Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 311,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Panowie nie wiem czy to dobry topic, ale może warto byłoby rozważyć otwarcie działu PC w pchlim targu?

Opublikowano

Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, iluck85 napisał(a):

Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy :yao:

Można jak najbardziej, zachęcam

https://patronite.pl/psxextreme

Przechwytywanie.JPG.7f1535f3a30b833e8dddc4a2ee183212.JPG

Opublikowano

No jest to jakieś wyjście. 

Sorry, nie dam plusa. Wszystko poszło w zakupach xD 

Opublikowano
22 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Można zwiększyć plusy?

Łap awans, bo się należał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

AMD najlepsze. 

Dlaczego ten załącznik na domyślnym motywie forum IPS Default widać, ale na IPS 4 Dark 4.4 nie?

Opublikowano

Bo IPS4 Dark to stary motyw, który tego nie wspiera.

Opublikowano

Komuś się forum jeszcze jebie? Wczoraj z godzine nie mogłem wejsc, teraz znowu padło ale na kilka minut.

Opublikowano

Tak, wczoraj forum było out, przed chwilą też z errorem 502 bad gateway.

Opublikowano

U mnie dziś jakieś 3 razy forum mocno umarło w ciągu ostatnich dwóch godzin.

Opublikowano

Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać.

Opublikowano

No nie działa, bo przed chwilą znowu wyskakiwały błędy.

Opublikowano
  • Autor

Fixniemy, problem namierzony, z grubsza... za dużo piszecie. Nazbierało się już ze 130 GB wielkość forum i miejsce się skończyło. Admin ma opanować i dorzucić na zapas. 

Opublikowano

"Wrzuć screena" pewnie zajmuje sporo miejsca.

Opublikowano

Kobiety to dobry i potrzebny wątek, wrzuć screena bym zbanował, po co komu tyle obrazków Aloy.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano
  • Autor

Ech te nowe konsole - ledwo zapowiedzą i już forum psują! Wybaczcie awarie, jakieś problemy z siecią, z bazą, chyba czas robić już przerzutkę na ten nowy skrypt. 

Opublikowano
  • Autor

Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. 

Pojęcia nie mam, ile to potrwa i co będzie, bo zmiana jest duuuuża. Przypominam:

- znikają wszystkie motywy, dodane są domyślnie dwa systemowe - jasny i ciemny, ale jest też wbudowany edytor, więc docelowo można się bawić; natomiast zobaczymy, może ten jasny i ciemny stykną, to standardowa opcja dzisiaj
- znikają różne wtyczki, dostępne są tylko aplikacje

- znikają Statusy, aleeee jest już pod to napisana zewnętrzna apka, więc może się to przywróci 

No ogólnie duża wywrotka, jest od cholery opcji takich z cyklu, że można z forumka zrobić już całą stronę w zasadzie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Perez napisał(a):

Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. 

I co ja bede w pracy robił:wujaszek:

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

I co ja bede w pracy robił:wujaszek:

Czytał najnowszy numer PSX EXTREME #331 - ja już zacząłem, bo właśnie odpakowałem z koperty :tokar: