Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak macie, że nie możecie dać minusa w statusach na jakąś odpowiedź bo ucina?

Clipboard01.jpg

A i niebieski pasek na górze z "PSX EXTREME: NUMER GRUDNIOWY Z KALENDARZEM GRACZA 2023" można by usunąć już bo numeru z kalendarzem nei można nigdzie dostać.

Opublikowano

Dzieki. Trochę czuje ciężar tej ankiety, no bo jednak mam wszystkie odpowiedzi, jest tego full i nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi. Zobaczymy, co Roger powie i kiedy wstrzymać głosowanie. 

Opublikowano
8 godzin temu, grzybiarz napisał:

nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi

Przemiel wyniki przez Excela, jakaś tabelka i wykres, wrzutkę przekazać na ręce Rogera i niech duma. To w końcu ankieta poglądowa o kształcie i przyszłości pisma, więc wydaje mi się, że powinna zostać niepubliczna i trafić tylko do zainteresowanego (dlatego też przekazanie wyników do Rogera a nie do Łapusza, bo jego to tam pewnie smyra i ryra co ludzie by chcieli).

• Plusik 1
  • This 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

I pytanie czy tylko na forum czy cały czas? xD Bo wygląda jak jakis defekt matrycy.

edit

a sorry pisałeś że tylko w tematach. 

Spróbuj wyczyścić całą pamięć przeglądarki albo reinstall, może coś się skaszaniło z appką.

Opublikowano
8 godzin temu, Square napisał:

Na innej przeglądarce sprawdzałeś? Tylko na tel czy na kompie też?

Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic.

Opublikowano
6 hours ago, Ukukuki said:

Co to za nowe lore forumka?

Telefonik z zeszłego roku za 5000zł jest bezużytecznym śmieciem i trzeba kupić nowy za 8000zł, bo inaczej kaplica, nic nie działa i w ogóle lipa. Zapraszam do odpowiedniego tematu, pyszna zabawa

• Dzięki 1
Opublikowano
6 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic.

No to ewidentnie coś w przeglądarce nie gra.