polak899 2 Opublikowano 9 lutego Opublikowano 9 lutego Chciałem sie dowiedzieć dlaczego nie widze wątku Hyde Park ? na stronie głównej? Gdzieś została przeniesiona ? Ukryta ? Cytuj
rustine 16 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Muszę przyznać, że to bardzo smutne wieści, bo dosłownie codziennie byłem cichym fajnem śledzenia Wieści gminnych, Wojny i Klocków lego. Czy mógłbym poznać limit, od którego odblokowuje się dział hydeparkowy? Cytuj
Grześ 434 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Mam problem, na telefonie nie da się przewijać listy z emotkami. Po prostu po wywołaniu okienka przewija się cała strona zamiast listy, zarówno w postach jak i wiadomościach prywatnych. Cytuj
twornik 3 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Ile trzeba mieć exp'a aby odkryć Hyde park? Brakuje do platyny. Cytuj
Square 8 947 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Na podstawie dotychczasowej aktywności, odblokujesz dostęp za kilka lat. Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano środa o 11:40 Autor Opublikowano środa o 11:40 Dobry! No to jak, przymierzamy się do przejścia na 5.0? Kluczowa zmiana, o której wspominał już @Square, w 5.0 znikają statusy. Znikną też te różne obecne skórki - nowe IPB ma wzorem wielu apek wbudowane po prostu dwa tryby - jasny i ciemny. Tu jest trochę o nowościach https://invisioncommunity.com/news/invision-community/five-invision-community-5-features-your-members-will-love-r1309/ Pewnie jeszcze i tak chwilę poczekamy, bo niby jest już wersja 5.0.2, ale zgłoszeń bugow nie brakuje. Docelowo natomiast, wcześniej czy później, taki manewr i tak zrobimy. 1 1 Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 11:42 Opublikowano środa o 11:42 1 minutę temu, Perez napisał(a): Dobry! No to jak, przymierzamy się do przejścia na 5.0? Kluczowa zmiana, o której wspominał już @Square, w 5.0 znikają statusy. Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano środa o 11:42 Opublikowano środa o 11:42 2 minuty temu, Perez napisał(a): w 5.0 znikają statusy Ale niektorzy odetchna. O. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 11:44 Opublikowano środa o 11:44 Taki darmowy next-gen paczyk to z pocałowaniem rączki. Cytuj
Mejm 15 530 Opublikowano środa o 11:50 Opublikowano środa o 11:50 To jak lecimy retoryka next-gena to dzial xboxa do multiplatform. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 11:52 Opublikowano środa o 11:52 Jak dla mnie to nadal najlepsza jest opcja "wywalić działy w cholerę, wszystko do jednego kotła z podziałem current-gen/past-gen/retro". Tylko nie wiem, jak niektórzy przeżyją anihilację podziału na platformy, może dojść do urażenia uczuć gamingowych. A, i kąciki to już skansen, nikt nie wie dlaczego temat X ląduje w dziale Y zamiast np. w kąciku RPG, potem są dwa tematy w dwóch działach, trzeba to łączyć oraz arbitralnie zostawiać jeden i to powtarza się dość często. 2 1 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano środa o 12:00 Opublikowano środa o 12:00 Nie cały dział, tylko series(ale to jeszcze chwila), bo wyjdzie z tego burdel większy niż discordy, gdzie niczego nie można znaleźć. Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano środa o 12:01 Autor Opublikowano środa o 12:01 16 minut temu, Bzduras napisał(a): Taki darmowy next-gen paczyk to z pocałowaniem rączki. Darmowy... Było 80 dolców rocznie, teraz będzie 199 "bo takie super hiper zmiany i w ogóle dużo nowości i łał". Ale za lojalność dali 2 miesiące później opłatę :D. 1 Cytuj
Pupcio 19 154 Opublikowano środa o 12:02 Opublikowano środa o 12:02 Bez statusów? Kurde trochę jak w lesie Tych pomylonych pomysłów o usuwaniu działów nawet nie skomentuje 1 Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 12:03 Opublikowano środa o 12:03 1 minutę temu, SlimShady napisał(a): Nie cały dział, tylko series(ale to jeszcze chwila), bo wyjdzie z tego burdel większy niż discordy, gdzie niczego nie można znaleźć. Zaznaczasz trzy ptaszki, wpisujesz tytuł tematu i nie ma opcji, że nie znajdziesz tego, czego szukasz. Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano środa o 12:07 Opublikowano środa o 12:07 Nie będę nic zaznaczał, szukał w wyszukiwarce, i czekał długie sekundy na odświeżenie, a zresztą jej daleko do ideału. Zanim się znajdzie, co się chce, to mijają długie minuty. 1 Cytuj
mario10 577 Opublikowano środa o 12:09 Opublikowano środa o 12:09 Wyszukiwarka słabo działa od zawsze chyba. Szybciej znajduję temat wpisując hasło + psx extreme forum niż przez forumową wyszukiwarkę 1 Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 12:13 Opublikowano środa o 12:13 3 minuty temu, SlimShady napisał(a): Nie będę nic zaznaczał, szukał w wyszukiwarce, i czekał długie sekundy na odświeżenie, a zresztą jej daleko do ideału. Zanim się znajdzie, co się chce, to mijają długie minuty. Skoro wychodzisz z założenia "ja nie będę bo coś tam" to cóż, szukaj ręcznie. 2 minuty temu, mario10 napisał(a): Wyszukiwarka słabo działa od zawsze chyba. Szybciej znajduję temat wpisując hasło + psx extreme forum niż przez forumową wyszukiwarkę Szukajka jest okej, trzeba tylko poświęcić jej chwilę żeby poustawiać co faktycznie chcesz wyszukać. Nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem odpowiedniego tematu czy posta zawierającego konkretne zdanie (np. ten legendarny post Starha o tożsamości jest tak specyficzny, że chyba wystarczy wpisać samo zdanie i od razu wyskakuje). 1 Cytuj
oFi 2 563 Opublikowano środa o 15:43 Opublikowano środa o 15:43 Statusów nie będzie? Czym zapełnisz tą luke teraz Perez w głosie ludu? Cytuj
dominalien 306 Opublikowano środa o 15:52 Opublikowano środa o 15:52 Ja w ogóle nie wiem, po co są działy, klikam tylko na „cała aktywność”. W wątkach i tak nawet nie widać, w jakim są dziale. Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano środa o 16:46 Autor Opublikowano środa o 16:46 59 minut temu, oFi napisał(a): Statusów nie będzie? Czym zapełnisz tą luke teraz Perez w głosie ludu? Coś się pomyśli, ale szczerze mówiąc i tak już wcześniej rozważałem jakąś nową opcję, bo coraz trudniej wybrać coś pasującego pod tę rubrykę. Coraz więcej embedów tam wpada albo grafik, a tego do GL nie da rady wrzucić, bo nie ma miejsca. Cytuj
Rozi 870 Opublikowano środa o 18:41 Opublikowano środa o 18:41 Statusów nie będzie? Niektórzy mocno odetchną od tak zwanego "miękkiego CW w tag teamach", dzięki czemu będą mieli czas na rozwój. Cytuj
Paolo de Vesir 9 530 Opublikowano środa o 18:49 Opublikowano środa o 18:49 Kurcze, to gdzie klapy będą robić teraz CW? Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 18:57 Opublikowano środa o 18:57 Tym postem tutaj to sam robisz CW. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi