Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Tak było wcześniej, ale coś się zmieniło, bo jak widać w tamtym temacie - mój link nie został przekształcony w filmik.
Więc albo wraz ze zmianami na forum coś zmieniło mi się w ustawieniach (a nie mam pojęcia, gdzie ich szukać), albo coś zmieniło się ogólnie.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 324,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Dobre te ostatnie zmiany na glownej z osadzeniem elementow wszerz. Zrobilo sie ciasniej i nie ma tych ogromnych pustych przestrzeni. Jeszcze by mogli dorobic ze glowne elementy nie sa klikalne ale chyba zostalo to juz zgloszone.

Fajnie tez ze jesli dzial jest w calosci przeczytany to ostatni post na glownej nie jest pogrubiony. Jeszcze pozbyc sie tych ponakladanych na siebie avatarow przy tematach i bedzie git Moglyby w ich miejsce pojawic sie avatary przy ostatnim poscie tak jak jest to na glownej.

Opublikowano
5 minut temu, Square napisał(a):

Normalnie się osadza filmik.

Screenshot_2025-04-16-17-44-58-862_com.opera.browser-edit.jpg

Czyli to pewnie tylko na mobilce, bo na kompie zostawia mi link.
Może muszę kropkę pomiędzy "you" a "tube" wstawić, czy jak to tam jest na telefonach philosoraptor

Ja mam takie info:

Zrzut ekranu 2025-04-16 175515.png

Opublikowano

OK, wychodzi na to, że jak wklejam link, jako pierwszy to jest filmik, a jak najpierw cokolwiek napiszę, czy chociażby klepnę spację to już zostaje tylko link.

Opublikowano
  • Autor

Drobny fix - w profilach widać już ikonki reakcji; był jakiś bug pliku z tłumaczeniem.

Opublikowano

Ciągle nie mogę się przyzwyczaić.

wieprzowine.jpg

Opublikowano

Działający forumek z obecnym layoutem >>> stary layout działający i forumek trzymający się na backendzie na słowo honoru. Jedynie starego sposobu na spoilery mi brakuje.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Bzduras napisał(a):

Działający forumek z obecnym layoutem >>> stary layout działający i forumek trzymający się na backendzie na słowo honoru. Jedynie starego sposobu na spoilery mi brakuje.

A to te obecne spoilery po tych modyfikacjach jeszcze średnio? Czy to chodzi o to, że wtedy jakimiś tagami się to ogarniało bez konieczności klikania po ikonkach?

Opublikowano

Dokładnie to o sposób ich wstawiania, teraz jest to nadal niewygodne - Wrap in a box, expendable, zatytułuj, dodaj spoiler, wstaw linię pod spoilerem żeby pisać dalej. Wcześniej był ten jeden guziczek który robił prawie wszystko (oprócz oczywiście napisana treści w środku), więc tęskno za taką prostotą. Bo działać działa u mnie spoko, robi to, co ma robić.

Opublikowano

Spoiler

Klikasz ikonę plusa i na dole masz spoiler, który domyślnie jest ukryty i ma tytuł.

Szkoda, że spoilerów nie zrobili jak na Discordzie, albo na PSNProfiles.

Opublikowano

Mnie ino wkurwia, że jak nie trafie paluchem w temat w który chce wejść z głównej, to mnie przenosi do działu.sapek

po cholere to jest klikalne

Opublikowano
55 minut temu, Square napisał(a):

Spoiler

Klikasz ikonę plusa i na dole masz spoiler, który domyślnie jest ukryty i ma tytuł.

A faktycznie, dzięki - nie zauważyłem.

Spoiler

images.jpg

Opublikowano

da radę żeby ta część strony

obraz.png

była cały czas na górze strony jak się przegląda forum, na poprzednim silniku dało radę a tutaj albo nie ma albo nie widzę możliwości ustawienia tego

Opublikowano

Podobno na defaultowym layoucie tego nie bylo, ale byly takie ktore to mialy. Tez pisalem zeby do przywrocic.

Opublikowano
W dniu 16.04.2025 o 17:50, Mejm napisał(a):

Fajnie tez ze jesli dzial jest w calosci przeczytany to ostatni post na glownej nie jest pogrubiony.

Na mobilce nie dziala wujaszek

Opublikowano
W dniu 16.04.2025 o 21:54, Wredny napisał(a):

OK, wychodzi na to, że jak wklejam link, jako pierwszy to jest filmik, a jak najpierw cokolwiek napiszę, czy chociażby klepnę spację to już zostaje tylko link.

U mnie działa poprawnie, nieważne czy wkleję filmik na początku czy na końcu.

Na PC można też zmniejszać okienko YT przy pisaniu posta. Warto korzystać dopóki nie naprawią skalowania.

Opublikowano

Czy tylko dla mnie te zmiany sa na jeden WIELKI MINUS?

Czcionka tekstu jest ledwo widoczna, wielkosc liter w tematach tragicznie mala, ramki wszsytko sie zlewa w jedno, chyba ze na czarny motyw przelaczyc, ale zawsze na bilaym bylo idealnie.

obraz.png

Czy jeszcze komus to przeszkadza tak jak mi?
Po co bylo zmieniac cos co bylo idealne.
Odechcialo sie forumka po prostu przegladac.

Opublikowano
W dniu 17.04.2025 o 13:36, Shen napisał(a):

Mnie ino wkurwia, że jak nie trafie paluchem w temat w który chce wejść z głównej, to mnie przenosi do działu.sapek

po cholere to jest klikalne

Wyłączyłem, sprawdź.

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Wyłączyłem, sprawdź.

Królu złoty, łap plusika, teraz to można uprawiać foruming jak dawniej. banderas

Opublikowano

Kiedy wersja 4.0 xD

edit: czemu to qrwa takie małe

obraz.png