Paolo de Vesir 9 727 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Teraz, Bzduras napisał(a): Tym postem tutaj to sam robisz CW. Chłopaki robią kilka postów wcześniej, myślałem, że konwencja już pozwala Cytuj
easye 3 451 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Panowie nie wiem czy to dobry topic, ale może warto byłoby rozważyć otwarcie działu PC w pchlim targu? Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy Cytuj
Shen 10 615 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy Można jak najbardziej, zachęcam https://patronite.pl/psxextreme 1 Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca No jest to jakieś wyjście. Sorry, nie dam plusa. Wszystko poszło w zakupach xD 1 Cytuj
Square 9 053 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca 22 minuty temu, iluck85 napisał(a): Można zwiększyć plusy? Łap awans, bo się należał. 1 Cytuj
krzysiek923 1 872 Opublikowano poniedziałek o 13:59 Opublikowano poniedziałek o 13:59 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): AMD najlepsze. Dlaczego ten załącznik na domyślnym motywie forum IPS Default widać, ale na IPS 4 Dark 4.4 nie? Cytuj
Square 9 053 Opublikowano poniedziałek o 14:19 Opublikowano poniedziałek o 14:19 Bo IPS4 Dark to stary motyw, który tego nie wspiera. Cytuj
Shen 10 615 Opublikowano wtorek o 12:12 Opublikowano wtorek o 12:12 Komuś się forum jeszcze jebie? Wczoraj z godzine nie mogłem wejsc, teraz znowu padło ale na kilka minut. Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wtorek o 12:20 Opublikowano wtorek o 12:20 Tak, wczoraj forum było out, przed chwilą też z errorem 502 bad gateway. Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano wtorek o 13:42 Opublikowano wtorek o 13:42 U mnie dziś jakieś 3 razy forum mocno umarło w ciągu ostatnich dwóch godzin. Cytuj
Square 9 053 Opublikowano wtorek o 13:53 Opublikowano wtorek o 13:53 Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać. Cytuj
Shen 10 615 Opublikowano wtorek o 13:58 Opublikowano wtorek o 13:58 No nie działa, bo przed chwilą znowu wyskakiwały błędy. Cytuj
Perez 2 237 Opublikowano wtorek o 13:59 Autor Opublikowano wtorek o 13:59 Fixniemy, problem namierzony, z grubsza... za dużo piszecie. Nazbierało się już ze 130 GB wielkość forum i miejsce się skończyło. Admin ma opanować i dorzucić na zapas. Cytuj
Shen 10 615 Opublikowano wtorek o 14:01 Opublikowano wtorek o 14:01 Za dużo zdjęć w zakupach growych. Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano wtorek o 14:27 Opublikowano wtorek o 14:27 "Wrzuć screena" pewnie zajmuje sporo miejsca. Cytuj
dominalien 335 Opublikowano wtorek o 14:40 Opublikowano wtorek o 14:40 (edytowane) Kobiety to dobry i potrzebny wątek, wrzuć screena bym zbanował, po co komu tyle obrazków Aloy. Edytowane wtorek o 14:43 przez dominalien 1 1 Cytuj
PiotrekP 2 188 Opublikowano wtorek o 17:24 Opublikowano wtorek o 17:24 A kto mówi że jest niepotrzebny? Cytuj
Perez 2 237 Opublikowano wczoraj o 15:56 Autor Opublikowano wczoraj o 15:56 Ech te nowe konsole - ledwo zapowiedzą i już forum psują! Wybaczcie awarie, jakieś problemy z siecią, z bazą, chyba czas robić już przerzutkę na ten nowy skrypt. 1 Cytuj
Perez 2 237 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. Pojęcia nie mam, ile to potrwa i co będzie, bo zmiana jest duuuuża. Przypominam: - znikają wszystkie motywy, dodane są domyślnie dwa systemowe - jasny i ciemny, ale jest też wbudowany edytor, więc docelowo można się bawić; natomiast zobaczymy, może ten jasny i ciemny stykną, to standardowa opcja dzisiaj - znikają różne wtyczki, dostępne są tylko aplikacje - znikają Statusy, aleeee jest już pod to napisana zewnętrzna apka, więc może się to przywróci No ogólnie duża wywrotka, jest od cholery opcji takich z cyklu, że można z forumka zrobić już całą stronę w zasadzie. Cytuj
Shen 10 615 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 3 minuty temu, Perez napisał(a): Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. I co ja bede w pracy robił Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, Shen napisał(a): I co ja bede w pracy robił Czytał najnowszy numer PSX EXTREME #331 - ja już zacząłem, bo właśnie odpakowałem z koperty 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi