Shankor 1 624 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 2.04.2024 o 10:13, Perez napisał: Zaraz podziałamy. Bo ogólnie z aktualnymi zasadami to user powinien mieć stały dostęp do tych zgód reklamowych, ale spróbujemy to dać w stopkę, a nie jako taki wyskakujący pasek. Błagam wyrzućcie to do stopki lub ustawień profilu, bo już mnie telepie jak za każdym razem mi to wyskakuje i muszę to zamykać aby wybrać stronę główną lub sub-forum. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia Dziwne, u mnie nic nie wyskakuje na moblice w chromie. Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 5 kwietnia Autor Opublikowano 5 kwietnia 7 godzin temu, Shankor napisał: Błagam wyrzućcie to do stopki lub ustawień profilu, bo już mnie telepie jak za każdym razem mi to wyskakuje i muszę to zamykać aby wybrać stronę główną lub sub-forum. Poka screena. Ja na desktopie mam to stałe na dole, a na mobilce pojawia się dopiero przy zescrollowaniu na sam dół, ale po chwili zmienia się tylko w ikonkę na boku ekranu, ale jeszcze i to spróbuje gdzieś upakować na dole. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 2.04.2024 o 10:09, Shen napisał: Kliknąłem zgadzam się a i tak mi to wyskakuje po kazdym odswiezeniu strony, ma ktoś tak? Wyłączyłem adblocka,juz mi to gówno nie wyskakuje, a reklamy normalnie sie wyswietlaja. Cytuj
Kmiot 13 709 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W temacie o #319 wypomniałem Rogerowi kosiarkę w pokoju i teraz mam za karę reklamy. Czyli śledzenie preferencji działa. 4 Cytuj
Mantis 1 138 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. 1 Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 6 kwietnia Autor Opublikowano 6 kwietnia No ale to juz Kmiot wyjasnil - napisal o kosiarce i gotowe, tak ze Mantis… ;). 1 Cytuj
LeifErikson 1 110 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 16 minut temu, Mantis napisał: Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. Pamiętaj- algorytm Google wie o tobie więcej niż Ty sam. 1 Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Jest tak jak piszecie, rozwija się po zjechaniu na sam dół i zasłania linki do strony głównej i sub-forum. I mnie to złości, bo używam tych linków regularnie Cytuj
Mantis 1 138 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 4 godziny temu, Perez napisał: No ale to juz Kmiot wyjasnil - napisal o kosiarce i gotowe, tak ze Mantis… ;). Ale ja tylko jestem fanem Nintendo XD Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 14 godzin temu, Mantis napisał: Ja to nawet nie wiem co strona mi poleca i boję się w to kliknąć by przez przypadek nie polecało mi dalej. A pod reklamie podpis - dla dzieci. Kliknąłem za Ciebie ;-) Widok na zrzucie. Wnioski: - zostaniesz tatą, bo szukasz gryzaków i mocowania kółka do wózka - lub gugl uznaje, że posiadanie czegoś od Nintendo jest równoznaczne z "czymś dla dzieci" A gorzała co tu robi? Logiczne. Pępkowe ;D 1 Cytuj
Szwed 644 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia (edytowane) Cześć, nie mogę oznaczyć Pereza (coś dzisiaj jest nie tak). Chyba się certyfikat wywalił na forumku dzisiaj i wywala ostrzeżenie przy wejściu. Edytowane 17 kwietnia przez Szwed Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 17 kwietnia Autor Opublikowano 17 kwietnia A wlasnie widze, tez mi krzyczy od rana, juz zglaszam. 1 Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Chyba cos zmienialiscie w ui bo teraz zamiast Wstecz jest Tematy (na koncu strony w danym temacie). I dla ludzi z duza ilosci postow i reputacji te dwa pola sa bardzo blisko siebie np. tak jak u mnie. e: Dobra, to u mnie cos bylo chwilowo nie tak. e2: nie no, znow to widze. Cytuj
Mejm 15 332 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia I nie potrzeba wysokiej liczby reputacji co widac po Shenie. Cytuj
Square 8 619 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia U mnie tak na telefonie w wersji na kompa. Sprawdzę później jak będę na kompie. Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Chciałem powiedzieć, że bardzo mi te reklamy uatrakcyjniają forum, jest lepiej niż bez reklam! 3 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Jak na androidzie skasować oznaczoną w poście osobę? Mam z tym czasem problem, bo jak kasuję tekst i dochodzi mi do oznaczonej osoby, to mi po prostu klawiatura znika i nic nie mogę z tym zrobić. Jedyne wyjście to odświeżenie karty i wtedy wyczyszczenie okna odpowiedzi. Cytuj
ProstyHeker 1 878 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 2 godziny temu, PiotrekP napisał: Jak na androidzie skasować oznaczoną w poście osobę? Mam z tym czasem problem, bo jak kasuję tekst i dochodzi mi do oznaczonej osoby, to mi po prostu klawiatura znika i nic nie mogę z tym zrobić. Jedyne wyjście to odświeżenie karty i wtedy wyczyszczenie okna odpowiedzi. Mam to samo na mobilnym Edge, Firefox, Operze. Cytatu też nie mogę usunąć - muszę zamknąć przeglądarkę i wyczyścić zapamiętany tekst. Mam jeszcze inny kejsik, na Operze zniknęły mi obwódki wokół reakcji, guzika cytuj i plusa, tych na dole postów. Albo one były w innym kolorze? No było inaczej jeszcze ze 2 dni temu i nie wiem, czy to tu mnie, czy zmiana na samym forum. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Sypie się to forum po zmianie wydawcy, a miało być lepiej. Cytuj
SebaSan1981 3 612 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Może czas przeswapować na Przemo? 1 Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 minuty temu, Shen napisał: Sypie się to forum po zmianie wydawcy, a miało być lepiej. Łysy był jaki był ALE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi