Opublikowano 19 lutego19 lut Teraz, Bzduras napisał(a): Tym postem tutaj to sam robisz CW. Chłopaki robią kilka postów wcześniej, myślałem, że konwencja już pozwala
Opublikowano 15 marca15 mar Panowie nie wiem czy to dobry topic, ale może warto byłoby rozważyć otwarcie działu PC w pchlim targu?
Opublikowano 20 marca20 mar Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy
Opublikowano 20 marca20 mar 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Można zwiększyć plusy? Temat growy muszę odwiedzać na dwa razy, jak większa premiera to i 3 dni ogarniam plusy Można jak najbardziej, zachęcam https://patronite.pl/psxextreme
Opublikowano 20 marca20 mar No jest to jakieś wyjście. Sorry, nie dam plusa. Wszystko poszło w zakupach xD
Opublikowano 20 marca20 mar 22 minuty temu, iluck85 napisał(a): Można zwiększyć plusy? Łap awans, bo się należał.
Opublikowano poniedziałek o 13:594 dni 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): AMD najlepsze. Dlaczego ten załącznik na domyślnym motywie forum IPS Default widać, ale na IPS 4 Dark 4.4 nie?
Opublikowano wtorek o 12:123 dni Komuś się forum jeszcze jebie? Wczoraj z godzine nie mogłem wejsc, teraz znowu padło ale na kilka minut.
Opublikowano wtorek o 12:203 dni Tak, wczoraj forum było out, przed chwilą też z errorem 502 bad gateway.
Opublikowano wtorek o 13:423 dni U mnie dziś jakieś 3 razy forum mocno umarło w ciągu ostatnich dwóch godzin.
Opublikowano wtorek o 13:533 dni Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać.
Opublikowano wtorek o 13:593 dni Autor Fixniemy, problem namierzony, z grubsza... za dużo piszecie. Nazbierało się już ze 130 GB wielkość forum i miejsce się skończyło. Admin ma opanować i dorzucić na zapas.
Opublikowano wtorek o 14:403 dni Kobiety to dobry i potrzebny wątek, wrzuć screena bym zbanował, po co komu tyle obrazków Aloy. Edytowane wtorek o 14:433 dni przez dominalien
Opublikowano środa o 15:562 dni Autor Ech te nowe konsole - ledwo zapowiedzą i już forum psują! Wybaczcie awarie, jakieś problemy z siecią, z bazą, chyba czas robić już przerzutkę na ten nowy skrypt.
Opublikowano wczoraj o 06:41 1 dzień Autor Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. Pojęcia nie mam, ile to potrwa i co będzie, bo zmiana jest duuuuża. Przypominam: - znikają wszystkie motywy, dodane są domyślnie dwa systemowe - jasny i ciemny, ale jest też wbudowany edytor, więc docelowo można się bawić; natomiast zobaczymy, może ten jasny i ciemny stykną, to standardowa opcja dzisiaj - znikają różne wtyczki, dostępne są tylko aplikacje - znikają Statusy, aleeee jest już pod to napisana zewnętrzna apka, więc może się to przywróci No ogólnie duża wywrotka, jest od cholery opcji takich z cyklu, że można z forumka zrobić już całą stronę w zasadzie.
Opublikowano wczoraj o 06:45 1 dzień 3 minuty temu, Perez napisał(a): Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. I co ja bede w pracy robił
Opublikowano wczoraj o 06:48 1 dzień 1 minutę temu, Shen napisał(a): I co ja bede w pracy robił Czytał najnowszy numer PSX EXTREME #331 - ja już zacząłem, bo właśnie odpakowałem z koperty