Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 11 godzin temu, Perez napisał(a): Pany, wstępnie jutro po 10.00 spróbujemy z tą przesiadką na nowe IPB, bo to teraz główny skrypt rozwijany, ten obecny to już do zakopania będzie z czasem. Pojęcia nie mam, ile to potrwa i co będzie, bo zmiana jest duuuuża. Przypominam: - znikają wszystkie motywy, dodane są domyślnie dwa systemowe - jasny i ciemny, ale jest też wbudowany edytor, więc docelowo można się bawić; natomiast zobaczymy, może ten jasny i ciemny stykną, to standardowa opcja dzisiaj - znikają różne wtyczki, dostępne są tylko aplikacje - znikają Statusy, aleeee jest już pod to napisana zewnętrzna apka, więc może się to przywróci No ogólnie duża wywrotka, jest od cholery opcji takich z cyklu, że można z forumka zrobić już całą stronę w zasadzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Jak coś to proces sobie leci w tle póki co - backup, testy etc. Jak będzie już wszystko gotowe to ruszy upgrade, chyba że coś po drodze się posypie to będziemy się przekładać, ale póki co działamy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Shen napisał(a):o chuj ale gowno ten nowy wyglada, trzeba zawijac na discordaAno niestety tragedia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Pany, momento :) Trzeba poustawiać, bo w tej formie to i ja na tę główną nie mogę patrzeć :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez BRY@N
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Teraz, Mejm napisał(a):Ale logo i baner reklamowy to juz ladnie wyrenderowalo.Logo już fixnięte :) Zawsze coś sobie do roboty dorzucę, teraz będzie 3 dni klikania i ustawiania, ale no edytor wyglądu jest spoko, wszystko pod ręką, wygodnie, można rzeźbić z kolorkami i układami.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co do chuja pana bydlaki zrobiliscie z forumkiem? Nie wiadomo jak to nawigowac teraz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zmiana theme na IPS Default może pomóc to przetrwać (na chwilę :D)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W sumie 2 sprawy:Przywrócić statusy na głównejJak włączyć ciemny motyw? Ta biel najbardziej póki co przeszkadza
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Najważniejsza funkcja w lewym dolnym rogu ekranu. Ogólnie funkcjonalność na plus na telefonie. Dużo dobrych zmian.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Teraz, Shago napisał(a):W sumie 2 sprawy:Przywrócić statusy na głównejJak włączyć ciemny motyw? Ta biel najbardziej póki co przeszkadzaNa dole masz opcję przestawiania jasny/ciemny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak, już znalzałem, dzięki :). Ciemny moty i od razu wygląda to znacznie lepiej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trochę lepiej ale z każdą zmianą silnika coraz mniej przysłowiowego pepperu