Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Do przyzwyczajenia się, ciemny motyw nie tak dobry jak Bravo wcześniej, ale schludny.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale doznałem szoku jak wszedłem na forum. Trzeba będzie się przyzwyczaić
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, Soban napisał(a):Ten szajs da rade wywalic?@Perez @Square @Colin zakładam że można tam wstawić własne grafiki, jakby co to
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Teraz, MYSZa7 napisał(a):@Perez @Square @Colin zakładam że można tam wstawić własne grafiki, jakby co to Własnie klikam po tych wszystkich opcjach - od cholery tego :) Ale edytor wizualny naprawdę top - kolory podstawowe, zmiana loga, podgląd na wersję desktop/table/mobile. Powolutku się opanuje! Właśnie ten oczojebny niebieski trochę zmieniłem na bardziej stonowany.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Gdzie są statusy?Jak napędy w konsolach wycięte
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 minutes ago, Zwyrodnialec said:Gdzie są statusy?Będą w płatnym DLC.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ale z tym przenoszeniem na pierwszą strone tematu za każdym razem to dajcie spokój
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To chyba losowo działa, bo czasami przenosi do ostatniego posta. Albo coś szwankuje jeszcze.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Tapatalk także załapie się na prawidłowe działanie? Do dnia dzisiejszego, chodził idealnie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Chyba was popierdoliło z tym layoutem, nie chce się aż przeglądać na telefonie
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 4 minuty temu, Pupcio napisał(a):Ale z tym przenoszeniem na pierwszą strone tematu za każdym razem to dajcie spokójA zobacz sobie w ustawieniach konta czy ci się nie zmieniło "zachowanie zawartości".
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 11 minut temu, Pupcio napisał(a):Ale z tym przenoszeniem na pierwszą strone tematu za każdym razem to dajcie spokójja miałem coś podobnego na starej wersji, tylko zawsze mnie przenosiło do pierwszego posta na ostatniej stronie, zamiast do ostatniego nieprzeczytanego
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 2 minuty temu, nero2082 napisał(a):bez statusów forum bez duszy, fix this shit GuerillaSpokojnie, już się kupuje - 25 dolców! Przynajmniej będzie dalej skąd brać wpisy do Głosu Ludu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz, Perez napisał(a):Spokojnie, już się kupuje - 25 dolców! Przynajmniej będzie dalej skąd brać wpisy do Głosu Ludu.statusy tylko dla patronów
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Teraz, Perez napisał(a):Spokojnie, już się kupuje - 25 dolców!Nintendo zrobiło Wam ten silnik dla forum?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 3 minuty temu, Shen napisał(a):statusy tylko dla patronówNie podpowiadaj, bo będzie na Ciebie ;)2 minuty temu, sph! napisał(a):Nintendo zrobiło Wam ten silnik dla forum?O statusy była drama na oficjalnym forum IPB, ale szefostwo uznało, że według ich statystyk to mało kto z tego korzysta, więc wycinają.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. no można by zrobić jakiś miesięczny 15x status pack płacony blikiem, ma się ten łeb do interesów ..żart!aha brakuje tagowania spoilerów, jest to pewien problem;)
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor Możecie tu poklikać https://ipsappzone.com/category/2-ips-5x-resources/Może jest jakaś ciekawa/przydatna apka z punktu widzenia forumka (poza statusami).
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 33 minuty temu, MYSZa7 napisał(a):@Perez @Square @Colin zakładam że można tam wstawić własne grafiki, jakby co to Tam jest miejsce na ikonkę.@Perez stara ikonka też działa, tylko trzeba gdzieś to ustawić.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Czy teraz w IT panuje taka moda, że wszystko ma być minimalistyczne? I nie wiem czy to tylko u mnie, ale na kompie strona bardzo długo się wczytuje (20-30 sek), na telefonie nie ma problemu Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Grześ