Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To chyba działa jak spoiler, dodaje się ikoną plusa, wrap in box, i tam można zaznaczyć aby było ukryte.Bla bla Zjebane, wiem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor 1 minutę temu, Plugawy napisał(a):A font nie powinien być z 14 na 13 bo nadal za duże literki są? Na 15 nie są przypadkiem jeszcze większe? Chyba że to wina przeglądarki Opera na iOS.Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Square napisał(a):Emotki są tylko forumkowe.bo już poszedł patch, dzięki @Perez to są ważne rzeczy popup na nowe posty też! co za tempo aktualizacji
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U mnie w statusach mogę rozwinąć komentarze, ale już nie zwijają się z powrotem mimo że klikam „1 komentarz”. Chyba, że tak to ma działać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 30 minut temu, Square napisał(a):Emotki są tylko forumkowe.A wielkosc?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie widzę ustawień do tego nigdzie Jak będę na kompie to protestuje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dla mnie czcionka zarówno na desktopie jak i mobilnie jest za duża. Jeśli teraz jest 14, to wcześniej było 12. Poza tym na desktopie nie rozciąga na szerokość ekranu i po obu stronach jest dużo niezagospodarowanego miejsca. To samo tyczy się interlinii. Teraz wygląda jak 1,5 - gdzie 1,0 byłoby lepiej. U mnie na kompie w rozdziałce 1080p forum wygląda lepiej jak dam skalowanie na 80%, na telefonie jest zdecydowanie zbyt duże.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Perez napisał(a):Hehe to już chyba zalezy komu co - jedni mówią, że za mały, drudzy, że za duży :D.Font ok, tylko to odznaczanie tematów czy podforum, że się przeczytało było by git.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czemu to wszystko takie rozjechane i wielkie ...:/Da się jakoś zmienić wielkosc albo grubość czcionki? Bo szukam i nie umiem znaleźć...