Ukukuki 6 952 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Ja z telefonu też kilka razy dzienie ale żeby napisać dłuższy post to już tylko pc. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Pytanko ludzie, czy moglibyście dodać strzałkę na dole, po prawej stronie która pozwalała przewinąć do góry? Na telefonie to bardzo wygodny ficzer był. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 maja Autor Opublikowano 18 maja Spoko, można dorzucić, tylko znaleźć wtykę. Widzę w ogolę IPB cały swój marketplace zamknęło, ciekawe. 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja Kilka lat temu to wyłączyłem, bo psuła forumek z tego pamiętam, a nowych chyba nie było. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 maja Autor Opublikowano 18 maja 10 godzin temu, Faka napisał(a): Pytanko ludzie, czy moglibyście dodać strzałkę na dole, po prawej stronie która pozwalała przewinąć do góry? Na telefonie to bardzo wygodny ficzer był. Niby dodałem, do sprawdzenia. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 18 maja Opublikowano 18 maja No, widzę właśnie, ale takie to brzydkie trochę, gdyby tak pozbyć się tego kwadracika to by było ideolo. No dziwne jest te obramowanie. Ale na telefonie to jest zajebista opcja tak jak napisałem wcześniej. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 maja Autor Opublikowano 18 maja 14 minut temu, Faka napisał(a): No, widzę właśnie, ale takie to brzydkie trochę, gdyby tak pozbyć się tego kwadracika to by było ideolo. No dziwne jest te obramowanie. Ale na telefonie to jest zajebista opcja tak jak napisałem wcześniej. Taa, wizualnie bieda. Dobra, na razie off, poszukam tej, która była kiedyś, może jest aktualka. Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Na telefonie (FF) rozjezdzaja sie i brakuje liter w opisach dzialow. Sprawdzalem na kilku motywach i tak 50/50 popsutych (glownie te niedefaultowe). e: juz jest ok Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 30 maja Autor Opublikowano 30 maja Mogą się psuć, trzeba będzie zrobić przegląd tych motywów. Waśnie przed chwilą zrobiłem aktualkę całego forum do 4.7.17, a większość tych styli do jeszcze pod 4.4. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja Ciemny (Dynamic) działa jak powinien, proszę go nie ruszać. Wspaniały motyw dla forumka. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja W dniu 30.05.2024 o 14:04, Bzduras napisał(a): Ciemny (Dynamic) działa jak powinien, proszę go nie ruszać. Wspaniały motyw dla forumka. Mimo wszystko Ciemny Bravo łagodniejszy dla oka. 1 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Dzięki, sprawdzę. Ten Dynamic wyglądał spoko na pierwszy rzut oka i tak już został, ale skoro mówisz, że Bravo też spoko to trzeba zobaczyć. Cytuj
Grześ 378 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Czy istnieje możliwość skrócenia czasu oczekiwania na kolejne wyszukiwanie frazy na forum? Czy ta blokada musi być w ogóle włączona dla zarejestrowanych użytkowników? Przed czym chroni? Na telefonie wygląda to tak, że szukam czegoś, nie dostaję satysfakcjonujących wyników, więc poprawiam wyszukiwanie, wyskakuje błąd o treści "poczekaj jeszcze X sekund", po czym muszę wrócić na stronę główną tracąc uzupełnione pola i muszę jeszcze raz wszystko wpisywać. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Zmniejszyłem o 33% dla grupy Użytkownicy. 2 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca No i pięknie. Ale co oni tam wyszukują? 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca O proszę, zewnętrzna reklama się pojawiła. Czyżby więc wreszcie klepanie postów na forumku miało się przysłużyć budżetowi Szmatlawca? Czy to jakaś afiliacja, że dopiero po dokonaniu zakupu z linka wpadnie %? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Musiałem się wylogować, żeby sprawdzić o co chodzi, użytkownicy premium nie mają reklam Widzę, że Perez działa ostro. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 17 czerwca Autor Opublikowano 17 czerwca 40 minut temu, LeifErikson napisał(a): O proszę, zewnętrzna reklama się pojawiła. Czyżby więc wreszcie klepanie postów na forumku miało się przysłużyć budżetowi Szmatlawca? Czy to jakaś afiliacja, że dopiero po dokonaniu zakupu z linka wpadnie %? To akurat część współpracy, która byla w PE. Ale jak najbardziej forumek nieoceniony pod tym względem, jest gdzie się "powiesić" online z reklamą, jest trochę ruchu, a to fajny dodatek do reklamy w druku. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Ale na stronie psxextreme.pl nie ma reklamy, chyba tam również powinny jakieś być wyświetlane. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 17 czerwca Autor Opublikowano 17 czerwca 3 godziny temu, mitra napisał(a): Ale na stronie psxextreme.pl nie ma reklamy, chyba tam również powinny jakieś być wyświetlane. Tam nie ma ruchu póki co :). Tak że szkoda spamować reklamami. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 18 czerwca Autor Opublikowano 18 czerwca Tak i nie. To reklama w ramach naszych bezposrednich wspolprac i takie beda sie pojawialy. Natomiast te randomowe z sieci reklamowych raczej nie wroca - efekt byl marny, a wiecej z nimi tylko klopotow bylo. 2 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi