Square 8 604 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Grupa Użytkownicy ma 8, a Seniorzy 15, dostępne w ciągu dnia, więc chyba resetuje się każda reakcja co 24h, a nie że o północy. Nie sprawdzałem tego nigdy, więc pewności nie mam. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Da sie jakoś przełączyć na telefonie z powrotem na widok przeglądarki? Dziś rano wskoczyła mi pełna wersja strony a to na telefonie jest strasznie niewygodne. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 To już musisz w swojej przeglądarce poszukać opcji. Na Operze można dwoma tapnięciami przełączać się pomiędzy trybem mobilnym i pełnym. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Chyba w każdej przeglądarce klikasz trzy kropki i wersja na na komputer. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Tak, działa to wszędzie. Czasami sobie przałączam na fonie widok jak z kompa aby obczaić elementy bezpośrednio nie wyświetlane w wersji na tel. 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Ojapierdole tak chyba własnie wyglada starość Dzieki chłopaki. Nie przełączałem się nigdy i nie było problemu. 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 19 grudnia 2023 Opublikowano 19 grudnia 2023 Certyfikat SSL się przeterminował. Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Jest jakis konkretny powod dla ktorego nagle po tylu latach wrocil filtr na przeklenstwa? Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego 7 godzin temu, Square napisał: Tak. Czy możemy poznać ten powód? Mi tam nie przeszkadza, ale chętnie się dowiem. Posty Faki? Cytuj
krzysiek923 1 657 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego Testy, to znaczy robicie badania statystyczne, czy cenzura przekłada się na zmniejszone użycie wulgaryzmów w postach? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego Kurwa mać. Edit. O, wróciła normalność. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Nie wiem w sumie od kiedy tak jest, ale opcja "sortuj wg" w ogóle nie reaguje na zmianę opcji. Co by nie wybrać, to i tak jest ta sama kolejność tematów. Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Chyba te tematy z pinezka są przypięte na stałe na górze, reszta sie sortuje Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Przypięte też się sortują, ale zawsze będą nad resztą. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego A, racja. Pinezki są. Ciekawe anomalia też XD Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Czy może ktoś z was przegląda forum z mobilnego Edge na Androidzie? Z dnia na dzień zaczął mi się sypać przy czytaniu tematow. Czyszczenie podręcznej i reinstall nie pomógł Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji. Jakby komuś coś gdzieś nie działało to piszcie. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Działa pięknie, dzięki Square ty nasz obrońco i wybawicielu. Cytuj
Agent_Man 163 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Forum czasem zapodaje mi niezłego mindfucka - czerwone pixele pojawiają się losowo, przeważnie na liniach. Za pierwszym razem myślałem, że ekran w lapku będzie do wymiany =] Ktoś jeszcze ma ten błąd czy to u mnie coś nie bangla? Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Tak, rzadko, ale pojawiały mi się kilka tygodni temu. Może z trzy razy łącznie? Problem jak wystąpił tak sam się naprawił, ale nie przejmuj się - też myślałem, że ekran leci na śmietnik na początku 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 18 marca Autor Opublikowano 18 marca Wleciał mały update IPB. Tak że gdyby coś nagle szwankowało - prośba o info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi