Opublikowano 21 stycznia21 sty Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto. Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Autor Taa, coś dzisiaj ciężary, no ale wreszcie zaplanowana akcja z bazą - trzeba się przerzucić, bo pod nowy skrypt jak wjedzie i tak zmiana konieczna, a miejmy nadzieję, że wyeliminuje to problem.
Opublikowano 21 stycznia21 sty 1 godzinę temu, Shankor napisał(a): Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto. Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto. Nie dość, że Janusz prywaciarz przylazł tutaj, żeby sprzedawać swoje śmierdzące switche 2, to jeszcze forum psuje.
Opublikowano 21 stycznia21 sty Po południu też masakrycznie działało, już myslałem że mi net szwankuje ale inne serwisy działały poprawnie. No nic, przeżyjemy. Nie pierwszy raz i nie ostatni.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Przejrzałem style forum i większość z nich nie nadaje się do użycia (pisane były pod starsze wersje Invision). Ciężko znaleźć coś, co nie wali po oczach i działa jak należy...
Opublikowano 23 stycznia23 sty Autor 10 minut temu, Martyn napisał(a): Przejrzałem style forum i większość z nich nie nadaje się do użycia (pisane były pod starsze wersje Invision). Ciężko znaleźć coś, co nie wali po oczach i działa jak należy... Tu się wiele nie zmieni. Ba, jak dojdzie do przesiadki na 5.0 to pewnie w ogóle te obecne style wylecą, no chyba że jakoś tam będą kompatybilne. Z tego co widzę to faza na produkcję dziesiątek skórek minęła, a IPB chce po prostu zrobić jasną/ciemną wersję i tyle.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Autor Od ok. 9.00 pauzujemy się z forumkiem na (wstępnie) jakieś 4h. Zgodnie z zapowiedziami czas na zmianę rodzaju bazy, aby a) wyeliminować te dotychczasowe problemy z lagami b) przygotować się na IPB 5.0.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Czy na zwykłym motywie IPS default będzie opcja zmiany na jasny/ciemny? Nie piszę o innych motywach, tylko chodzi mi o ten wymieniony konkretny motyw. Tak jak wyżej napisałeś o zmianę wersji na jasną i ciemną.
Opublikowano 24 stycznia24 sty Autor Teraz, Faka napisał(a): Czy na zwykłym motywie IPS default będzie opcja zmiany na jasny/ciemny? Nie piszę o innych motywach, tylko chodzi mi o ten wymieniony konkretny motyw. Tak jak wyżej napisałeś o zmianę wersji na jasną i ciemną. To ma być w 5.0, że będzie jeden główny wygląda i po prostu przełącznik jasne/ciemne, bez przełączania między skórkami.
Opublikowano 24 stycznia24 sty I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany. Wiadomo kiedy wdrożycie piątkę? Sam jestem ciekawy, co tam dobrego będzie. Forumowe ikonki też się znajdą?
Opublikowano 24 stycznia24 sty Nie wiem czy tylko u mnie, ale niewidoczne są wklejone tweety i jest puste pole
Opublikowano 24 stycznia24 sty Autor 29 minut temu, Faka napisał(a): I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany. Wiadomo kiedy wdrożycie piątkę? Sam jestem ciekawy, co tam dobrego będzie. Forumowe ikonki też się znajdą? Jej jeszcze nie ma Ale IPB mówi, że już niebawem powinno być, niby luty.
Opublikowano 24 stycznia24 sty 37 minut temu, Faka napisał(a): I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany. Skoro chcesz jeden to z jednego korzystaj. Obecność innych nie ma na ciebie wpływu.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Autor Wjechała aktualka do 4.7.20. Chyba były o to pytania swego czasu, więc informacyjnie - Added Bluesky embedding and share links
Opublikowano 5 lutego5 lut Skończy się odmrażanie niebieskich użytkowników z komory hibernacyjnej tylko na potrzeby cw poza cw i spam wariata? Kiedy ten next-gen paczyk dokładnie wchodzi?
Opublikowano 5 lutego5 lut Ja już dawno przestałem korzystać z tapatalka. Warto wrócić czy dalej zdarzają się sporadyczne problemy z połączeniami?
Opublikowano 7 lutego7 lut Ja już dawno przestałem korzystać z tapatalka. Warto wrócić czy dalej zdarzają się sporadyczne problemy z połączeniami?Tap jeszcze nigdy tak dobrze nie działał, zero błędów, zero zawieszek,działa błyskawicznie