PiotrekP 1 796 Opublikowano czwartek o 12:28 Opublikowano czwartek o 12:28 Przestało, chyba w podobnych godzinach jak wczoraj Cytuj
DarkStar 92 Opublikowano czwartek o 12:55 Opublikowano czwartek o 12:55 Forum jest jak sklepy monopolowe w PRL, czynne po godzinie 13 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano czwartek o 13:10 Autor Opublikowano czwartek o 13:10 Szukamy, czy czasem nie jakiś bot skanujący czy coś, no bo to max dziwne - serwer bez zmian, IPB zarzeka się, że skrypt bez (większych) zmian, a tu jakieś takie zamuły się pojawiają, a potem same naprawiają. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano czwartek o 13:41 Opublikowano czwartek o 13:41 30 minut temu, Perez napisał(a): jakiś bot skanujący To trzeba usnac konto gruchy. Moze w ramach testu cofnac do poprzedniej wersji i sprawdzic czy ipb nie sciemnia? Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano czwartek o 14:12 Opublikowano czwartek o 14:12 Wczoraj miałem git, ale dziś muli przeokrutnie (w tej chwili np). Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano czwartek o 14:35 Opublikowano czwartek o 14:35 Jest karuzela, 5 minut było ślamazarnie, teraz w miarę działa. Cytuj
Boomcio 4 071 Opublikowano czwartek o 14:51 Opublikowano czwartek o 14:51 Nie mogłem dodać nic do korkowej Ale już się udało. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano piątek o 20:38 Autor Opublikowano piątek o 20:38 Działamy. Już powinno być lepiej i admin mówi nawet, że "chyba wie, gdzie jest problem". 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano sobota o 22:35 Opublikowano sobota o 22:35 Kiedy dostaniemy integrację BlueSky na forumku? W sensie żeby dało się tu wklejać tweety tej nierakowej wersji twittera. 1 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano sobota o 22:54 Autor Opublikowano sobota o 22:54 Sami raczej nie ogarniemy, pozostaje czekać na update od IPB. 1 Cytuj
Grześ 381 Opublikowano niedziela o 07:12 Opublikowano niedziela o 07:12 Wczoraj wszystko śmigało, natomiast dzisiaj od rana zamula na telefonie jak jeszcze nigdy. 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano niedziela o 08:53 Opublikowano niedziela o 08:53 Zamula jak w latach 90-tych Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano niedziela o 09:08 Autor Opublikowano niedziela o 09:08 A daj spokój, jakaś masakra z tym. Teraz się jeszcze jedna osoba dopisała w temacie na forum IPB to też go trochę zlewają, a objawy wręcz identyczne - serwer bez zmian, było git, zrobił aktualkę i nagle przy dużych tematach odpala się jakieś zapytanie, które niemiłosiernie zamula. Kombinujemy jeszcze z serwerem u nas, ale na razie dorzucenie RAM-u nic nie dało. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano wczoraj o 19:39 Autor Opublikowano wczoraj o 19:39 Pany, ja cały czas te zwiechy forum obserwuję, cały czas szukamy rozwiązań. Na forum IPB to się już tak temat rozkręcił, że jeden z userów podesłał mi jakąś swoją modyfikację podobnego problemu, tyle że do wersji .17, a my mamy teraz tę .19. Admin też działa, aby ogarnąć memcache (Redis czy cuś - kto wie, ten wie :D), co może też pomóc. Mam nadzieję to opanowac niebawem albo te asy z IPB może jakąs łatę wypuszczą. 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ech te patche do forumka. Zamiast naprawiać, to go psują Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Może tam jakiś wirus jest co kopie bitcoiny w tle? Coś chyba tu było kiedyś takiego?:/ już mi się zlewa pamięć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi