Opublikowano 22 godziny temu22 godz. filmiki z YT jak się wrzuci to obecnie osadzają się i są znacznie większe te okienka niż wcześniej
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor 3 minuty temu, messer88 napisał(a):filmiki z YT jak się wrzuci to obecnie osadzają się i są znacznie większe te okienka niż wcześniejNiby to można dostosować https://invisioncommunity.com/news/invision-community/five-invision-community-5-features-your-members-will-love-r1309/1 godzinę temu, Butt napisał(a):Tam jest miejsce na ikonkę.@Perez stara ikonka też działa, tylko trzeba gdzieś to ustawić.Zrobi się, jest wbudowana opcja ustawienia ikonek pod każde forum/dział. 2000 do wyboru - chcesz rzucić okiem? ;)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 10 minut temu, Bzduras napisał(a):Byłem, klikałem, nie działa. Myślałem że jest nowy. Zapro nie mam.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 godziny temu, GearsUp napisał(a):Fajnie, że teraz nowe posty same wyskakują, nie trzeba odświeżaćJa same? Na dole pokazuje sie info o nowym poscie ale nadal trzeba kliknac. Tak bylo tez zreszta wczesniej.Za malo kontrastu miedzy oknami na tym defaultowym. I wolalem jednak kwadratowe avatary.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 2 minuty temu, iluck85 napisał(a):Byłem, klikałem, nie działa. Myślałem że jest nowy.Zapro nie mam.@MYSZa7
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 15 minut temu, Mejm napisał(a):Ja same? Na dole pokazuje sie info o nowym poscie ale nadal trzeba kliknac. Tak bylo tez zreszta wczesniej.A bo one wskakują chyba tylko jak okno jest aktywne, jak jest w tle to chyba jak dawniej
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Czy jest opcja wyłączenia awatarów twórcy przy nazwie tematów? Oczopląsu można dostać.Czy da się zmienić czcionkę? Bo mimo pogrubienia przeczytane tematy i te z nieprzeczytaną zawartością nie odróżniają się tak wyraźnie jak wcześniej.Wcześniej można było kliknąć ikonkę z lewej strony aby oznaczyć całe pod-forum jako przeczytane. Teraz trzeba wejść w listę tematów i scrollować na sam dół i tam nacisnąć. Da radę przywrócić tą opcję?
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Tragiczny ten nowy wygląd. Jeszcze jest problem, bo w telefonie teraz ciężko kliknąć w ikonkę nowego posta w temacie, bo z reguły otwiera na pierwszej stronie...
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 53 minuty temu, iluck85 napisał(a):Byłem, klikałem, nie działa. Myślałem że jest nowy.Zapro nie mam.PW
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Na pc się szybko można przyzwyczaić, na telefonie słabo to wygląda rozjechane wszystko.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Przestawiłem sobie na jasną wersję, bo do tej ciemnej nijak nie mogę się przekonać.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor Wrzucajcie sugestie/uwagi - powoli się ten rozpyka, bo tych opcji jest masa - czesc w edytorze wizualnym, czesc w panelu w opcjach. @Mejm kwadratowe avatary jak cos odpalone, chyba faktycznie lepiej pasuja.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Wielkie dzięki za ciemny layout, pobrało z systemu automatycznie. Fajnie!
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 18.11.2017 o 06:29, Mejm napisał(a):Haha teraz mozna cofac plusiki, wiec jak ktos zle kliknal albo zmienil zdanie to jest do odkrecenia.Od dawna można było cofać. Teraz jest tylko jedna skórka?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Autor 3 minuty temu, Hubert249 napisał(a):Od dawna można było cofać. Teraz jest tylko jedna skórka?Tak. Nowy skrypt powycinal opcje dodawania skorek - sa dwie systemowe: jasna i ciemna i tyle. Natomiast w duzym zakresie mozna je dostosowac.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 5 minut temu, Hubert249 napisał(a): W dniu 18.11.2017 o 07:29, Mejm napisał(a): Haha teraz mozna cofac plusiki, wiec jak ktos zle kliknal albo zmienil zdanie to jest do odkrecenia.Od dawna można było cofać. Teraz jest tylko jedna skórka?Zgaduje, ze od 2017.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Zazwyczaj przeglądam forum na tablecie. Teraz po zmianach wydaje mi się, że na ekranie mieści się mniej informacji niż wcześniej. Trochę jak by forum się “rozlało”. Jak by się udało trochę skompresować layout dla urządzeń mobilnych to by było cudnie. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Kagain
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. No też takie odczucie, że teraz na dużym monitorze forum jest mocno ściśnięte na środku, a po bokach mam czarne pasy. Lepiej to wyglądało wcześniej, gdy posty były normalnie rozciągnięte od lewej do prawej.Da się usunąć te awatary przy tematach? Bo rzeczywiście oczopląsu można dostać. Tą kropkę z nieprzeczytanymi wiadomościami można jakoś powiększyć albo pogrubić? Ewentualnie posty nieprzeczytane jako pogrubione w działach, a reszta normalną czcionką? Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez lukas_k96
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wprowadzicie na dole strzałkę, która od razu przewija do góry? @Perez
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Dla mnie jest ok. Brakuje mi tylko numeracji stron przy temacie jak na poprzednim silniku.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wszedłem teraz na telefonie i przeniosło mnie do najnowszego posta w temacie a nie ostatniego przeczytanego.Edit: w innym temacie już normalnie mi pokazało ostatni nieprzeczytany post😵💫
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Tapa ogarniecie? Bo przeglądanie w innym wydaniu to Choroszcz. P. S Po wejściu w dany wątek, można ustawić aby przechodził do ostatniego posta?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 16 minut temu, czeskimaster napisał(a):Tapa ogarniecie? Bo przeglądanie w innym wydaniu to Choroszcz.P. S Po wejściu w dany wątek, można ustawić aby przechodził do ostatniego posta?Podpinam się, narazie w ogóle nie działa