PiotrekP 1 863 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Przestało, chyba w podobnych godzinach jak wczoraj Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Forum jest jak sklepy monopolowe w PRL, czynne po godzinie 13 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 21 listopada Autor Opublikowano 21 listopada Szukamy, czy czasem nie jakiś bot skanujący czy coś, no bo to max dziwne - serwer bez zmian, IPB zarzeka się, że skrypt bez (większych) zmian, a tu jakieś takie zamuły się pojawiają, a potem same naprawiają. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada 30 minut temu, Perez napisał(a): jakiś bot skanujący To trzeba usnac konto gruchy. Moze w ramach testu cofnac do poprzedniej wersji i sprawdzic czy ipb nie sciemnia? Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Wczoraj miałem git, ale dziś muli przeokrutnie (w tej chwili np). Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Jest karuzela, 5 minut było ślamazarnie, teraz w miarę działa. Cytuj
Boomcio 4 143 Opublikowano 21 listopada Opublikowano 21 listopada Nie mogłem dodać nic do korkowej Ale już się udało. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 22 listopada Autor Opublikowano 22 listopada Działamy. Już powinno być lepiej i admin mówi nawet, że "chyba wie, gdzie jest problem". 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Kiedy dostaniemy integrację BlueSky na forumku? W sensie żeby dało się tu wklejać tweety tej nierakowej wersji twittera. 1 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 23 listopada Autor Opublikowano 23 listopada Sami raczej nie ogarniemy, pozostaje czekać na update od IPB. 1 Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 24 listopada Opublikowano 24 listopada Wczoraj wszystko śmigało, natomiast dzisiaj od rana zamula na telefonie jak jeszcze nigdy. 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 24 listopada Autor Opublikowano 24 listopada A daj spokój, jakaś masakra z tym. Teraz się jeszcze jedna osoba dopisała w temacie na forum IPB to też go trochę zlewają, a objawy wręcz identyczne - serwer bez zmian, było git, zrobił aktualkę i nagle przy dużych tematach odpala się jakieś zapytanie, które niemiłosiernie zamula. Kombinujemy jeszcze z serwerem u nas, ale na razie dorzucenie RAM-u nic nie dało. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 25 listopada Autor Opublikowano 25 listopada Pany, ja cały czas te zwiechy forum obserwuję, cały czas szukamy rozwiązań. Na forum IPB to się już tak temat rozkręcił, że jeden z userów podesłał mi jakąś swoją modyfikację podobnego problemu, tyle że do wersji .17, a my mamy teraz tę .19. Admin też działa, aby ogarnąć memcache (Redis czy cuś - kto wie, ten wie :D), co może też pomóc. Mam nadzieję to opanowac niebawem albo te asy z IPB może jakąs łatę wypuszczą. 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Ech te patche do forumka. Zamiast naprawiać, to go psują Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 25 listopada Opublikowano 25 listopada Może tam jakiś wirus jest co kopie bitcoiny w tle? Coś chyba tu było kiedyś takiego?:/ już mi się zlewa pamięć. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia No nie było dzisiaj forumka do kawy Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 1 grudnia Autor Opublikowano 1 grudnia Sorki pany, ja wyjechany wczoraj i nie zerkalem, zabraklo miejsca na dysku, juz admin ogarnal. Trzeba wprowadzic limit postow! 1 Cytuj
GearsUp 277 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia 8 minut temu, Perez napisał(a): Sorki pany, ja wyjechany wczoraj i nie zerkalem, zabraklo miejsca na dysku, juz admin ogarnal. Trzeba wprowadzic limit postow! Usuńcie temat Kobiety i się zwolni połowa dysku 2 3 Cytuj
Grześ 411 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia (edytowane) Edytowane 1 grudnia przez Grześ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi