Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzysiek923 napisał(a):

@Perez nic nie da się zrobić z tym, żeby filmy z youtube z tytułami, w których znajduje się ikona emoji były obsługiwane przez forum?

Trudne pytania :). Podrzuć taki filmik, a najlepiej post z nim z forum. Pewnie kwestia przerobienia/dostosowania embedu. 

Opublikowano

Ja wiem, że reklama jest dźwignią handlu, ale tu już chyba lekko przeginacie :)

A tak całkiem serio, to strona główna forum się czasem rozjeżdża przy odświeżeniu. Może ten baner jest jakiś niedorobiony?

@Perez - please fix it ;) 

ASDDD.png

Opublikowano
15 hours ago, Perez said:

No nie dadzą zarobić! 

Powiedz Ty mi lepiej co to za skórka, bo to może z tym związane. 

Uzywam tej samej i nie mam tego problemu.

Opublikowano
16 godzin temu, Agent_Man napisał(a):

Na liście figuruje jako "Bravo 6 "

Pytanie, właśnie, czy to masz jakoś częściej, czy jednorazowo, bo może coś zlagowało forum. Raaaczej taki dubel to jakiś chwilowy bug, bo w kodzie jest po prostu jeden baner podpięty i tyle. 

Opublikowano
5 godzin temu, Perez napisał(a):

Pytanie, właśnie, czy to masz jakoś częściej, czy jednorazowo, bo może coś zlagowało forum. Raaaczej taki dubel to jakiś chwilowy bug, bo w kodzie jest po prostu jeden baner podpięty i tyle. 

Zdarzyło się może drugi raz od początku miesiąca. Wcześniej tego nie było, więc myślałem, że ten konkretny baner stwarza problemy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.07.2024 o 14:18, triboy napisał(a):

Ostatnio ktoś wspominał o strzałce z boku ekranu, która przewijała forumka do góry strony. 

Jest opcja, żeby to wróciło?

Już nawet na chwile wróciła, ale graficznie trochę paździerzowa była. Potem coś tam szukałem, ale IPB wywaliło cały Marketplace i nie ma za bardzo gdzie tego szukać. 

• Plusik 1
Opublikowano

Od dzisiaj wyświetla mi się reklama dodatku do FF XIV. Jest zainteresowanie reklamą na forumku czy to akcja w ramach tylnej okładki #322?

Opublikowano
53 minuty temu, Grześ napisał(a):

Od dzisiaj wyświetla mi się reklama dodatku do FF XIV. Jest zainteresowanie reklamą na forumku czy to akcja w ramach tylnej okładki #322?

Polaczona akcja z okladka. Chociaz z czasem moze uda sie bezposrednio cos na forum wrzucic. Teraz dobra okazja sprawdzic jak to dziala w praktyce. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na telefonie coś forumek jest popsuty, wszystkie tematy się rozłaziły. Chrome i ios, a skórka ciemny dynamic. Coś wiadomo? 

IMG_0102.png

Opublikowano
14 godzin temu, Shen napisał(a):

@Perez ponawiam pytanie

przykladowy film ktorego nie da osadzic w poscie

https://youtu.be/la0t5c0oDWQ?si=5trVbU9Fd2iTXRPg

A, sorki, wyleciało mi to z głowy. Spróbuję znaleźć gdzieś na sieci rozwiązanie, bo te embedy lecą przez silnik forum, więc pewine coś trzeba dograć/zmienić. 

BTW, wleciał update forum właśnie (może on naprawił coś?) - 4.7.18 - https://invisioncommunity.com/release-notes/

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, milupl napisał(a):

Od pewnego czasu za każdym razem gdy chce wejść na forum  muszę się logować. Opcja "zapamiętaj mnie" odznaczona. Dotyczy iphone 8 i 14.

Sprobuj wyczyscic ciastka zwiazane z forum i wtedy od nowa logowanie i zapamietaj. 

• 1 miesiąc temu...