Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 313 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Fajnie, że teraz nowe posty same wyskakują, nie trzeba odświeżać

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, czeskimaster napisał(a):

Tapatalk także załapie się na prawidłowe działanie? Do dnia dzisiejszego, chodził idealnie.

O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.

Edit: albo i nie, wywala forum.

Opublikowano
5 minut temu, Perez napisał(a):

O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.

Edit: albo i nie, wywala forum.

Mam nadzieję że uda się ogarnąć.

Opublikowano

Główna całkowicie się wywaliła:

obraz.png

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał(a):

Główna całkowicie się wywaliła:

obraz.png

Bo nie przekazałeś 1,5% podatku. macek

Opublikowano

To na pewno to! Co ciekawe, wybierając Przeglądaj -> Forum normalnie wczytuje się to, co powinno. Po kliknięciu w logo PE po lewej wywala z błędem.

Opublikowano
  • Autor

Już fix. Apka Tapatalka zrobiła demolkę, no ale opanujemy i ją.

Opublikowano

Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?

Opublikowano

Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy Gio

Opublikowano

Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?

Teraz, grzybiarz napisał(a):

Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy Gio

Na samiutkim dole masz ikonki.

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał(a):

Kliknij profil i tam jest.

10 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?

Zmieni się tu i tu.

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał(a):

Na samiutkim dole masz ikonki.

ustawienia konta i po lewej stronie masz zachowanie widoku zawartości

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał(a):

A zobacz sobie w ustawieniach konta czy ci się nie zmieniło "zachowanie zawartości".

Opublikowano

Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Shankor napisał(a):

Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.

A nie widzisz tu i tu?

Opublikowano
W dniu 1.04.2025 o 15:53, Square napisał(a):

Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać.

Jest gdzieś link do Discorda?

Opublikowano

Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.

Opublikowano

Statusy na plus, bo się zwijają, jak zdrowy znowu napisze sciane tekstu o jakiejs gownogierce to nie zasłoni połowy forum

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Shankor napisał(a):

Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.

Hmm, nie widzę tego. Bo sama opcja ustawienia bloków co i gdzie (logo, menu etc.) jest, ale tylko desktop, mobile nie ma tych możliwości. Ale jeszcze będziemy szukać.