Opublikowano 16 stycznia 20232 l Też tak macie, że nie możecie dać minusa w statusach na jakąś odpowiedź bo ucina? A i niebieski pasek na górze z "PSX EXTREME: NUMER GRUDNIOWY Z KALENDARZEM GRACZA 2023" można by usunąć już bo numeru z kalendarzem nei można nigdzie dostać.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l 17 minut temu, Plugawy napisał: Też tak macie, że nie możecie dać minusa w statusach na jakąś odpowiedź bo ucina? Wygląda jakbyś miał jakaś niską rozdziałkę ustawioną i się nie mieści. Poza tym Statusy polecam przeglądać poprzez Zawartość https://www.psxextreme.info/discover/31/
Opublikowano 16 stycznia 20232 l 10 minut temu, Square napisał: Wygląda jakbyś miał jakaś niską rozdziałkę ustawioną i się nie mieści. Poza tym Statusy polecam przeglądać poprzez Zawartość https://www.psxextreme.info/discover/31/ No niby tak, wydawało mi się, że tak wczesniej nie było, ale pewnie nei zwracałem uwagi.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l O, a gdzie normalnie znajduje się ten link w mobilnej wersji? Nie raz szukałem wjazdu do wszystkich statusów i nie znalazłem.
Opublikowano 16 stycznia 20232 l Kliknij ten link co wyżej i zapisz go sobie jako osobny kanał. Potem tak jak na kompie, Aktywność/Twoje Kanały/twoja nazwa
Opublikowano 22 stycznia 20232 l @SquareMoże by dać tę ankietę grzybiarza na góre strony w kolorowym pasku, skoro nawet PE wrzuciło ją na swojego FB? Wiadomo, że nie jest oficjalna, ale czemu nie? https://gracz.2ap.pl/ankieta-psx-extreme/
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Dzieki. Trochę czuje ciężar tej ankiety, no bo jednak mam wszystkie odpowiedzi, jest tego full i nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi. Zobaczymy, co Roger powie i kiedy wstrzymać głosowanie.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 8 godzin temu, grzybiarz napisał: nie wiem jeszcze jak to zrobić z upublicznianiem odpowiedzi Przemiel wyniki przez Excela, jakaś tabelka i wykres, wrzutkę przekazać na ręce Rogera i niech duma. To w końcu ankieta poglądowa o kształcie i przyszłości pisma, więc wydaje mi się, że powinna zostać niepubliczna i trafić tylko do zainteresowanego (dlatego też przekazanie wyników do Rogera a nie do Łapusza, bo jego to tam pewnie smyra i ryra co ludzie by chcieli).
Opublikowano 4 lutego 20232 l Tylko ja tak mam? Tylko na forum w tematach, na stronie głównej jest normalnie
Opublikowano 4 lutego 20232 l Mi to wyglada jak cos z fonem. Przegladam na tel teraz i jest wszystko ok. Chrome.
Opublikowano 4 lutego 20232 l I pytanie czy tylko na forum czy cały czas? xD Bo wygląda jak jakis defekt matrycy. edit a sorry pisałeś że tylko w tematach. Spróbuj wyczyścić całą pamięć przeglądarki albo reinstall, może coś się skaszaniło z appką.
Opublikowano 4 lutego 20232 l 8 godzin temu, Square napisał: Na innej przeglądarce sprawdzałeś? Tylko na tel czy na kompie też? Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic.
Opublikowano 4 lutego 20232 l 6 hours ago, Ukukuki said: Co to za nowe lore forumka? Telefonik z zeszłego roku za 5000zł jest bezużytecznym śmieciem i trzeba kupić nowy za 8000zł, bo inaczej kaplica, nic nie działa i w ogóle lipa. Zapraszam do odpowiedniego tematu, pyszna zabawa
Opublikowano 4 lutego 20232 l 6 minut temu, D.B. Cooper napisał: Korzystam z Chroma. W trybie komputerowym jest normalnie. W samsungowej przeglądarce "internet" też jest normalnie. Pamięć czyściłem, tel uruchamiałem ponownie i nic. No to ewidentnie coś w przeglądarce nie gra.