Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 1 minutę temu, Butt napisał(a):@Perez stara ikonka też działa, tylko trzeba gdzieś to ustawić..fa-ips::before { content:var(--icon, "\f1c5");}w https://www.psxextreme.info/static/css/core_global_framework_framework.css
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor 34 minuty temu, czeskimaster napisał(a):Tapatalk także załapie się na prawidłowe działanie? Do dnia dzisiejszego, chodził idealnie.O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.Edit: albo i nie, wywala forum.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 5 minut temu, Perez napisał(a):O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.Edit: albo i nie, wywala forum.Mam nadzieję że uda się ogarnąć.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Bzduras napisał(a):Główna całkowicie się wywaliła:Bo nie przekazałeś 1,5% podatku.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To na pewno to! Co ciekawe, wybierając Przeglądaj -> Forum normalnie wczytuje się to, co powinno. Po kliknięciu w logo PE po lewej wywala z błędem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Już fix. Apka Tapatalka zrobiła demolkę, no ale opanujemy i ją.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Widać w tym pewien heroizm i wzorowanie się na CDRR przy okazji cyberpunka
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy Gio
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Teraz, grzybiarz napisał(a):Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy GioNa samiutkim dole masz ikonki.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 6 minut temu, Rozi napisał(a):Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Kliknij profil i tam jest.10 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?Zmieni się tu i tu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 10 minut temu, Rozi napisał(a):Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Na samiutkim dole masz ikonki.ustawienia konta i po lewej stronie masz zachowanie widoku zawartości
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Z tego co zauważyłem to jak klikam na jakiś temat z nowym postem to nie otwiera mi tego tematu na ostatniej nieprzeczytanej stronie tylko na 1 stronie, upierdliwe.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):A zobacz sobie w ustawieniach konta czy ci się nie zmieniło "zachowanie zawartości".
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor 1 minutę temu, Shankor napisał(a):Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.A nie widzisz tu i tu?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W dniu 1.04.2025 o 15:53, Square napisał(a):Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać.Jest gdzieś link do Discorda?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Statusy na plus, bo się zwijają, jak zdrowy znowu napisze sciane tekstu o jakiejs gownogierce to nie zasłoni połowy forum
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor 3 minuty temu, Shankor napisał(a):Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.Hmm, nie widzę tego. Bo sama opcja ustawienia bloków co i gdzie (logo, menu etc.) jest, ale tylko desktop, mobile nie ma tych możliwości. Ale jeszcze będziemy szukać.