Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Na fonie wielkosc fontu w postach ok. Ale wielkosc czcionki wszystkiego innego za mala. Strona glowna z nazwami dzialow to do przegladania z lupa.

13 minut temu, Pupcio napisał(a):

Ewentualnie żeby góra z menusami zostawała cały czas na widoku bo chyba tak było wcześniej? Już nie pamiętam to było z 24 godziny temu wujaszek

Bylo i pisalem o tym samym wczesniej ale nikt sie nie pochylil.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 314,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Font na mobilnym idealny. Nie zmieniajcie tego, bo będą zamieszki.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

Na fonie wielkosc fontu w postach ok. Ale wielkosc czcionki wszystkiego innego za mala. Strona glowna z nazwami dzialow to do przegladania z lupa.

Jak dla mnie jest ok.Screenshot_2025-04-05-09-36-55-621_com.opera.browser-edit.jpgScreenshot_2025-04-05-09-35-57-486_com.opera.browser-edit.jpg

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Mejm napisał(a):

Bylo i pisalem o tym samym wczesniej ale nikt sie nie pochylil.

Chyba nie wiem, o co biega? Że top strony był przyklejony, to tak było? Kurczę, bo teraz to jest zagadka kto jaką miał skórkę i co tam widział... Na domyślnej nie pamiętam, aby takie coś było.

Opublikowano
Teraz, Perez napisał(a):

Że top strony był przyklejony, to tak było?

To było w tych lepszych motywach. Teraz się zastanawiam czy nie włączyć menu na dole na mobilce.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Square napisał(a):

To było w tych lepszych motywach. Teraz się zastanawiam czy nie włączyć menu na dole na mobilce.

Próbuj jak się da :)

Opublikowano

Wtedy to wygląda tak. Sam nie wiem. Na pewno się będzie trzeba przyzwyczaić, bo palec automatycznie leci do góry aby wybrać nieprzeczytaną.

Screenshot_2025-04-05-09-45-49-050_com.opera.browser-edit.jpg

Opublikowano

Ja nie siedzialem na defaultowym jak cos wiec moze stad ta roznica.

Co do czcionek mobile to mialem pisac ale Square wrzucil screena. Widac to na Multiplatformach najlepiej, maja duzy odstep miedzy soba.

Spokojnie mozna podniesc wielkosc o 1. Pochodzilem 10min po forumie i rozbolala mnie glowa.

Te auto wskakiwanie nowych postow tez krzywe. Wolalem dostac powiadomienie ze w trakcie pisania ktos dorzucil niz sie potem zaskoczyc, ze po wysylaniu nagle sa jakies posty. Tak ominalem wczesniej post Okiego.

e: no, posta Square nad moim zauwazylem po wyslaniu.

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał(a):

Wtedy to wygląda tak. Sam nie wiem. Na pewno się będzie trzeba przyzwyczaić, bo palec automatycznie leci do góry aby wybrać nieprzeczytaną.

Screenshot_2025-04-05-09-45-49-050_com.opera.browser-edit.jpg

Ważne, że jest na stałe

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Lipa napisał(a):

TAP RUSZYŁ

Tak, właśnie wrzuciłem apkę, chociaż jeszcze coś po stronie samych ustawień Tapa nie do końca mi gra, bo wywala: "Plugin Status: Outdated", ale jednocześnie wszystko na zielono w ustawieniach.

Natomiast od autorów: "First release of the Tapatalk plugin for IPBoard 5. We tested it both in local installations and in the cloud. This is a preliminary version, and some features, such as advanced moderation functions, may still not work. Any feedback would be greatly appreciated".

Opublikowano
  • Autor

Zaktualizowane te ikonki obok tematów. Ogólnie można sobie je dowolnie ustawiać z bazy Font Awesome. Dla MS, PS i PC w Platformy dałem dedykowane, pod Ninny nic nie ma z gotowych, ale jak ktoś się nudzi to zapraszam https://fontawesome.com/v6/search?ic=free

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Okie from Muskogee napisał(a):

A ta migająca zielona aktywności kropa nie zżera wam niepotrzebnie zasobów? :DD

Jeszcze admin dramy nie robi, więc nic nie mówimy ;)

Opublikowano

Na telefonie jest teraz git no i ten pasek też fajna opcja

Opublikowano

Elegancka jest ta belka na dole na telefonie fsg

O właśnie, jak się wpisuje emotkę z ręki (np : sonkassie : bez spacji) to po wybraniu jej gdy pojawi się obok tekstu zostaje ostatnia wpisana litera po emotce. Coś takiego: sonkassiea

Opublikowano

Dla mnie na mobilce czcionka w postach o jeden numerek jeszcze za duża, ale widzę że reszcie pasuje.

Opublikowano
36 minut temu, Okie from Muskogee napisał(a):

Czcionkowo na telefonie jest zacnie, to prawda.

To nieprawda. Czcionke podforow na glownej mozna podniesc wyzej, za duzo pustego miejsca.

Opublikowano
13 minut temu, Plugawy napisał(a):

Dla mnie na mobilce czcionka w postach o jeden numerek jeszcze za duża, ale widzę że reszcie pasuje.

Też zmniejszyłbym.

Opublikowano

Do przetestowania. Dajcie znać jak teraz, zarówno na głównej jak i w postach.