Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 1 minutę temu, Butt napisał(a):@Perez stara ikonka też działa, tylko trzeba gdzieś to ustawić..fa-ips::before { content:var(--icon, "\f1c5");}w https://www.psxextreme.info/static/css/core_global_framework_framework.css
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Autor 34 minuty temu, czeskimaster napisał(a):Tapatalk także załapie się na prawidłowe działanie? Do dnia dzisiejszego, chodził idealnie.O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.Edit: albo i nie, wywala forum.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 5 minut temu, Perez napisał(a):O dziwo nawet go zaktualizowali. Wgrana najnowsza wersja.Edit: albo i nie, wywala forum.Mam nadzieję że uda się ogarnąć.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Teraz, Bzduras napisał(a):Główna całkowicie się wywaliła:Bo nie przekazałeś 1,5% podatku.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi To na pewno to! Co ciekawe, wybierając Przeglądaj -> Forum normalnie wczytuje się to, co powinno. Po kliknięciu w logo PE po lewej wywala z błędem.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Widać w tym pewien heroizm i wzorowanie się na CDRR przy okazji cyberpunka
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy Gio
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Teraz, grzybiarz napisał(a):Jak tu motyw jasny dać? Sorry ale x lat siedzę na domyślnym białym. Jeszcze z czasów galaxy GioNa samiutkim dole masz ikonki.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 6 minut temu, Rozi napisał(a):Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Kliknij profil i tam jest.10 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Reputacja mnie nie obchodzi bo żadnej nie mam, ale licznik postów da się tak zrobić żeby pokazywał precyzyjnie?Zmieni się tu i tu.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 10 minut temu, Rozi napisał(a):Jak się teraz oznacza całą zawartość jako przeczytaną?Na samiutkim dole masz ikonki.ustawienia konta i po lewej stronie masz zachowanie widoku zawartości
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Z tego co zauważyłem to jak klikam na jakiś temat z nowym postem to nie otwiera mi tego tematu na ostatniej nieprzeczytanej stronie tylko na 1 stronie, upierdliwe.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 1 godzinę temu, Square napisał(a):A zobacz sobie w ustawieniach konta czy ci się nie zmieniło "zachowanie zawartości".
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Autor 1 minutę temu, Shankor napisał(a):Jest opcja przywrócenia "ścieżki" na dole strony? Chodzi mi o to co jest teraz na samej górze.A nie widzisz tu i tu?
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi W dniu 1.04.2025 o 15:53, Square napisał(a):Działa dobrze, ale jak się coś dzieje to możecie pisać na Discordzie, to się będzie na bieżąco sprawdzać/zgłaszać.Jest gdzieś link do Discorda?
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Statusy na plus, bo się zwijają, jak zdrowy znowu napisze sciane tekstu o jakiejs gownogierce to nie zasłoni połowy forum
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Autor 3 minuty temu, Shankor napisał(a):Nie dopisałem: na wersji mobilnej, na ciemnym motywie, nie ma na dole - android, chrome. Na desktopie jest i działa.Hmm, nie widzę tego. Bo sama opcja ustawienia bloków co i gdzie (logo, menu etc.) jest, ale tylko desktop, mobile nie ma tych możliwości. Ale jeszcze będziemy szukać.