Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

To chyba działa jak spoiler, dodaje się ikoną plusa, wrap in box, i tam można zaznaczyć aby było ukryte.

Bla bla

Zjebane, wiem

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 313,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Plugawy napisał(a):

A font nie powinien być z 14 na 13 bo nadal za duże literki są? Na 15 nie są przypadkiem jeszcze większe? Chyba że to wina przeglądarki Opera na iOS.

Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał(a):

Emotki są tylko forumkowe.

bo już poszedł patch, dzięki @Perez to są ważne rzeczy rayos

popup na nowe posty też! co za tempo aktualizacji macek

Opublikowano

U mnie w statusach mogę rozwinąć komentarze, ale już nie zwijają się z powrotem mimo że klikam „1 komentarz”. Chyba, że tak to ma działać.

Opublikowano
30 minut temu, Square napisał(a):

Emotki są tylko forumkowe.

A wielkosc?

Opublikowano

Nie widzę ustawień do tego nigdzie balon

Jak będę na kompie to protestuje.

Opublikowano

Dla mnie czcionka zarówno na desktopie jak i mobilnie jest za duża. Jeśli teraz jest 14, to wcześniej było 12. Poza tym na desktopie nie rozciąga na szerokość ekranu i po obu stronach jest dużo niezagospodarowanego miejsca. To samo tyczy się interlinii. Teraz wygląda jak 1,5 - gdzie 1,0 byłoby lepiej. U mnie na kompie w rozdziałce 1080p forum wygląda lepiej jak dam skalowanie na 80%, na telefonie jest zdecydowanie zbyt duże.

Opublikowano
3 godziny temu, Perez napisał(a):

Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.

Font ok, tylko to odznaczanie tematów czy podforum, że się przeczytało było by git.

Opublikowano

Czemu to wszystko takie rozjechane i wielkie ...:/

Da się jakoś zmienić wielkosc albo grubość czcionki? Bo szukam i nie umiem znaleźć...

Opublikowano

A dla mnie font jest idealny, elegancko mi się czyta forumka :)

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, mitra napisał(a):

Font ok, tylko to odznaczanie tematów czy podforum, że się przeczytało było by git.

To mówisz o tym "Oznacz jako przeczytane"? Teraz to chyba dali na górę przy stronicowaniu.

Bez-nazwy-1.png

Opublikowano

Trochę zmieniłem szerokość i wielkość czcionki ogólnej i w postach. Dajcie znać czy lepiej na PC. Na mobilce nie tykałem na razie.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Czezare napisał(a):

Czy Tapatalk będzie w ogóle działał?

Będziemy testować. Jest altualka, ale wczoraj po instalacji wywaliło cale forum.

Opublikowano
A można ustawiać wielkość czcionki? Ta co jest teraz jest zdecydowanie zbyt mała na PC.
Opublikowano

A strzałeczka do powrotu na góre strony będzie? Ewentualnie żeby góra z menusami zostawała cały czas na widoku bo chyba tak było wcześniej? Już nie pamiętam to było z 24 godziny temu wujaszek stare forum [*]

Opublikowano

Na telefonie forumek jest nie do użytku, dziękuję

Opublikowano
54 minuty temu, Square napisał(a):

Trochę zmieniłem szerokość i wielkość czcionki ogólnej i w postach. Dajcie znać czy lepiej na PC. Na mobilce nie tykałem na razie.

Teraz jest lepiej, już nie ruszać. Dobry font i jakoś lepiej się teraz czyta. I na kompie i na smartfonie, bo wcześniej czułem się jakbym miał 70 lat.