dopiero przestaly sie wyswietlac

• Minusik 2
Opublikowano (edytowane)
5 minutes ago, Crazy Horse said:

Jak teraz?

jak bys to bezbeku dal w statusie to moze bym wiedzial :beka:

@Square mozesz dodac taka emotke
Набор анимированных стикеров для Telegram «Пепе-клоун» | Клоуны, Смешные  мемы, Мемы 

edit o jest :beka:

Edytowane przez Ryuk
  • beka z typa 2