Opublikowano piątek o 08:114 dni Autor Niezłe cuda. U mnie oki, fakt, że ładuje się powiedzmy ze 2 sekundy, ale widać go OK. Może będą to też łatać, na to trudno coś poradzić po naszej stronie, bo sam embed wskakuje, forum chodzi OK.
Opublikowano piątek o 08:194 dni Zmiencie sobie na dole layout na systemowy (zarowka) i odswiezcie.e: dobra, zarowka to jest jasny, poje.balem nazwy. W kazdym razie na jasnym tt dziala. Na ciemnym i sys nie dziala.
Opublikowano piątek o 08:264 dni Żarówka to jasny Zwróćcie uwagę czy u was też tak jest, że nie wyświetla wszystkich tematów w których się pisało w "Nieprzeczytanej", np. Właśnie Ukończyłem, albo Praca i kilka innych tematów z WKP.
Opublikowano piątek o 08:304 dni Faktycznie na jasnym działa, ale ludzie... wy tak żyjecie z tym białym motywem? Oczy krwawią.
Opublikowano piątek o 08:394 dni Na kompie widzę normalnie na czarnym twitty, na mobilce raz się ładują raz nie.
Opublikowano piątek o 08:484 dni Autor 28 minut temu, Shago napisał(a):Ja mam coś takiego chyba na każdej próbie wklejenia twitta:Ale to wklejasz przez jakieś udostepnij czy jak? Bo to powinien wystarczyć sam link z przeglądarki. Bo to faktycznie dziwnie wygląda.
Opublikowano piątek o 08:504 dni Już wiem co jest nie tak: kopiując link w Edge'u z paska kopiuje się też tekst/opis z tytułu zakładki, link jest pod "spodem". Wcześniej to działało, teraz muszę wklejać czysty link, bez formatowania (CTRL + Shift + V).
Opublikowano piątek o 09:174 dni Na miłość boską zróbcie większy znaczek do przenoszenia do ostatniego postu na telefonie - zaraz kurwicy dostanę.
Opublikowano piątek o 09:204 dni Autor 1 minutę temu, XM. napisał(a):Na miłość boską zróbcie większy znaczek do przenoszenia do ostatniego postu na telefonie - zaraz kurwicy dostanę.W temat klikaj, nie w tę kropkę. Ta kropka zupełnie z czapy tam, chyba bardziej z racji obecności na desktopie.
Opublikowano piątek o 09:564 dni Mi na ciemnym też działa. Jest możliwość ustawienia domyślnego tytułu spojlera (po prostu na "Spojler")?Spojler
Opublikowano piątek o 10:164 dni Autor A to zapraszam tu kolegów programistów. Poniżej kod, który odpowiada za dodanie tej skrótowej ikonki spoilera, pewnie tu coś trzeba dostawić.Kodips.ui.editorv5.registerExtension('oldSchoolSpoilerButton', { addButtons() { return { spoiler: { html: '<span><i class="fa-solid fa-eye-slash"></i></span>', command: ({chain, editor}) => { const isActive = editor.isActive('ipsBox', {mode: 'expandable'}); let ch = chain().toggleBox(); // Only set the attribute if we just created the box if (!isActive) { ch = ch.updateAttributes('ipsBox', {mode: 'expandable'}); } return ch.run(); }, // This puts the button inside the insert dropdown. Use locations: [null] to add to the end of the main toolbar. locations: ['insert__nested'], isAvailable: editor => editor.can().toggleBox(), isActive: editor => editor.isActive('ipsBox', {mode: 'expandable'}) } } }});ips.setString({"ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton__": "Show Spoiler Button"});ips.setString({"ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton_spoiler": "Spoiler"});
Opublikowano piątek o 12:164 dni StreamableWatch Screen Recording 2025-04-11 at 14.10.24 | StreamableTakie coś naskrobałem, ale bez żadnej dokumentacji, więc jakby coś nie działało to cofniecie :)Kodips.ui.editorv5.registerExtension('oldSchoolSpoilerButton', { addButtons() { return { spoiler: { html: '<span><i class="fa-solid fa-eye-slash"></i></span>', command: ({ editor, chain }) => { const isActive = editor.isActive('ipsBox', { mode: 'expandable' }); if (isActive) { return chain().toggleBox().run(); } return chain() .insertContent({ type: 'ipsBox', attrs: { mode: 'expandable', }, content: [ { type: 'ipsBoxTitle', attrs: { boxmode: 'expandable' }, content: [{ type: 'text', text: 'Spojler' }] }, { type: 'paragraph', } ] }) .run(); }, locations: ['insert__nested'], isAvailable: editor => editor.can().insertContent({ type: 'ipsBox' }), isActive: editor => editor.isActive('ipsBox', { mode: 'expandable' }) } }; } }); ips.setString({ "ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton__": "Show Spoiler Button", "ipsCustomExtension__oldSchoolSpoilerButton_spoiler": "Spoiler" });
Opublikowano piątek o 20:523 dni Autor @Igor67 raz jeszcze dzięki za modyfikację. Pozwoliłem sobie ją wrzucić na forum IPB, gdzie był temat o spoilerze i skąd był pierwotny skrypt, i zebrała podziękowania - tak że przekazuję, bo to Twoja robota :)
Opublikowano piątek o 22:003 dni Autor Na desktopie na dole w rogu doszła strzałka na górę i opcja oznaczenia całości jako przeczytanej. Na mobilce będzie, jak się dowiem jak to zrobić :)
Opublikowano sobota o 21:272 dni Ogarniecie spoilery na Tapatalk? Na tą chwilę wygląda tak.. Spoiler i leci treść spoilera, bez żadnego ukrycia..
Opublikowano wczoraj o 08:31 1 dzień Autor W dniu 12.04.2025 o 23:27, czeskimaster napisał(a):Ogarniecie spoilery na Tapatalk? Na tą chwilę wygląda tak.. Spoiler i leci treść spoilera, bez żadnego ukrycia..Tu ciężary, bo to zewnętrzna apka. Nie mamy żadnego wpływu na nią. Pozostaje liczyć na to, że Tap wrzuci aktualkę (na razie jest jakaś wersja 0.0.7).
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Tu ciężary, bo to zewnętrzna apka. Nie mamy żadnego wpływu na nią. Pozostaje liczyć na to, że Tap wrzuci aktualkę (na razie jest jakaś wersja 0.0.7). Ok działają, ktoś zapewne źle oznaczył spoilery i dlatego wywaliło je bez ukrycia.
Opublikowano wczoraj o 19:06 1 dzień Jednak nie działają, w starych wątkach są, w nowych jednak nie ma. Nic, poczeka się.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Wjechał update 5.0.6 - cała lista zmian https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/506-r40/