Opublikowano 16 godzin temu16 godz. To chyba działa jak spoiler, dodaje się ikoną plusa, wrap in box, i tam można zaznaczyć aby było ukryte.Bla bla Zjebane, wiem
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Autor 1 minutę temu, Plugawy napisał(a):A font nie powinien być z 14 na 13 bo nadal za duże literki są? Na 15 nie są przypadkiem jeszcze większe? Chyba że to wina przeglądarki Opera na iOS.Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 4 minuty temu, Square napisał(a):Emotki są tylko forumkowe.bo już poszedł patch, dzięki @Perez to są ważne rzeczy popup na nowe posty też! co za tempo aktualizacji
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. U mnie w statusach mogę rozwinąć komentarze, ale już nie zwijają się z powrotem mimo że klikam „1 komentarz”. Chyba, że tak to ma działać.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 30 minut temu, Square napisał(a):Emotki są tylko forumkowe.A wielkosc?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie widzę ustawień do tego nigdzie Jak będę na kompie to protestuje.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dla mnie czcionka zarówno na desktopie jak i mobilnie jest za duża. Jeśli teraz jest 14, to wcześniej było 12. Poza tym na desktopie nie rozciąga na szerokość ekranu i po obu stronach jest dużo niezagospodarowanego miejsca. To samo tyczy się interlinii. Teraz wygląda jak 1,5 - gdzie 1,0 byłoby lepiej. U mnie na kompie w rozdziałce 1080p forum wygląda lepiej jak dam skalowanie na 80%, na telefonie jest zdecydowanie zbyt duże.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 godziny temu, Perez napisał(a):Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.Font ok, tylko to odznaczanie tematów czy podforum, że się przeczytało było by git.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Czemu to wszystko takie rozjechane i wielkie ...:/Da się jakoś zmienić wielkosc albo grubość czcionki? Bo szukam i nie umiem znaleźć...
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 5 godzin temu, mitra napisał(a):Font ok, tylko to odznaczanie tematów czy podforum, że się przeczytało było by git.To mówisz o tym "Oznacz jako przeczytane"? Teraz to chyba dali na górę przy stronicowaniu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Trochę zmieniłem szerokość i wielkość czcionki ogólnej i w postach. Dajcie znać czy lepiej na PC. Na mobilce nie tykałem na razie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Teraz, Czezare napisał(a):Czy Tapatalk będzie w ogóle działał?Będziemy testować. Jest altualka, ale wczoraj po instalacji wywaliło cale forum.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A można ustawiać wielkość czcionki? Ta co jest teraz jest zdecydowanie zbyt mała na PC.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A strzałeczka do powrotu na góre strony będzie? Ewentualnie żeby góra z menusami zostawała cały czas na widoku bo chyba tak było wcześniej? Już nie pamiętam to było z 24 godziny temu stare forum [*]
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 54 minuty temu, Square napisał(a):Trochę zmieniłem szerokość i wielkość czcionki ogólnej i w postach. Dajcie znać czy lepiej na PC. Na mobilce nie tykałem na razie.Teraz jest lepiej, już nie ruszać. Dobry font i jakoś lepiej się teraz czyta. I na kompie i na smartfonie, bo wcześniej czułem się jakbym miał 70 lat.