Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fixniemy, problem namierzony, z grubsza... za dużo piszecie. Nazbierało się już ze 130 GB wielkość forum i miejsce się skończyło. Admin ma opanować i dorzucić na zapas. 

Opublikowano

Ech te nowe konsole - ledwo zapowiedzą i już forum psują! Wybaczcie awarie, jakieś problemy z siecią, z bazą, chyba czas robić już przerzutkę na ten nowy skrypt. 

• Plusik 1
Opublikowano

Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. 

Pojęcia nie mam, ile to potrwa i co będzie, bo zmiana jest duuuuża. Przypominam:

- znikają wszystkie motywy, dodane są domyślnie dwa systemowe - jasny i ciemny, ale jest też wbudowany edytor, więc docelowo można się bawić; natomiast zobaczymy, może ten jasny i ciemny stykną, to standardowa opcja dzisiaj
- znikają różne wtyczki, dostępne są tylko aplikacje

- znikają Statusy, aleeee jest już pod to napisana zewnętrzna apka, więc może się to przywróci 

No ogólnie duża wywrotka, jest od cholery opcji takich z cyklu, że można z forumka zrobić już całą stronę w zasadzie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Perez napisał(a):

Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. 

I co ja bede w pracy robił:wujaszek:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

I co ja bede w pracy robił:wujaszek:

Czytał najnowszy numer PSX EXTREME #331 - ja już zacząłem, bo właśnie odpakowałem z koperty :tokar:

• Haha 1