Bzduras 12 469 Opublikowano czwartek o 06:54 Opublikowano czwartek o 06:54 O kurna, nieprzeczytana zawartość w końcu ładuje się błyskawicznie Forumek PRO i to nawet nie za 800 euro Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Znowu jakieś badziewie w tle dojeżdża CPU serwera, tylko że teraz... nic w tle się nie dzieje, przynajmniej nic, co byśmy wiedzieli. Uderzę do supportu, może coś ogarną. 1 Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu W dniu 13.11.2024 o 22:24, Bzduras napisał(a): Czym różni się przycisk "włącz tryb ciemny" od przycisku "dajme ciemnego skina"? Gdzie jest ta opcja? Cytuj
Square 8 566 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Na dole strony masz rozwijaną listę "Motyw". Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu A to wiem, wiem, że nie każdy motyw ma taką opcję. Tylko jeden motyw także meh. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No przyciemniania forum. Nie każdy motyw ma taką opcję. Aby tylko jeden ma i tyle. Cytuj
Square 8 566 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Piszesz o motywach Dimension? Bo to jest to samo co kliknięcie na dole strony. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No, dimension, gdzie na górze masz symbol księżyca, co przyciemnia forum pod warunkiem, że siedzisz na jasnym motywie. I nie wszystkie motywy mają taką opcję. Ogólnie można by było zrobić jeden główny i porządny motyw na stałe z opcja przyciemniania forum. Ja siedzę na ciemny dynamic, ale on ma te minusy, że cytaty są z czarnymi napisami. Cytuj
Square 8 566 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No to jak napisałem, to jest dokładnie to samo jakbyś kliknął na dole strony, tylko przycisk jest o góry. Ten przycisk po prostu zmienia motyw pomiędzy Dimension Jasny/Ciemny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi