Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 318,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Jeśli już ma wrócić, to nie można zrobić tak, że domyślnie jest cenzura, ale sobie wyłączyć mozna w opcjach?

Opublikowano

Od jakiegos tygodnia nie moge otworzyc dzialu "Graczpospolita" z telefonu na Androidzie jezeli jestem zalogowany na portalu. Mam zainstaliwana Opere i Chrome, obie aktualne i na zadnej nie laduje stronki, chyba ze sie wyloguje. W tedy idzie normalnie. Nie wiem jak to ugrysc.  System to Android 13 i byl  aktualizowany ostatni raz w marcu. 

Prosze o porady jak wyeliminiwac usterke :gsr:

Opublikowano

A ja chyba mam jakiegoś wirusa mobilnie, bo widzę kod do przepisania:

IMG_4344.png

IMG_4345.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co się dzieje od paru dni z forumkiem we wczesnych godzinach rannych? Czy to testy serwerów przed zbliżająca się premierą filmu xxx Frostiego?

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

nie działa stonka

To chyba dobrze?

(Wybacz, musialem, mordowałem to cholerstwo pół dziecinstwa XD )

SmartSelect_20230613_141745_Chrome.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po dzisiejszej aktualizacji forum możecie znaleźć w tematach taką ikonkę.

Screenshot_2023-06-22-22-06-36-105_com.opera.browser-edit.jpg

Są to różne statystyki danego tematu, czyli to co wcześniej było pod pierwszym postem na każdej stronie, ale trochę więcej danych jest do wglądu, jak Top10 najwięcej postujących, a nie Top4 jak wcześniej.

Opublikowano

To na jakimś konkretnym skinie? Bo u mnie dalej pokazuje się ta lista pod postem i ikonki brak. motyw jasny novus.

No chyba że jestem ślepy na co też jest bardzo duża szansa:wujaszek:

Opublikowano

Skórka nie powinna mieć znaczenia. Hmm, jak nie widzicie to sprawdzę ustawienia jutro jak nie zapomnę. A w tej sekcji pod pierwszym postem to widzisz Top10 czy dalej tylko Top4 najbardziej aktywnych?

Opublikowano

Dobra doczytałem.

Cytat

Each content item (such as a topic, blog entry or image) will show a new button for those with moderator permissions which opens a full statistics and analytics modal, providing expanded statistical information related to that particular piece of content specifically.

No to nie było tematu. Bez sensu ograniczenie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

(Edit: usunąłem testowe słowa)

U mnie ok. Próbowałeś wyłączyć i włączyć?

Opublikowano

Seniorzy mieli kiedyś wyłączoną domyslnie, nie wiem jak teraz

Opublikowano

Zaciągnęło w takim razie tekst losowo

image.png.524899857cb34bc7d136a89b65cfa5e5.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dziwny bug - kiedy próbuję w edycji posta osadzić film do YT to nie zapisuje takiego posta ;)

Opublikowano

Pewnie film ma emotkę w tytule? Forum to odrzuca i możesz dać tylko linka.

Opublikowano

Mam problem z wyświetlaniem obrazków od użytkowników. Niektóre twitty się pokazują, a niektóre nie, tak samo jak ktoś. O co kaman? Historię, ciastka i te sprawy poczyściłem, nadal nie naprawione. Z ciekawości sprawdziłem na incognito i tam wszystko się wyświetla, a na normalnej przeglądarce już nie? Chrome używam jak coś, macie pojęcie w czym tkwi problem? Z uBlockiem też kombinowałem i nic.