Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 313,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, messer88 napisał(a):

filmiki z YT jak się wrzuci to obecnie osadzają się i są znacznie większe te okienka niż wcześniej

Niby to można dostosować https://invisioncommunity.com/news/invision-community/five-invision-community-5-features-your-members-will-love-r1309/

1 godzinę temu, Butt napisał(a):

Tam jest miejsce na ikonkę.

@Perez stara ikonka też działa, tylko trzeba gdzieś to ustawić.

2025-04-04_140225.png

Zrobi się, jest wbudowana opcja ustawienia ikonek pod każde forum/dział. 2000 do wyboru - chcesz rzucić okiem? ;)

Opublikowano
14 minut temu, iluck85 napisał(a):

Jest gdzieś link do Discorda?

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał(a):

Byłem, klikałem, nie działa. Myślałem że jest nowy.

Zapro nie mam.

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Fajnie, że teraz nowe posty same wyskakują, nie trzeba odświeżać

Ja same? Na dole pokazuje sie info o nowym poscie ale nadal trzeba kliknac. Tak bylo tez zreszta wczesniej.

Za malo kontrastu miedzy oknami na tym defaultowym. I wolalem jednak kwadratowe avatary.

Opublikowano
2 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Zapro nie mam.

@MYSZa7

Opublikowano
15 minut temu, Mejm napisał(a):

Ja same? Na dole pokazuje sie info o nowym poscie ale nadal trzeba kliknac. Tak bylo tez zreszta wczesniej.

A bo one wskakują chyba tylko jak okno jest aktywne, jak jest w tle to chyba jak dawniej

Opublikowano
  1. Czy jest opcja wyłączenia awatarów twórcy przy nazwie tematów? Oczopląsu można dostać.

2. Czy da się zmienić czcionkę? Bo mimo pogrubienia przeczytane tematy i te z nieprzeczytaną zawartością nie odróżniają się tak wyraźnie jak wcześniej.

3. Wcześniej można było kliknąć ikonkę z lewej strony aby oznaczyć całe pod-forum jako przeczytane. Teraz trzeba wejść w listę tematów i scrollować na sam dół i tam nacisnąć. Da radę przywrócić tą opcję?

Opublikowano

Tragiczny ten nowy wygląd. Jeszcze jest problem, bo w telefonie teraz ciężko kliknąć w ikonkę nowego posta w temacie, bo z reguły otwiera na pierwszej stronie...

Opublikowano
53 minuty temu, iluck85 napisał(a):

Zapro nie mam.

PW

Opublikowano
  • Autor

Wrzucajcie sugestie/uwagi - powoli się ten rozpyka, bo tych opcji jest masa - czesc w edytorze wizualnym, czesc w panelu w opcjach.

@Mejm kwadratowe avatary jak cos odpalone, chyba faktycznie lepiej pasuja.

Opublikowano

Wielkie dzięki za ciemny layout, pobrało z systemu automatycznie. Fajnie!

Opublikowano
W dniu 18.11.2017 o 06:29, Mejm napisał(a):

Haha teraz mozna cofac plusiki, wiec jak ktos zle kliknal albo zmienil zdanie to jest do odkrecenia.

Od dawna można było cofać. Teraz jest tylko jedna skórka?

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Hubert249 napisał(a):

Tak. Nowy skrypt powycinal opcje dodawania skorek - sa dwie systemowe: jasna i ciemna i tyle. Natomiast w duzym zakresie mozna je dostosowac.

Opublikowano
5 minut temu, Hubert249 napisał(a):
  W dniu 18.11.2017 o 07:29, Mejm napisał(a):

Haha teraz mozna cofac plusiki, wiec jak ktos zle kliknal albo zmienil zdanie to jest do odkrecenia.

Zgaduje, ze od 2017.

Opublikowano

Zazwyczaj przeglądam forum na tablecie. Teraz po zmianach wydaje mi się, że na ekranie mieści się mniej informacji niż wcześniej. Trochę jak by forum się “rozlało”. Jak by się udało trochę skompresować layout dla urządzeń mobilnych to by było cudnie.

Edytowane przez Kagain

Opublikowano

No też takie odczucie, że teraz na dużym monitorze forum jest mocno ściśnięte na środku, a po bokach mam czarne pasy. Lepiej to wyglądało wcześniej, gdy posty były normalnie rozciągnięte od lewej do prawej.

Da się usunąć te awatary przy tematach? Bo rzeczywiście oczopląsu można dostać. Tą kropkę z nieprzeczytanymi wiadomościami można jakoś powiększyć albo pogrubić? Ewentualnie posty nieprzeczytane jako pogrubione w działach, a reszta normalną czcionką?

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano

Wprowadzicie na dole strzałkę, która od razu przewija do góry? @Perez

Opublikowano

Wszedłem teraz na telefonie i przeniosło mnie do najnowszego posta w temacie a nie ostatniego przeczytanego.

Edit: w innym temacie już normalnie mi pokazało ostatni nieprzeczytany post😵‍💫

Opublikowano

Tapa ogarniecie? Bo przeglądanie w innym wydaniu to Choroszcz.

P. S Po wejściu w dany wątek, można ustawić aby przechodził do ostatniego posta?

Opublikowano

Jak odznaczyć nie przeczytany temat żeby był jako przeczytany?

Opublikowano
16 minut temu, czeskimaster napisał(a):

Tapa ogarniecie? Bo przeglądanie w innym wydaniu to Choroszcz.

P. S Po wejściu w dany wątek, można ustawić aby przechodził do ostatniego posta?

Podpinam się, narazie w ogóle nie działa